- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 33
- 38
- Konu Sahibi zorlusevdamm
-
Şimdi gene cahiller, erkek arkadasım yine haklı cıktı falan fişman diyecek
Hem adamı haşlamışsın hem adam ciddi düşünüyor ikiniz de bi garipsiniz.
Gerçekten polemik olussun istemiyorum ben durumumu izah ettim uzatmadan kendi konuma fikir belirtmeyecekseniz yemeğe inecegim
Dogumuna az kalmisHesabınızı iptal ettirip yeni üyelik alsanız daha mantıklı olurdu.
Seninle konuştuğumu hatırlamıyorumŞimdi arkadaşlar o diğer konuda ben bu arkadasa baya giydirdim buda bana sevgili güzellemesi yaptı aman hep haklı çıkar siz cahilsiniz siz sorunlusunuz diye,bende ona dedim ki ama sen bir daha konu acarsin o zaman bu cahil ve sorunlu kadınlar bu lafları sana hatırlatır
Arkadaş o sebepten ben değildim diyo şu an,çünkü o konuda çok büyük laflar etti mesela bir daha siteye girmeyecekti,gem siteye girip hem lafını yememis olmanın yolu ne: ben değildim
Şimdi arkadaşlar o diğer konuda ben bu arkadasa baya giydirdim buda bana sevgili güzellemesi yaptı aman hep haklı çıkar siz cahilsiniz siz sorunlusunuz diye,bende ona dedim ki ama sen bir daha konu acarsin o zaman bu cahil ve sorunlu kadınlar bu lafları sana hatırlatır
Arkadaş o sebepten ben değildim diyo şu an,çünkü o konuda çok büyük laflar etti mesela bir daha siteye girmeyecekti,gem siteye girip hem lafını yememis olmanın yolu ne: ben değildim
Desene canım gene herzamanki taktik ben yazmadım.Abin,kuzen,ablam ,akrabam vs vss gibi onlar yazdı olayı ilginç bir yapısı var demekki konu sahibinin yada çift karakter.Şimdi arkadaşlar o diğer konuda ben bu arkadasa baya giydirdim buda bana sevgili güzellemesi yaptı aman hep haklı çıkar siz cahilsiniz siz sorunlusunuz diye,bende ona dedim ki ama sen bir daha konu acarsin o zaman bu cahil ve sorunlu kadınlar bu lafları sana hatırlatır
Benim benn size diyorum ki o konu bana ait değil öncesi bana ait değil dedim mi sonuçta cinsellik ile ilgili konularm da var inkar etsem onu ederim
Neyse siz zeki bayanlar ben sevismiyorum demiyorum önceki konumda var evet ama ben kapalı değilim suan evlilik istiyorum ama biraz önce dediğim gibi evlenmek istemyen erkek arkadaşım var ayrıca gelinlik seçmek istesemcok erken bunun için buraya sizlere sormam onun için bir konu açmam
Seninle konuştuğumu hatırlamıyorum
sana helal olsun reizz demek istiyorumE yazan sen değilmişsin ya nasıl hatırlayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?