• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kendimden 19 yaş büyük birine aşığım

Swettbonibon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2018
47
22
3
Onu seviyorum buna Emin’im geçici olsa 5 senedir onu görünce heyecanlanmazdım ama o bana değil yani ona hislerimi syledim bu saatten sonra ben sevgiliyi evliliği napıcam dedi :(((

Onu seviyorum buna Emin’im geçici olsa 5 senedir onu görünce heyecanlanmazdım ama o bana değil yani ona hislerimi syledim bu saatten sonra ben sevgiliyi evliliği napıcam dedi :KK43:((
Sana böyle mi cevap verdi .. aslında torunum yaşındasın kızım demeliydi. . Sizde bi kendinize gelin allah aşkına yaaa 19 yaş nedemek yaa babanizla kaç yaş var aranızda bi dusunsenize yada amcanizla dayinizla falan 19 yaş yaa 19 ...

Hoşlanıyorsundur ve cazip geliyordur 19 yaş çok fazla sakın düşünmeyin lütfen...

Biraz zorlasak babanız yaşında olacak adamda ne bulursunuz? Farz edin ki açıldınız kabul etti. Bu kadar yaşlı biriyle ne tür bir ilişki yaşanabilir. İyi olmuş reddettiği akıllı adammış. Ne o bu yaşından sonra genç insan enerjisi kaldırırdı, ne de siz yaşınıza göre ölü gibi olacak bir ilişkiyi.

Sana böyle mi cevap verdi .. aslında torunum yaşındasın kızım demeliydi. . Sizde bi kendinize gelin allah aşkına yaaa 19 yaş nedemek yaa babanizla kaç yaş var aranızda bi dusunsenize yada amcanizla dayinizla falan 19 yaş yaa 19 ...
Ozur dilerim, amacim polemik degil ama 19 yaş farkla nasil torunu yaşında olsun :KK53:

Ayrica, konu gercek ise bence sacmalama konu sahibi :işsiz:

Çocuklarınız falan olursa direk baba yerine dede derler mantıklı aslında 1 taşla iki kuş hem dedeyi hem babayı yaşar çocuklar :))

İyide Özcan Deniz amcamı şimdi, yani ben size
Ozur dilerim amacim polemik degil ama 19 yaş farkla nasil torunu yaşında olsun :KK53:
ya bence abarttınız Yok kızı torunu ama napim onu seviyorum çocuk gibi değil dige
ben lisedeyken annemle yaşıt olan teoman a aşıktım

büyüyünce şarkılarına aşık olduğumu anladım ona değil

neyse ki adam reddederek kurtarmış seni ucuz atlatmışsın
diyorsunuz hiç bu açıdan bakmadım

İyide Özcan Deniz amcamı şimdi, yani ben size

ya bence abarttınız Yok kızı torunu ama napim onu seviyorum çocuk gibi değil dige

diyorsunuz hiç bu açıdan bakmadım
Napiyim seviyorum diye simarikca cevaplar vererek direteceksen ne diye konu actin? Kararin, dusuncen belli zaten..

Back
X