kızlar kendimizi üzmeden zayıflamaya ne dersiniz benim tam 10 kilo vermem gerek :)

mervegerci

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
12
0
6
Kayseri
Küçüklugumden beri balık etli iri bir kızım malesef. Hiçbir zaman şişman olmadım ama 42 44 beden giymek de istemiyorum. Hep Zayıflamak istedim ama bir türlü Başaramadim ama artık bende fit olmak istiyorum boyum 172 kilom 74 ve hedefim öncelikle 69 bana katilmak isteyen var mı :)

kızlar bu şekılde o kadar cok sayfa acılıyorkı bır heves katılıyorum sıkı gun sonra bır bakıyorum sayfaya ne ugrayan var ne yazan burasıda oyle olucak dıye yazmaktan korktum bır an

tamam ama mumkunse her gun yazalım :

inşallah :) ben bir haftadır dıkkat etmeye çalısıyorum .çok fena tatlı bağımlısıyım :) bu yuzden hep zayıflayamam dıye düşünmüştüm ama artık canıma tak etti.hergün çıkolaa yerım mutlaka elım boş durmaz böyle can sıkıntısından bıseler yıyomusum onu farkettım .ama herkes yapıyosa ben neden yapamayım dedım.1 hafta önce spora başladım.aynı zamanda dıkkat etmeye çalışıyorum kendımı cok zorlamadan.çünkü diyet psıkolojısıne asla dayanamıyorum ve sonrasında çıldırmıs gıbı yıyorum :)) sımdılık ıyıyım ne pişiyosa onu yıyorum ama eskısınden az .beyaz ekmek yemıyorum.7 den sonra hiçbişe yemıyorum.çok acıkırsam bıtane elma yıyorum.1 haftadır cıkolata yemedım ona şaşıyorum :) ınsallah böyle gıder ve faydasını görürüm. :)

inşallah canım ewet herkes yaptıysa bız neden yapmayalım dımı ama bende 63-65 olan eski kıloma ulaşmak ıstıyorum yanı vermem gereken 15 kılom var bu anlattıklarınla zaten veremıycegın kılo yok bende tam manasıyla bugun basladım dıyete bakalım hayırlısı

inşallah yapabılırız :)) sen spor yapıyor musun. en çok neyı zorluyor senı.

inşallah yapabılırız :)) sen spor yapıyor musun. en çok neyı zorluyor senı.

SPORA daha basladım canım ama benım sorunum su akşam yatıncaya kadar dıyet gayet guzel gıdıyor ama farzedelımkı kızım gece uyandı ve onu uyutup tekrar yatmaya gıderken mutfaga ugrayıp buyuk bır hırsla yemek yemem gecenın bır vaktı en buyuk sorunum

evet bende bu şekilde bir sayfa açtım 1 hafta önce ama malesef dediğin gibi yalnız kendim yazıyorum çiziyorum bir destek olamya gelen bile yok üzülüyorum açıkçası ama yapıcak bişey yok kendi kendime yazmaya devam:)

mutfağın yolunu unut o zaman :) yok öyle bişe hele kı geceee asla yok. şöyle düşün onu bı anlık zevk için yıyeceksın sonra yatacaksın ohh yerleşşın kılolar :) ama yemedıgın zaman guzel bı vucut... sen düşünn

bende 10 kılo vereye çalışıyorum 3 ü gitti bile :) spor yapmıorum bitek ip atlıyorum hergün 10ar arttırıp:) dukan diyeti yapıyorum ama

bende diyetisyene gittim ve liste aldım bugun o listeyle diyete başladım.İnternette yazan listleri yapmak için hergun ugraşmak lazım .diyetisyenin bana verdiği liste tek bi gun ve hergun aynısı uygulanıyor ve evde kolayca yapabileceğimiz bi liste bende 10 kilo vermek istiyorum bakalım ilk gunum bitti hayırlısı ....

merhaba kızlar benimde 15 kilo fazlam var kurban bayramına kadar verilecek 15 kilom var en azından 10 kilosunu vereyim bari diyorum aslında ben gecen sene 17 kilo vermiştim ama kışın yiye yiye 9 kilo geri aldım suanda 79 kiloyum boyum 170 evlenene kadar hiç kilo problemim olmadı ama nezaman ilk bebişi dogurdum aldı 2 .dede fırladı kilom 87 kadar çıktım gecen seneki diyet +spor ilede 17 kilo verdim 9 geri aldım sabaha bende başlıyorum inşallah artık istedigimi alıp giymek istiyorum istedikten sonra yapamıcamız bişey yok alışverise çıktıgım zaman o size olmaz anne kıyafetlerine bakabilirsiniz diyorlar yaşım 23 ve kıyafetler 50 yasındakiler için almıyorum geri çıkıyorum zayıflayıp rahat raat alışveriş yapmak istiyorum artık gecen sene zayıfladıgımda gittim alışverise alışkanlık olmus 48 beden kıyafetlere bakmak tezgahtar o bedenler buyuk size kucuk bedenlenler bu tarafta dedigindeki mutlulugumu anlatamam neyse uzatmayım daha fazla bende gelim aranıza

bir kere yapan arkadaslar emınım bır daha yapabılırler bende okuldayken 79 olmustum okuldan dondum anam baktım evde kalıcam zayıfla dedım ne kadar surede verdım bılmıyorum ama evlenırken 63-65 arasıydım şimdi 79 - 80 arasıyım ve bugun ıkıncı gunum

kızlar herhangi bi bitkisel çay kür falan kullanıyor musunuz?? ben 9 u bir yerde içiyorum etkisi var galiba emin değilim.. ama paketimde bitti zaten vücudumda ona alıştı bi değişiklik yapmak istiyorum ne kullanmalıyım sizce?? :44::44:

canım ben yeşilçay kullanıyorum tavsiye ederim birebir aktardan alıyorum paket degilyani süper etki ediyor vucuttaki toksinleri atıyor doktorlar önermiyor fazla karısım cayları birbirinin etkisini ölduruyormuş özelliklerde form caylarını önermiyoruz dedi

hımm :) tamam bakalım evde vardı yeşil çayım :) teşekkür ederim

kesinlikle yapabiliriz kızlar :) çok zor bişey değil.biz sanki diyet yapınca elımızden alınmıs gıbı çıldırmış gibi yiyoruz oysa etrafımdakı ıdeal kılodakı ınsanlara bakıyorum herseyı yıyolar ama yok çıkolata cips bılmem ne böyle atıştırma alışkanlıkları yok ama pasta mı yapıldı evde onu da yıyolar ama akılları hep yemekte değil işte.yemek yemeyı tatlı yemeyı sevıyor olabılırız ama hem ıstedıgımızı yıyerek hem de dıkkat ederek formda kalabılırız.ben ınanyorum.daha yolun başındayım ama başarcam.siz de inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…