• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kendimden 19 yaş büyük birine aşığım

İşte adam zeki olgun dürüst dedik zaten başta o yüzden seviyorum onu çok karakterli mantıklı
Açıkçası bana çok absürt bir şey gelmedi ama yaş kaç olursa olsun byle şeyler karşılıklı olmalı yaşı için değil ama sen kendini artik soğutmalısın o beni sevmiyor diye anladığım kadarıyla sende takıntı olmus

Adamın gönlü olsa hava da kapar merak etme benim ki 50 ama en fazla 37 civarı gösterir çok bakar kendine ama tabi ben evlenmeyi düşünmüyorum hiç ilerde çocuklarım dede mi diycek baba mı ? tabi o konular biraz riskli ama ben evlenmek de çocuk yapmak da istemiyorum kendisi de o şekilde böyle gittiği yere kadar bakalım :)
ilginçmiş. 50 yaşında biriyle ilişki nasıl bişey, (eleştiri değil, merak) yani duygusu nasıl oluyor. dinamizm oluyor mu ilişkide. bana sanki çok monoton kalır gibi geliyor.

ilginçmiş. 50 yaşında biriyle ilişki nasıl bişey, (eleştiri değil, merak) yani duygusu nasıl oluyor. dinamizm oluyor mu ilişkide. bana sanki çok monoton kalır gibi geliyor.

Hiç 50 yaşında gibi görünmüyor benim gibi oda sporla kafayı bozmuş çok sağlıklı yaşayan kendine bakan biri birde çok hareketli espirili ben daha durgun kalıyorum onun yanında çok yakışıklı çok çekici sadece bana göre değil her kadın öle düşünür onu gören bundan eminim :)

Hiç 50 yaşında gibi görünmüyor benim gibi oda sporla kafayı bozmuş çok sağlıklı yaşayan kendine bakan biri birde çok hareketli espirili ben daha durgun kalıyorum onun yanında çok yakışıklı çok çekici sadece bana göre değil her kadın öle düşünür onu gören bundan eminim :)
wow:) aslında biz daha sıkıcıyız eşimle galiba:D 10 da kanepede omuz omuza uyuklarken buluyoruz kendimizi:D

Back
X