Kızlar ilk defa böyle bir hata yaptım kendimi kötü hissediyorum yardım eder misiniz?

Sizce?

• Git konus

OY: 5 5,3%
  • Boşver takma üstüne düşme

OY: 92 96,8%

• Ankete Katılan
    95
Öyle bi başlık atiyorsunuz ki, konuyu açıyoruz fiss

ortada kocaman bi sorun varken bit kadar bı soruna canının sıkılması entresan

Çok utanıyorum ama. Bunu başka türlü anlatır mı bilmiyorum. Çarptırır mı bilemiyorum hakkımda yanlış düşünür mü bilmem
sonucta ARKADASCA sarilmissin KARDESCE sarilmissin ne var bunda

Silmeseydin bence düşünmeyeceği varsa da düşündürebilirsin. Zaten 2 ay kalmış senin hakkında ne düşünürlerse düşünsünler

İçin rahat edecekse git söyle ne olacak bir anlık heyecanla olmuş sen de bi muhabbetin yok diye yanlış anlar diye endişelenmişsin, konuş için rahatlasın

sanki oracıkta cima etmişsiniz gibi tepki vermişsiniz.

üniversiteye giden, hatta neredeyse mezun olacak, belli yaşa gelmiş insanlarsınız. olgun olun biraz. çocuk olmayı bırakın ya.

İçinden gelmiş yapmışsın bence elini bile öpseydin yeriymiş resmen kurtarmış seni.

Üffffffffffffffffffffffff

Her köşe başına üniversite açıyorlar sonra onlar mahalle kahvesine evriliyor. Ne doğru düzgün eğitim alıyor bu çocuklar ne de üniversiteli olabiliyorlar. Bir üniversite öğrencisi sınıf arkadaşı için beni yanlış anlar, kötü kız zannedilirim, adım çıkar diye düşünüyorsa bu devirde batsın o üniversite.

adam sana yardımcı olmuş sen adama kendin sarılmana rağmen sapık muamelesi yapmışsın. bir tarafıyla gülse yeridir.
Konu sahibi ya aşırı paranoyak ya da aynı zaman diliminde yaşamıyoruz. Matrix falan mı acaba? Herkesten ve her şeyden bir tek orada şüphe ediliyordu.

Ya bir de şunu her sayfaya kopyalama gözünü seveyim. Her yorumun altına yapıştırmışsın resmen.

Ne kadar kaba bir insansınız.
çocuk sizi kalmaktan kurtarmıiş. siz onun iradesi dısında sarıldınız diye ( ki bunda bır sey yok cok doğal okul arkadasınıza sevıncle sarılmanız ) faceden sılmıssınız .. ben cocugun yerınde olsaydım yaptıgım ıyılıge boyle cvp veren bırı ıcın pısman olurdum. karşı cinse dokunmaya bu kadar korkmayın ısırmıyorlar ..

Ya sağda solda dmr bana sarıldı falan derse yanlış anlaşılmaz mı sence. Erkeklerin hemen ne muhabbet yapacağını bilmiyor musun? Erkekleri tanımıyor musun?

Isırıyorlar demedik zaten. Dmr bana sarıldı vs diye laf ettiğinde kankam değil birşey değil ard niyet arayabilirler diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…