- Konu Sahibi mervegerci
-
Benimde bi on kilo fazlam varkatılayım bari bende sana
kızlar bu şekılde o kadar cok sayfa acılıyorkı bır heves katılıyorum sıkı gun sonra bır bakıyorum sayfaya ne ugrayan var ne yazan burasıda oyle olucak dıye yazmaktan korktum bır an
çok fazla sayfa var evet sende bizi seç madem :)
tamam ama mumkunse her gun yazalım :
inşallah :) ben bir haftadır dıkkat etmeye çalısıyorum .çok fena tatlı bağımlısıyım :) bu yuzden hep zayıflayamam dıye düşünmüştüm ama artık canıma tak etti.hergün çıkolaa yerım mutlaka elım boş durmaz böyle can sıkıntısından bıseler yıyomusum onu farkettım .ama herkes yapıyosa ben neden yapamayım dedım.1 hafta önce spora başladım.aynı zamanda dıkkat etmeye çalışıyorum kendımı cok zorlamadan.çünkü diyet psıkolojısıne asla dayanamıyorum ve sonrasında çıldırmıs gıbı yıyorum :)) sımdılık ıyıyım ne pişiyosa onu yıyorum ama eskısınden az .beyaz ekmek yemıyorum.7 den sonra hiçbişe yemıyorum.çok acıkırsam bıtane elma yıyorum.1 haftadır cıkolata yemedım ona şaşıyorum :) ınsallah böyle gıder ve faydasını görürüm. :)
inşallah canım ewet herkes yaptıysa bız neden yapmayalım dımı ama bende 63-65 olan eski kıloma ulaşmak ıstıyorum yanı vermem gereken 15 kılom var bu anlattıklarınla zaten veremıycegın kılo yok bende tam manasıyla bugun basladım dıyete bakalım hayırlısı
inşallah yapabılırız :)) sen spor yapıyor musun. en çok neyı zorluyor senı.
SPORA daha basladım canım ama benım sorunum su akşam yatıncaya kadar dıyet gayet guzel gıdıyor ama farzedelımkı kızım gece uyandı ve onu uyutup tekrar yatmaya gıderken mutfaga ugrayıp buyuk bır hırsla yemek yemem gecenın bır vaktı en buyuk sorunum
Küçüklugumden beri balık etli iri bir kızım malesef. Hiçbir zaman şişman olmadım ama 42 44 beden giymek de istemiyorum. Hep Zayıflamak istedim ama bir türlü Başaramadim ama artık bende fit olmak istiyorum boyum 172 kilom 74 ve hedefim öncelikle 69 bana katilmak isteyen var mı :)
kızlar herhangi bi bitkisel çay kür falan kullanıyor musunuz?? ben 9 u bir yerde içiyorum etkisi var galiba emin değilim.. ama paketimde bitti zaten vücudumda ona alıştı bi değişiklik yapmak istiyorum ne kullanmalıyım sizce?? :44::44:
canım ben yeşilçay kullanıyorum tavsiye ederim birebir aktardan alıyorum paket degilyani süper etki ediyor vucuttaki toksinleri atıyor doktorlar önermiyor fazla karısım cayları birbirinin etkisini ölduruyormuş özelliklerde form caylarını önermiyoruz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?