Kızlar iyimi yaptim?

misgizeem35

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
23
0
6
29
Bizim 5 senelik İlişkimiz var, 8 ay bir ayriligimiz oldu , 8 ayda sürekli peşimden koştu kabul etmedim ve daha neler neler. En sonunda barıştim. Arkadaslarimiz var Bu bana haber vermeden gitmiş tabi sonradan bn gittim bana diyor senin ne işin var gelmek zorundasın heryere. Dedim senden önce ben vardım. bunlarda sevgili ve senelik arkadaşlarımız neyse arabadaydik yoldaydk camlar açıktı sonuna kadar sigara içtiğim icin acmistik kapatırmsn biraz saclarim ucusuyor dedim önden kapanıyor du şoför koltuğunda ben arkadayim. Başlarım senin saçına Arkaya gelirsem doverim seni dedi. Ben sok oldum. Başladım ağzıma geleni saymaya sonra da ayrıldım. Sen kimsin bana böyle diyorsun diye. Başladı ben eve gitmek istiyorum. Beni bıraktılar. Meğerse arkadaslarla yemeğe gitmis dunde bana mesaj atiyor Aklına başına aldın mi bana yalvarcaksin Özür diliceksin dedim niye Özür diliyim. Bana akıl verirmisiniz ben napicam :KK43:

Son düzenleme:
Kaza falan demişsin tam anlamadım ama önemli olan kısmı bu adamın sana saygısı yok ve bi ilişki de en önemli şey saygı. Bu yüzden yol ver gitsin arkana bilé bakma

Tatli tatli hanimlarsiniz neden size deger vermeyen saygi duymayan odunlara baglanip kalirsiniz? Eminim sana gereken saygiyi gosterebilecek birileri disarida bir yerlerdedir... Opsiyonlarini degerlendir

O bende resmen takıntı herseyim onunla geçti. 5 senelik sanki suçlu benim ama asla aşkından olsemde yalvaranlardan değilim erkeğe

Ya anladığım kadarıyla çok iyi yapmışsın milletin içinde konuşmasını bilecek hödük.

Bizim 5 senelik İlişkimiz var, 8 ay bir ayriligimiz oldu , 8 ayda sürekli peşimden koştu kabul etmedim ve daha neler neler. En sonunda barıştim. Arkadaslarimiz var Bu bana haber vermeden gitmiş tabi sonradan bn gittim bana diyor senin ne işin var gelmek zorundasın heryere. Dedim senden önce ben vardım. bunlarda sevgili ve senelik arkadaşlarımız neyse arabadaydik yoldaydk camlar açıktı sonuna kadar sigara içtiğim icin acmistik kapatırmsn biraz saclarim ucusuyor dedim önden kapanıyor du şoför koltuğunda ben arkadayim. Başlarım senin saçına Arkaya gelirsem doverim seni dedi. Ben sok oldum. Başladım ağzıma geleni saymaya sonra da ayrıldım. Sen kimsin bana böyle diyorsun diye. Başladı ben eve gitmek istiyorum. Beni bıraktılar. Meğerse arkadaslarla yemeğe gitmis dunde bana mesaj atiyor Aklına başına aldın mi bana yalvarcaksin Özür diliceksin dedim niye Özür diliyim. Bana akıl verirmisiniz ben napicam :KK43:
Kendin çaldın kendin oynadın

Arkaya gelirsem seni döverim mi demis?
Ileride dayak yemek istiyorsan devam edebilirsin ne diyelim..

cıddı cıddı sinirli bi şekilde mi soyledı...herkesın içinde rezil etmiş ,özur beklıo hadsiz..kac kurtar kendini şimdiden böyleyse..

Pek anlamadım kendi gitmişte siz neden gitmiycekmişsiniz. Ayrıcada hoşt deseydiniz sana mı yalvarcam :63::63:

Back
X