Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet canım bende öle yaptırcam bide resimdeki gibi değil gelinlik daha güzel dantel işlemesi falan burda belli değil giydim ışıl ışıl güzel kabarıklığı bile giyince böle durmuyo ama tabiki yinede biraz daha kabarıklık gerek
teşekkürler canım saol ben omuza düşük olarak seviyorum üstü dantel işleme olunca askısıda dantel olcak bakalım yapılınca görcem resminide koyarım sanada mutluluklar bu arada
teşekkürler canım saol ben omuza düşük olarak seviyorum üstü dantel işleme olunca askısıda dantel olcak bakalım yapılınca görcem resminide koyarım sanada mutluluklar bu arada
kızlar bugün nişanlımla aysiraya gittik bu gelinliği denedim ve aldık üzerinde bi kaç değişiklil olcak mesela dantel omuza düşen bi askı ve tarlatanı yani kasnağı biraz daha geniş olcak burdaki resimden daha güzel sizce nasıl