Kızlar inanin geçen ki konuyu açan ben değildim benim suan çok büyük bir derdim var lütfen fikir ve

Ve ayrıca benimdemek istediğim bu sayfanın bu sitenin buraya konu acanalrin amacı ne!? Çoğu milletin dertleriyle dalga geçiyor ben buraya ciddi bir konu için fikir almak istedim tamam mı uzamasin bu konu

sen dalga geçmiyorsun yani uzamasın diyorsan kapattır konunu madem

Konu sahibi ister açık o ister kapalı bu senin hayatın bizi ilgilendiren bi durum yok

Tekrar neden konu açıp açıklama gereği duydunuz onu anlayamadık

Seni gerçek hayatta taniyormuyuz hayır sen bizleri taniyormusun oda hayır.

Ee ozaman derdin neyde tekrar konu açıp aklanmaya çalışıyorsun

Üyelik iptali yaptırıp yeniden üye olmak daha kolaydı mesela

Üzgünüm ama hiç inandırıcı gelmedin

Konu nerden nereye geldi farkında mısınız biraz sakin olalım mi derdimiz i anlatalım

kimseye hesap verme bence
konuya bakıyorum bakıyorummmm baktım açıklama var şimdi o konuya gidelim bakalım

aman bu konuya fazla bile vakit ayırdığımı düşünüyorum konu sahibi doğru ve ciddi konularla gel lütfenn

Evet o çocuk geldi benimle tanışmak istediğini söyledi numaramı istedi ben de verdim çünkü artık sevgilim le evlilik yüzünden tartışmadan içimde büyük bir boşluk oluşmuştu mesaj attı bulusmak istedi bugün yarın görüşelim diyor bilmiyorum olursa ciddi olacak dedi ama sorun mezhep farkı istersen hiç görüşmeyelim senin için sorunsa dedi

Ben şimdi hataliyim değil mi sevgilim den zaten ayrılmak istiyorum çünki gerçekten anlamıyor beni evlenmek istemiyor suan olamaz diyor

Çok ibretlik bir konu,diğer konuyu okuyup gelenler için daha anlamlı olacak

Hiçbir insan bu kadar komik duruma düşürmemeli kendini, o konuda da dedim ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…