kızlar kalbimin yandığını hissediyorum

ataturkcuyumben

mutluluk beni yakalasın:)
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
364
4
16
İstanbul
bundan 7 ay önce biten ilişkimin son 3 ayında o zamanki sevgilimin bir kızın peşinden koştuğunu öğrendim.
onu unuttuğumu,artık sevmediğimi sanıyordum ama niye kalbim acıyor bu kadar??? kızlar psikologa gitsem , o da bana ilaç verse mutlu olur muyum. şu anda çok kötü hissediyorum kendimi.. ne olursunuz yardım edin , ne olursunuz

Geçecek olan bir dönem bu neden hemen ilaç tedavisine başlamayı düşünüyosunuz
ben sorununuzun okadarda ileri derecede bir rahatsızlık olarak görmüyorum.
En ufak zorlukta ilaç kullanmayı düşünürseniz ilerde okadar sorunlarla karşılaşacaksınız ki bu dediğiniz devede kulak kalacak
İnsan nelere alışmıyor ki,ölüme dahi alışan insanoğluyuz biz.

Son düzenleme:
Bu arada biz böyle olaylarla insanları tanıyoruz.
Güvenin,güvensizliğin ne demek olduğunu anlıyoruz.
Yaşadığımız her olay bize bir ders oluyor.
İnsan bir nevi böyle olaylarla güçleniyor,büyüyor,olgunlaşıyor
Bugün bu ağladığınız,üzüldüğünüz şeylere,yarın gülerek hatırlıyacaksınız

zamanında beni sevdiğini söyleyip duran, hatta evlenmek için memleketime ailemle tanışmaya gelen , cinsel boyutta paylaşımlarımızın olduğu (şu anki pişmanlığımı anlatamam) ve tüm bunları yaptığı sırada aynı zamanda başka birinin peşinde koştuğunu öğrenmek... ne olursunuz beni kapınıza kabul edin. çok yalnızım.. oysaki o şuanda o peşinden koştuğu kızla beraber...

olaylar aslında şöyle gelişti: pazar sabahı onun facesinde nişanlı yazdığını gördüm. kalbimin ağrısını dindirmek için mutluluklar diledim(aslında tam tersini dilemiştim) sonra o da bana yazdı,ben de ona. eskilerden konuştuk. beni çok özlediğini, tekrar birleşmek istediğini söyledi. ben de sen nişanlısın nasıl olur. beni unut gibi şeyler yazdım. sonra bu beni aradı aslında nişanlı olmadığını, sırf benim tepkimi ölçmek için onu yazdığını söyledi.ben de reddettim tabiki. sonra şuan hayatındaki kız yani beni aldattığı kız bana ulaştı. konuşmak istediğini söyledi. konuşurken dedi ki o benim peşimden çok koştu ,aralık ayından beri dedi. oysaki biz aralık ayında çıkıyordu. 2013ün mart ayında ayrılmıştık. kızlar zaten beraberken ara ara ilgisizleşiyordu. demek ki bu kız yüzündenmiş.

ben ne yapabilirim. beraber çekindiğimiz resimleri nasıl sileceğim, nasıl??? onun bana aldığı hediyeleri nasıl çöpe atacağım,nasıl???

bundan 7 ay önce biten ilişkimin son 3 ayında o zamanki sevgilimin bir kızın peşinden koştuğunu öğrendim.
onu unuttuğumu,artık sevmediğimi sanıyordum ama niye kalbim acıyor bu kadar??? kızlar psikologa gitsem , o da bana ilaç verse mutlu olur muyum. şu anda çok kötü hissediyorum kendimi.. ne olursunuz yardım edin , ne olursunuz

eğer sıkıntınızın üstesinden gelemiyorsanız psikoloğa tabiki gidin ama ilaç kesin çözüm değil ilçlar daha çok konşularak aşılmayan sorunla için verilir.bıraktığınızz zaman duygusal çöküntüler yaşayabilirsiniz.bu yüzden ilgi alanlarınızı çoğaltın kafanızı meşgul edin o zaman kalp yangınınız geçer emin olun

Aradan uzun zaman geçmiş ve siz başedememişsiniz bu durumla o yüzden bence dotkora gitmelisiniz ve bence ilaç değil de düşüncelerinizi değiştirmek için psikoloğa gitmeyi deneyin. Hayatınızda değişiklikler yapmaya çalışın.. Eğer olmazsa ya da ne bileyim rahatsızlığnız ileri derecedeyse o zaman ilaç düşünebilirsiniz ama 'içeyim de geçsin' mantğı ile değil çünkü onlar gerçekten bir yere kadar insana iyi geliyor yani yürümenize yardımcı oluyor ama sizi yürüten o değil bunun gibi düşünün.

Fotoğrafları anıları atmaya çalışmayın bakın ağlayın acınızı yaşayın zamanla artık gereksiz bulacaksınız ben bu günlerin geleceğine inanıyorum. Ne kadar sevmiş olursanız olun bu hayatta herşey aşk değil başka idealleriniz olsun hatta belki tekrar aşık olacağınız günler gelecektir.

Şu ayeti çok seviyorum:

Muhakkak her zorlukla beraber bir kolaylık vardır!

Son düzenleme:
Kızın doğru söylediğini nereden biliyorsun uyduruyor olamaz mı ?
Doğruysa da sıkma canını.
Zaman her şeyin ilacı, ölümün bile.Aşk acısı en fazla yeni birini bulana kadar
sürer unutursun aşk acısından ölünmüyor.

Allah kul hakkı dışında tüm günahları bağışlıyor.....hiç günah işlememiş gibi oluyorsun tövbe edince ve işlediğin, utanacağın hiç bir günahını ahiret günü sevdiklerine göstermiyor yeterki gerçekten pişmanlıkla tövbe et....üzüldüğünüz buysa anlarım ama tövbe kapıları sonuna kadar açık yüce Yaradanın....diğer konuya gelince öyle bir insanla evlendikten sonramı ?... bu yüzünü bilmek isterdin....eş demek huzur demek sen hayatın boyunca üzüleceğine 5-6 ay yada 1yıl üzül de... ömür boyu üzülme!şükretki verilmiş sadakan varmış;)herşey aşk değildir hatta bu kavram zamanla alışkanlığa dönüşür geriye o insanın aşıkken görmediğin çirkin yüzü kalır ve onu görünce bu sefer oturup yanan gençliğine ağlıyacaktın günümüzde aşk evliliklerinin çoğu bundan bitiyor...arıştırmalara göre aşk insan vücudunda uyuşturucunun verdiği etkiye sahipmiş yani aşırı endorfin salgısı.. maxsimum(enfazla) üç yılmış süresi sonra geçiyormuş şimdi zararlı olduğunu bilebile ölümle sonuçlandığını bile bile uyuşturucuyu almaya devammı etmek iyidir yoksa iradenle bu berbat hislerden kurtulmakmı?en fazla üç yıl bu üç yılda kendini geliştir oyalanacak faydalı şeyler bul ama bunları bulurken kafanın içinde ya onu düşünmemek için çıkıp şunu yapayım diye de düşünme uğraş bul ve bulduğun uğraşlardan zevk al şartlanma olmasın.... önünde güzel günler olucak bazı hesaplar Allah a kalır ve tek güç odur ona havale et dua et zamanla kalbindeki acıdan kurtulcaksın...senin vicdan muhakemesi yapıp tövbe ediyor olabilmen günahına pişmanlığın zaten kötü biri olmadığını gösteriyor sadece ne olursa olsun aynı günahı tekrarlama.okişi yalvarsada dönme kalbini hayatını mazini ve vicdanını temiz tut(not:bunu anlattıklarına göre yazdım okişiyi dinleme şansımız yok eğer farklıysa gerçekler sözlerim umarım bu tarz erkeklere ve onlara üzülen bayanlara ulaşır)

zamanında beni sevdiğini söyleyip duran, hatta evlenmek için memleketime ailemle tanışmaya gelen , cinsel boyutta paylaşımlarımızın olduğu (şu anki pişmanlığımı anlatamam) ve tüm bunları yaptığı sırada aynı zamanda başka birinin peşinde koştuğunu öğrenmek... ne olursunuz beni kapınıza kabul edin. çok yalnızım.. oysaki o şuanda o peşinden koştuğu kızla beraber...

olaylar aslında şöyle gelişti: pazar sabahı onun facesinde nişanlı yazdığını gördüm. kalbimin ağrısını dindirmek için mutluluklar diledim(aslında tam tersini dilemiştim) sonra o da bana yazdı,ben de ona. eskilerden konuştuk. beni çok özlediğini, tekrar birleşmek istediğini söyledi. ben de sen nişanlısın nasıl olur. beni unut gibi şeyler yazdım. sonra bu beni aradı aslında nişanlı olmadığını, sırf benim tepkimi ölçmek için onu yazdığını söyledi.ben de reddettim tabiki. sonra şuan hayatındaki kız yani beni aldattığı kız bana ulaştı. konuşmak istediğini söyledi. konuşurken dedi ki o benim peşimden çok koştu ,aralık ayından beri dedi. oysaki biz aralık ayında çıkıyordu. 2013ün mart ayında ayrılmıştık. kızlar zaten beraberken ara ara ilgisizleşiyordu. demek ki bu kız yüzündenmiş.

ben ne yapabilirim. beraber çekindiğimiz resimleri nasıl sileceğim, nasıl??? onun bana aldığı hediyeleri nasıl çöpe atacağım,nasıl???

Nasil mi? Sana 'Bugun cok isim var' dedigi gunlerde simdiki o kiz icin cabaladigini dusunerek, nerdeydin dediginde sana yalan soyledigini dusunerek, senden esirgediklerini o kiza verdigini dusunerek, baskasi icin cabaladigini seni gozden cikardgini dusunerek..

Onunla beraberken bununla takılayım, dur digeri ile beraberken eskiyle takılayım!!
O ne ala Mualla!!!
Bir de iki hatun karsı karsıya geliyorsunuz böyle bir adam icin, niye kendinizi bu duruma dusuruyorsunuz ki...
Ne istediğini bilmeyen, uçkur pesinde, dengesiz biri belli ki!!
Daha karsina kimler cıkar, simdi ki haline gülersin, kime uzulmusum diye.
Sadece baskasi isin içine girince kiymete binmis o kadar!!
Insan nelere alisiyor, buna mi alisamiyacaksin.
Hayatta cok daha buyuk zorluklarla karsilasicaksin, guclu olmak erdemdir, daha bunun icin dur ilaç iciyim iyi gelir, hic mantikli degil.
Unut gitsin, eminim daha iyilerine layiksindir :34:

Onunla beraberken bununla takılayım, dur digeri ile beraberken eskiyle takılayım!!
O ne ala Mualla!!!
Bir de iki hatun karsı karsıya geliyorsunuz böyle bir adam icin, niye kendinizi bu duruma dusuruyorsunuz ki...
Ne istediğini bilmeyen, uçkur pesinde, dengesiz biri belli ki!!
Daha karsina kimler cıkar, simdi ki haline gülersin, kime uzulmusum diye.
Sadece baskasi isin içine girince kiymete binmis o kadar!!
Insan nelere alisiyor, buna mi alisamiyacaksin.
Hayatta cok daha buyuk zorluklarla karsilasicaksin, guclu olmak erdemdir, daha bunun icin dur ilaç iciyim iyi gelir, hic mantikli degil.
Unut gitsin, eminim daha iyilerine layiksindir :34:

çok güzel yazmışsın. evet değmeyecek biri..bu sabah daha iyiyim . aslında iyi olmamı şuna bağlıyorum. ayrılmışlar ...gece msj attı biz ayrıldık senin yüzünden diye uzunca bir msj atmış beni kötüleyen. çünkü ben kıza söylemiştim bana tekrar dönmek istediğini,beraberlerken face üzerinden sürekli bana gönderme yaptığını falan. şimdi ben suçlu oldum kıza her şeyi anlattım diye. bana beddua ediyordur kesin. hem suçlu hem güçlü

Nasil mi? Sana 'Bugun cok isim var' dedigi gunlerde simdiki o kiz icin cabaladigini dusunerek, nerdeydin dediginde sana yalan soyledigini dusunerek, senden esirgediklerini o kiza verdigini dusunerek, baskasi icin cabaladigini seni gozden cikardgini dusunerek..

bunun için ayrı bir başlık açacağım sanırım çünkü o kadar hatıramız var ki. nasıl yok edeceğim hepsini? ya da yok etmeli miyim bilmiyorum

Back
X