- Konu Sahibi mervegerci
-
bende 10 kılo vereye çalışıyorum 3 ü gitti bile :) spor yapmıorum bitek ip atlıyorum hergün 10ar arttırıp:) dukan diyeti yapıyorum ama
diyete dayanabılır mısın bılmıyorum ama bence kendını belli kalıplasmıs lıstelerle yorma.ınsan ruhen yoruluyor cidden.yasaklaaarr cok kötü bişey :)
Küçüklugumden beri balık etli iri bir kızım malesef. Hiçbir zaman şişman olmadım ama 42 44 beden giymek de istemiyorum. Hep Zayıflamak istedim ama bir türlü Başaramadim ama artık bende fit olmak istiyorum boyum 172 kilom 74 ve hedefim öncelikle 69 bana katilmak isteyen var mı :)
merhaba kızlar ben de 1.63 boyunda ve maalesef 62 kiloyum hatta bi ara 64 kiloydum ama ramazan vesilesiyle 2 kilo kadar verdim..nolucak bilmiyorum 8 kilo daha vermem lazım ama yaklaşık 2 yıldır hep bu kilodayım..iki sene önce diyetisyene gitmiştim bir ayda 5 kilo verdim ama sonra bırakınca yine aynı düzene döndüm değişen birşey olmadı bikere iradem çok zayıf engel olamıyorum kendime her defasında diyorum yemicem diye birileri böyle aaa senin belin kalın evet biraz kilolusun ama çok diil vs..tarzı bişeyler söylediğinde deli oluyorum o an hemen koşmak istiyorum ama sonra puding,pasta,çikolata birşeyler gördüğümde dayanamıyorum canım sürekli tatlı istiyo..yememeye karar verdiğimde en fazla bir hafta dayanıyorum..ben de size katılmak istiyorum..nasıl vericez bu kiloları yaaa??
sen haklı çıktın bebem :):) diyeti bıraktım az özyiyorum
Merhaba herkese diyetimde 3. günüm bende geleyim aranıza.
bir grup daha var 10 kilo vermek isteyen ama dediğiniz gibi aktif değil.
sayfayı keyifli hale getirebilecek şeyler paylaşalım bir arada kalabilmek için
kilo çizelgeleri hazırlayalım
diyet listelerimizi yazalım
uzun süredir intagramdan sağlıklı beslenme ve spor ile ilgili kişileri takip ediyorum.
pek çok şeyi nasıl yapmam gerektiğini biliyorum
ama hiç eksilmeyen bi iştahım var
gözüm aç arkadaş :) tatlılar pastalar benim neşe kaynağım.
ama insan aynada kendini güzel görmek istiyor. hem şişman hem güzel olunmuyor.
sonuç olarak yaz bitti ben diyete başladım.
yaş 29 boy 164 kilo 62.4
hadi hayırlısı
herkese bol şans ve sıkı bir irade dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?