- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
senin ailen kim oluyor ki demek hakaret mi oluyormuş? tamam yaptığı yanlış altın gelinkızımızın hakkı da ailemden birine hakaret deyince ben anasına babasına hakaret etti sandıydım
tabi canım sinir bozucu birşey amaan millet artık düğün bile yapmıyor be abla eskiden herşey güzeldi ciddenYazdığı bu şekilde,ama yinede hoş sözler değil yani.
Senin ailen kim oluyor lafı bile insanı deli eder..
tabi canım sinir bozucu birşey amaan millet artık düğün bile yapmıyor be abla eskiden herşey güzeldi cidden
çoluğum çocuğum evlenirse diye birikim yapmıyor kimse sonra yok borçtu yok altındı curcuna çıkıyor işte böyle
aynen öyle düğünlerin standartı da değişti bir de kimse nedense kesesine göre yapmıyor herşey en iyisi olacak ki ayşe kadın laf etmesinEskiden düğünün anı şanı vardı,şimdi hava atma telaşında genelde insanlar bana göre tabi..
aynen öyle düğünlerin standartı da değişti bir de kimse nedense kesesine göre yapmıyor herşey en iyisi olacak ki ayşe kadın laf etmesin
herkes çırağanda evlenmek zorundaymış gibi sistem artıkKıyafeti de unutmamak lazım,maddi imkanın varsa yine yaparsın,yoksa insanlar kendilerini neden sıkıntıya soksunlar ki.
Kardeşim evlenme dönemminde rahmetli babam demişti,oğlum istersen düğün yapalım diye,kardeşimde istemedi nikah oldu.Akşamda güzel bir yerde koktey yaptı o kadar yakın arkadaşları geldi sadece.
kız ben 2.5 yıllık evliyim kayınvalidemle düğünde ve sonrasında tartısmamız oldu malumunuz takılar yuzunden... kayınvalidem takılarımızı almak istedi bnde vermedim benim aileme onlar kim oluyorki düğünü biz yaptık altınlar bizde kalacak dedi bu lafbenim cok zoruma gitti hala unutamıyorum aramız cok soğuk yinede gidip geliyorum ama yaptıkları hep aklıma geliyor bana yaptıklarını unuturum ama onlara yaptıklarını unutamıyorum... siiz olsaydınız napardınız?
herkes çırağanda evlenmek zorundaymış gibi sistem artıkbenim kendi annem diyor bak karşı tarafla daha konuşulmadı bile sakın çok şey isteme insanların gücü neyse onu iste alamazlarsa mahcup olurlar üzme insanları ..herkes bu bilinçte olsa o düğün zamanı ne kavga olacak ne tantana ha bazı kv kp de aşırı cümrü oluyor orası ayrı durumu oluyor ama yapmamak işine geliyor onlar bu konunun dışında tabiki
valla ablacım öyle isteyenler baştan görmüyorlar mı karşı tarafın durumunu ? zengin koca bulsunlar mademOlsada çırağanda yapsak düğünleri güzelde olur aslında,işin boyutu maalesef öyle herkes maddi durumuna göre birşeyler yapması lazım.Bunu aştılarmı gelsşn sorunlar sıkıntılar..
işte kadesacım baştan konuşulsa herşey düğün günü ya da sonrasına kalmasa olaylar böyle gelişmeyecek de iştebence düğünlerde takı takma olayı kaldırılsın kampanya yapalım
kkda da çok rast geliyorum bu konuya insanların en güzel günleri takı savaşı yüzünden mahvoluyor.
valla ablacım öyle isteyenler baştan görmüyorlar mı karşı tarafın durumunu ? zengin koca bulsunlar madem
işte kadesacım baştan konuşulsa herşey düğün günü ya da sonrasına kalmasa olaylar böyle gelişmeyecek de işte
valla ablacım öyle isteyenler baştan görmüyorlar mı karşı tarafın durumunu ? zengin koca bulsunlar madem
işte kadesacım baştan konuşulsa herşey düğün günü ya da sonrasına kalmasa olaylar böyle gelişmeyecek de işte
düğün eski düğünler gibi değil ki binbir çeşit saçma sapan adetler çıkardılarİmkanlar olsada yapılsa oralarda,ama çok zor hatta imkansız..
ya o eskiden de olurdu yeni olan birşey değil de karşı tarafla konuşup anlaşmak lazım kv hangi kafada az çok bilirsin sonuçtagünümüz kaynanaları da bi tuhaf.takılan şeyleri alma istiği nedir ya hu onlar gelinle damadındır.ben ilk defa kk da duydum böyle şeyler.
düğün eski düğünler gibi değil ki binbir çeşit saçma sapan adetler çıkardılar
hadi bakalım hayırlısıHerkese görede değişebiliyor bu adetler,orta yolu bulacaklar o zamanda..
kız ben 2.5 yıllık evliyim kayınvalidemle düğünde ve sonrasında tartısmamız oldu malumunuz takılar yuzunden... kayınvalidem takılarımızı almak istedi bnde vermedim benim aileme onlar kim oluyorki düğünü biz yaptık altınlar bizde kalacak dedi bu lafbenim cok zoruma gitti hala unutamıyorum aramız cok soğuk yinede gidip geliyorum ama yaptıkları hep aklıma geliyor bana yaptıklarını unuturum ama onlara yaptıklarını unutamıyorum... siiz olsaydınız napardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?