kızlar kalçam çok küçük ne yapmalıyım?

karabibeer

tek aşkım sensn Allahım..
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
195
2
96
Ankara
kızlar 5 kilo verdim iki ayda habire kilo veriyorum kalçam o kadar küçüldü ki dar kotlarım bile boş duruyo normalde de yedklerim zaten kalçaya gitmiyodu ama şimdi iyice küçüldü yardım edin lütfen :(

İsteyerek spor yaparak kilo veriyorsan eğer bir zaman sonra vücudun dengelenir başlarda en son nerden yağ aldıysa vücut ilk önce oradan yağ yakmaya başlar

Kalca bolgesini calisyiran egzersizler yapabilirsin, boylece o bolgede kas gelisir ve kalca yuvarlaklari daha belirginlesir. Fakat bu esnada daha fazla kilo vermemek icin protein shake alabilirsin, kas tapimini hizlaniir, kilonu dengeler

ben zayıf değilim kilom 57 boyum 1.70 ama belim çok kalın kalçam çok küçük belimde bi kıvrım yok ne yapmam gerek :S

evet kilon çok iyiymiş. ama bu kiloda basenin en az 82-83 cm olması lazım. sen hiç ölçtün mü?eğer bu ölçünün altında değilse bence çok dert etme ve belinin incelmesi için çalış derim. ama 82 cm altındaysa senin bölgsel egzersiz çalışmalarına başlaman lazım

beden kitle endeksine bakacak olursak 19 çıkıyor ve bu değer için 90 kalça ve 90 göğüs çok ama çok iyi. ama sen kıvrımım yok dediğine göre belinde ciddi bi kalınlık var. Aslında fiizğimiz seninle çok benziyor ve ben 1 yılda o bel sorununu atlattım ve basenler çıkıverdi ortaya :) aslında basit bölgesel egzersizleri tavsiye ederim 6 ayda sonuç alırsın. ben bi zayıflama merkezinde çalışıyorum gelenlere evde uygulayabilecekleri basit ev egzersizleri veriyourz. olmazsa onu gönderebilirm sana.

beden kitle endeksine bakacak olursak 19 çıkıyor ve bu değer için 90 kalça ve 90 göğüs çok ama çok iyi. ama sen kıvrımım yok dediğine göre belinde ciddi bi kalınlık var. Aslında fiizğimiz seninle çok benziyor ve ben 1 yılda o bel sorununu atlattım ve basenler çıkıverdi ortaya :) aslında basit bölgesel egzersizleri tavsiye ederim 6 ayda sonuç alırsın. ben bi zayıflama merkezinde çalışıyorum gelenlere evde uygulayabilecekleri basit ev egzersizleri veriyourz. olmazsa onu gönderebilirm sana.

lütfen bana da söyle bana da! bi de ben geçen sene internetteki araştırmalarıma dayanarak LAHANA YAĞI kullanmanın, twist hareketinin ve mekik çekmenin beli incelttiğini duydum dooogru mudur? :) senın yontemını de merakla beklıyorum canım

Bacak için önerebileceğiniz egsersizler var mı acaba?

Back
X