• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar inanin geçen ki konuyu açan ben değildim benim suan çok büyük bir derdim var lütfen fikir ve

Ben şimdi hataliyim değil mi sevgilim den zaten ayrılmak istiyorum çünki gerçekten anlamıyor beni evlenmek istemiyor suan olamaz diyor
Ya bu konu da diğeri gibi başkası tarafından açılan sahte bir konuysa? Yine boşu boşuna cevap vermiş olursak nolcak ?:KK64: Nasıl guvebebiliriz ki, belki aynı kişi tekrar kandırıyor?

Aslında büyük bi mevzu da değilmiş
Baktım da açık gelinliklere özeniyorum dmeiş kapalı bir bayan
Desin, sen ol ya da olma mühim değildi de
Aman o ben değildim zihinsel engelli bi arkadaştı sakın yanlış anlaşılmasın çok üzgünüm deyince de, bendim de çaktırmayayım der gibi oldu
Bu konuyu açmasan eskisi unutulmuştu bil bence
Açılmak istemek kişinin kendi kararı ama yalan başka bişey anlatabiliyor muyum ?

Ye sen hic yoksan ve biz bi yazdiklarini sadece hayal ediyorsak???
Oturdum birde okudum,zamanimiza yazik. Oyalama insanlar burda, kk nin sessiz uyelikleri olmali. Okuyabilmeli ama yazamamali, yazma hakkina sahip olmak icin testler olsa mesela.
Hadi esku konulari gectim, yeni sorunundada hayir yok....

Yaa tamam hepsini geç.
Engelli birinin işe alınmasını sorguluycağına iş değil de böyle saçma saçma vakit harcayan iş gücüne hiçbir katkısı olmayan birinin o işyerinde çalışması da bana mantıklı gelmedi. Ayrıca yap yap kapalıyım de aloo sen neyin kafasındasın.
Sorularının cevapları kk da değil direk piskyatriye gidersen topluma Bi faydan olur.

Back
X