KİZLAR İSTEDİKTEN NE KADAR SÜRE SONRA HAMİLE KALDİNİZ:)

Merhaba kızlar 21 yaşındayım 2 senelik evliyim pko luyum bu ay bebek istemeye başladık ilk ay tutmadi. İçime karamsarlık girdi hic olmicak gibi sabirsizlikta var biraz Sizler Ne kadar beklediniz

Çok gençsin pko biraz zorlayabilir ama yakında illaki denk gelir :)
ovulasyon testi kullan bence.
soruna gelirsek istediğim ay hamile kaldım. önce doktora gittim tahlilleri yaptırdım folik asite başladım. o ay denedik oldu. benim için şanstı.

İlki 2 yıla yakın sürdü ikincisi iki ayda oldu şükür

evlendıkten uc ay sonra.oyle olsun dıye de değil olmasın diyede değil.

Birde birşey sormak istiyorum soranlara bu süreçte ne diyorsunuz ya çok bunaldım artık düşünüyoruz diyip geçiyormusunuz yoksa dusunmediginizimi gösteriyorsunuz
Soran herkese daha erken düşünmüyoruz diyordum çünkü herkes senin adet tarihini takip etmeye her ay sormaya başlıyor ( okulumdaki iki öğretmen söylediler çocuk düşündüklerini ve 1 yıldır olmuyor ikisinin de ben strese herkesin bilmesine bağlıyorum) benim hamile olduğumu duyan şoka girmişti hani düşünmüyordun diye sorular filan havada uçuştu millete ne benim kocamla birlikte olmamdan.

7.ayda ilk hamile kaldım kaybettim
Korunmayı bıraktım 2.ayda 2.ye hamile kaldım dış gebelik oldu tüp alındı
Bi süre daha korundum.
Tek tüple ilk denememizde 3.ye hamile kaldım doğurdum şükür

Sakin olun herşey zamanı gelince oluyor
Sen isteyince değil

Merhaba kızlar 21 yaşındayım 2 senelik evliyim pko luyum bu ay bebek istemeye başladık ilk ay tutmadi. İçime karamsarlık girdi hic olmicak gibi sabirsizlikta var biraz Sizler Ne kadar beklediniz
3.5 senenin sonuna tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım çok şükür oğlum 2 yaşına girecek ve her zaman hemen hamile kalabilenlere imrendim cidden büyük başarı işin şakası bi yana Allah ne zaman ol derse o zaman oluyor hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

2 ay kuzum benim yaşta 35 ti hamileyken allah gönlüne göre nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…