- 29 Eylül 2018
- 47
- 22
- 3
- Konu Sahibi Swettbonibon
Onu seviyorum buna Emin’im geçici olsa 5 senedir onu görünce heyecanlanmazdım ama o bana değil yani ona hislerimi syledim bu saatten sonra ben sevgiliyi evliliği napıcam dedi
((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana böyle mi cevap verdi .. aslında torunum yaşındasın kızım demeliydi. . Sizde bi kendinize gelin allah aşkına yaaa 19 yaş nedemek yaa babanizla kaç yaş var aranızda bi dusunsenize yada amcanizla dayinizla falan 19 yaş yaa 19 ...Onu seviyorum buna Emin’im geçici olsa 5 senedir onu görünce heyecanlanmazdım ama o bana değil yani ona hislerimi syledim bu saatten sonra ben sevgiliyi evliliği napıcam dedi((
Yaşlarınız kaç ? 19 yaş çok fazla... Hissettiğiniz şey tavırlarına ve kendisine bir hayranlık olabilir.[/QUOTE. 27 yaşındayım ben oda 45 evet zaten tavırlarına Olgun yani mantıklı zeki
Hoşlanıyorsundur ve cazip geliyordur 19 yaş çok fazla sakın düşünmeyin lütfen...
Amca değil kız çok karizma unutamam tabi:)Tuhh yazik olmus amcaya. Siz simdi unutamazsiniz da.
Amca değil kız çok karizma unutamam tabi:)
Ozur dilerim, amacim polemik degil ama 19 yaş farkla nasil torunu yaşında olsunSana böyle mi cevap verdi .. aslında torunum yaşındasın kızım demeliydi. . Sizde bi kendinize gelin allah aşkına yaaa 19 yaş nedemek yaa babanizla kaç yaş var aranızda bi dusunsenize yada amcanizla dayinizla falan 19 yaş yaa 19 ...
☺ kızıda olabilir yeğnide eeee erken Evliliklerde torun bile olabiliyorOzur dilerim amacim polemik degil ama 19 yaş farkla nasil torunu yaşında olsun![]()
19 yaş farkla torun olur mu kiz☺ kızıda olabilir yeğnide eeee erken Evliliklerde torun bile olabiliyor
İyide Özcan Deniz amcamı şimdi, yani ben sizeSana böyle mi cevap verdi .. aslında torunum yaşındasın kızım demeliydi. . Sizde bi kendinize gelin allah aşkına yaaa 19 yaş nedemek yaa babanizla kaç yaş var aranızda bi dusunsenize yada amcanizla dayinizla falan 19 yaş yaa 19 ...
ya bence abarttınız Yok kızı torunu ama napim onu seviyorum çocuk gibi değil digeOzur dilerim amacim polemik degil ama 19 yaş farkla nasil torunu yaşında olsun![]()
diyorsunuz hiç bu açıdan bakmadımben lisedeyken annemle yaşıt olan teoman a aşıktım
büyüyünce şarkılarına aşık olduğumu anladım ona değil
neyse ki adam reddederek kurtarmış seni ucuz atlatmışsın
Napiyim seviyorum diye simarikca cevaplar vererek direteceksen ne diye konu actin? Kararin, dusuncen belli zaten..İyide Özcan Deniz amcamı şimdi, yani ben size
ya bence abarttınız Yok kızı torunu ama napim onu seviyorum çocuk gibi değil dige
diyorsunuz hiç bu açıdan bakmadım
Seviyorum demek şımarıkçamı sylediklerinizide düşünüyorum tabi mantıklı geleniNapiyim seviyorum diye simarikca cevaplar verecek kadar eminsen ve direteceksen ne diye konu actin? Kararin, dusuncen belli zaten..