Merhaba kızlar 21 yaşındayım 2 senelik evliyim pko luyum bu ay bebek istemeye başladık ilk ay tutmadi. İçime karamsarlık girdi hic olmicak gibi sabirsizlikta var biraz Sizler Ne kadar beklediniz
Canım soranlara ne diyordun ya artık 2 sene olmuş ne dicegimi şaşırdım
Merhaba kızlar 21 yaşındayım 2 senelik evliyim pko luyum bu ay bebek istemeye başladık ilk ay tutmadi. İçime karamsarlık girdi hic olmicak gibi sabirsizlikta var biraz Sizler Ne kadar beklediniz
9 ay ve bugun cift cizgi ciktiiii :)Merhaba kızlar 21 yaşındayım 2 senelik evliyim pko luyum bu ay bebek istemeye başladık ilk ay tutmadi. İçime karamsarlık girdi hic olmicak gibi sabirsizlikta var biraz Sizler Ne kadar beklediniz
ben sana demiştim ama dimi :) hayırlı olsun canım belirtiler doğruladı bak. Sağlıkla kucağına al inş.9 ay ve bugun cift cizgi ciktiiii :)
Hayırlı olsun canım herhangi bir sorun varmıydi9 ay ve bugun cift cizgi ciktiiii :)
Sorun varmıydi canım baya sürmüş ama saglikla büyüt inşallah14. ayda :)
Evet canim ya sagol darisi basinizaben sana demiştim ama dimi :) hayırlı olsun canım belirtiler doğruladı bak. Sağlıkla kucağına al inş.
Bende lh yuksekti birazHayırlı olsun canım herhangi bir sorun varmıydi
amin canım 4gün vardı senin bata benim 3 kaldıEvet canim ya sagol darisi basiniza
Aynen çıkmaz diye bekliyodumamin canım 4gün vardı senin bata benim 3 kaldı
Soran herkese daha erken düşünmüyoruz diyordum çünkü herkes senin adet tarihini takip etmeye her ay sormaya başlıyor ( okulumdaki iki öğretmen söylediler çocuk düşündüklerini ve 1 yıldır olmuyor ikisinin de ben strese herkesin bilmesine bağlıyorum) benim hamile olduğumu duyan şoka girmişti hani düşünmüyordun diye sorular filan havada uçuştu millete ne benim kocamla birlikte olmamdan.Birde birşey sormak istiyorum soranlara bu süreçte ne diyorsunuz ya çok bunaldım artık düşünüyoruz diyip geçiyormusunuz yoksa dusunmediginizimi gösteriyorsunuz
3.5 senenin sonuna tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım çok şükür oğlum 2 yaşına girecek ve her zaman hemen hamile kalabilenlere imrendim cidden büyük başarıMerhaba kızlar 21 yaşındayım 2 senelik evliyim pko luyum bu ay bebek istemeye başladık ilk ay tutmadi. İçime karamsarlık girdi hic olmicak gibi sabirsizlikta var biraz Sizler Ne kadar beklediniz
2 ay kuzum benim yaşta 35 ti hamileyken allah gönlüne göre nasip etsinMerhaba kızlar 21 yaşındayım 2 senelik evliyim pko luyum bu ay bebek istemeye başladık ilk ay tutmadi. İçime karamsarlık girdi hic olmicak gibi sabirsizlikta var biraz Sizler Ne kadar beklediniz
21 yaş çocuklu sayılıyor ben 17 yaşında anne oldumdaha kendin çocuk sayılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?