Kızlar kızım olacak dedi doktor ?

Sanırım öyle,aklım almıyor bir insan nasıl evlat ayırabilir? Ben bu şekilde davrananlara anne-baba demem ki zaten değiller sadece üreyen varlıklar benim gözümde,hele kadınların bunu yapması kesinlikle bir hastalık. Allah da sınamak için veriyor bunlara. Umarım sadece evladın kıymetini bilecek insanların çocukları olur.

Ben konunuzu okurken kız çocuk sahibi olacağınızı öğrendiğinizde hayal kırıklığı yaşadığınızı sezdim açıkçası. Yanlış anlamayın ama profilinize girip yaşadığınız yere baktığımda da pek de haksız olmadığımı fark ettim.
Lütfen hala bu kafa yapısında insanların var olmadığını söyleyin çevrenizde

Bebeğinizin sağlıklı olup olmadığıyla değil cinsiyetiyle ilgilenmenizi anlayamıyorum.
Allah sağlık sıhhat versin, hayırlı evlat olsun...
Çocuk isteyip çocuk sahibi olamayan onca insan varken ya da erkek çocuk sahibi olup evladı rahatsız olan onca insan varken cinsiyete sitem eder şekilde takılmanız çok yazık...
Dilerim bahtı açık bir kız evlat olur

Bende dilerim ki kız evlat olursada sevilir mutlu bir cocuk olur ama aldım ki konu sahibi bu kızla yetinmez ve heralde erkek olana kadar dogurmaya devam eder

Be

Bende sevindim :))) ama yalnis cikabilir diye düşünüyorum

Yorumları okusaydınız sevindiğini söylemiş zaten.Burda sorma sebebi kendi doktoru olmadığı için şüpheye düşmüş. Nerden nereye getirmişsiniz konuyu.

Bebegin cinsiyetiyle kafayi bozmus lavabo aciciyla hurafe deney(!)ler yapmaya kadar isi goturmussunuz. Kiz bebek kadar guzel sey var mi yahu

Ayy bende kız bebeğe hamileyim dogumumuz bu ay olucak inşaallah doktorum kız dediğinde ben eşim ailelerimiz resmen bayram.havasindaydi kız evlat sevilmezmi ablam.hamile onunda minik bi oğluşu olucak evlat ya kızı erkeği mi var ne hevesle bekliyoruz biz dogsalarda sevsek diye

Ne hos bir haber ama siz pek sevinmis görünmüyorsunuz gibi geldi bana. Kiz cocuklari bir baska oluyor. Henüz benim de evladim yok ama kiz cocugu istiyoruz esimle.

Kız erkek farketmez bi oglusum var bide kızım olsa ayyy ne mutlu olurum sevgi pıtırcığı olurdum herhalde

Banada 12. Haftada %70 kiz dedi 16 da kesin erkek dedi ben biraz uzuldum 20. de detayliyi bekliyorum hala da kiz hissediyorum ama gorecegiz

Sanki kız olmasina uzulmussunuz gibi
Veren Rabbim erkek deseler deseler dogdugunda kiz oldugunu ogrenseniz uzulcekmisiniz
Doktorlarda yanilabilir.

Bebegin cinsiyetiyle kafayi bozmus lavabo aciciyla hurafe deney(!)ler yapmaya kadar isi goturmussunuz. Kiz bebek kadar guzel sey var mi yahu

Hayir çok sevindim Allah vermis sonuçta . Ama cok yanilan doktorlari duyunca biraz dahami beklemeli diye dusundum

Hayırlı olsun ne güzel kızınız olacak işte. Bunu niye bir derdim var köşesine yazdınız anlam veremedim. Allah tan sağlıklı ve hayırlısıni istemek lazım.

Üzgünüm zaten yok herkes başka anlamış. Cogu kez rüya gordum erkekti diye o yüzdensasirdik ama esim ve ben cok mutlu olduk . Kiz çocuğu ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…