Stres degil benimki canim sabirsizlik iste rabbim sanirim bana sabir vermemis her konuda boyleyim hemen hersey olsun bitsin istiyorumBence önce sakin ol Benim de ilk bebeğim alışveriş içinde sanırım 6. Ayı fln beklerim diye düşünüyorum. Bu kadar stres yapma
Stresi indirim varken alamıyorum dediğin için dedim. Darısı başıma inşallah ben de sonuçları bekliyorum herşey yolundadır umarım[/QUOTE
Insallah canim zaten once saglikli mi diye telaslanmaktan aklimiz bisey gelmio sonra iyi oldugunu duyunca merak basliyo evet indirimden dolayi bayag uzuluyorum bir de esim ve ben tekiz yurt disindayiz esim tek calisiyo ay ay azar azar alalim diyoruz yoksa hersey tek seferde cok zorlayacak o yuzden birazda acelemin sebebi ama rabbim her zaman once hayirlisini versin insallah.
Ya canim bi de bana %90 kiz dedi detaylidaki kadin daha 12+4 te 90 da cok yuksek bi yuzde bende direk kiz diye kaptirdim kendimi zaten e bu gun kendi doktorum bisey diyemeyince kalakaldim oyle saskinlik icinde hayirlisi bakalim artik.Kemik yapısı dedikleri şeyin doğruluk payı %50 tam anlamıyla bacak arasını görene kadar emin olma
Insallah once saglikli olsunlar zaten ama saglikli olduklarini da ogrenince merak basliyo ins sende iyi haberleri alirsin en kisa zamanda canim. Ya indirimlerden dolayi skknim biraz evet cunki yurt disindayim esim tek calisiyo herseyimizi kendimizin halletmesi lazim ay ay aliriz digorduk yavas yavas ama baslayamadik hic daha.Kemik yapısı dedikleri şeyin doğruluk payı %50 tam anlamıyla bacak arasını görene kadar emin olma
Begendigim modelin renkleri boyle malesef canim olmadi maviyi alcam kiz erkek ne olursa uyar insallah.Bebek arabasi neden alamiyorsunuz?
Siyah kırmizi gibi renkler her iki cinsiyet icin de kullanilir.
Sen bekle bence . Bacak arasında üç çizgi görmeden kıza pipi görmeden erkeğe inanma. Sağlıkla gelsinler merak işteInsallah once saglikli olsunlar zaten ama saglikli olduklarini da ogrenince merak basliyo ins sende iyi haberleri alirsin en kisa zamanda canim. Ya indirimlerden dolayi skknim biraz evet cunki yurt disindayim esim tek calisiyo herseyimizi kendimizin halletmesi lazim ay ay aliriz digorduk yavas yavas ama baslayamadik hic daha.
Sagol canim insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza :)Panik olmanıza gerek yok ki. Kırmızı siyah gri yeşil kahverengi mor gayet ortak renkler. Pembe birşey almadiktan sonra ikisi içinde kullanılır ne olacak ki. Allah sağlıkla kucaginiza versin.. ortak renkler alırsanız daha kolay olur
Aynen canim insallah saglikla gelsin fazla da merak edince kendimi suclu hissediyorum ama her zaman soyluyorum once saglikli olsun insallah diye :)Sen bekle bence . Bacak arasında üç çizgi görmeden kıza pipi görmeden erkeğe inanma. Sağlıkla gelsinler merak işte
Allah bize nefis verdi merak verdi her anne merak eder üzme kendini. Çok meraktaysan başka Dr a sırf cinsiyet için git. Kız derse üç çizgi resmî iste erkek derse kordon değil dimi diye iyice sorAynen canim insallah saglikla gelsin fazla da merak edince kendimi suclu hissediyorum ama her zaman soyluyorum once saglikli olsun insallah diye :)
Turkuaz mavisi olarak geciyor burda, ama galiba mint yesili evet :) esimde o rengi begendi galiba onu alacam normalde 150 euro civari su an 85 e dusmus durumda fiyati bende kacirmak istemiyorum o yuzden bu acelem.Mint yesili galiba ilki. Onu her iki bebekte kullanır. %99 kız dedikleri yeğenim doğduğunda erkekti. O yüzden %100 dese bile böyle şeyleri ortak almak en guzeli
Bende ayni seyi dedim bu gun esime baska birine gidelim diye bayag kizdi bana 1 ay nedir o kadar mi sabrin yok falan dedi calisiyor her gun nasil izin alayim falan dedi bende sustum kaldim :)Allah bize nefis verdi merak verdi her anne merak eder üzme kendini. Çok meraktaysan başka Dr a sırf cinsiyet için git. Kız derse üç çizgi resmî iste erkek derse kordon değil dimi diye iyice sor:-(
Sen gelme ben giderim deBende ayni seyi dedim bu gun esime baska birine gidelim diye bayag kizdi bana 1 ay nedir o kadar mi sabrin yok falan dedi calisiyor her gun nasil izin alayim falan dedi bende sustum kaldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?