- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
- 133
Sanırım öyle,aklım almıyor bir insan nasıl evlat ayırabilir? Ben bu şekilde davrananlara anne-baba demem ki zaten değiller sadece üreyen varlıklar benim gözümde,hele kadınların bunu yapması kesinlikle bir hastalık. Allah da sınamak için veriyor bunlara. Umarım sadece evladın kıymetini bilecek insanların çocukları olur.böylelerinin de her sene çocuğu oluyor, hiç aramıyorlar... sonra kızları konu açıyor burda, annem beni sevmiyor, gelinleri konu açıyor kaynanam oğluna aşık... bitmeyecekler bak yeni nesil de gümbür gümbür geliyor...
Bende dilerim ki kız evlat olursada sevilir mutlu bir cocuk olur ama aldım ki konu sahibi bu kızla yetinmez ve heralde erkek olana kadar dogurmaya devam ederBebeğinizin sağlıklı olup olmadığıyla değil cinsiyetiyle ilgilenmenizi anlayamıyorum.
Allah sağlık sıhhat versin, hayırlı evlat olsun...
Çocuk isteyip çocuk sahibi olamayan onca insan varken ya da erkek çocuk sahibi olup evladı rahatsız olan onca insan varken cinsiyete sitem eder şekilde takılmanız çok yazık...
Dilerim bahtı açık bir kız evlat olur
Be
Bende sevindim :))) ama yalnis cikabilir diye düşünüyorum
Öbür doktor sadece benziyor demiş hanımefendi 3 aylıkken tam belli olmaz zaten ama 18 haftalık bir bebeğin cinsiyeti tam olarak bellidir artık neden bu kadar dert ettiniz neden yanılma payı olabilir mi diyorsunuz illa erkek mi olması gerekiyordu yani hala bu zihniyet var mı gerçekten. Kesin kız demiş daha ne yanılma olacak? ben senelerdir tedavi görüyorum bir kere bile hamile kalamadım ne kızı erkeği sağlıklı hayırlı evladımız olsun diye dua ediyoruz biraz şükretseniz? yanılma olmasını mı ümit ediyorsunuz?
Bence tepkilerden sonra boyle yazma gereginde bulunmusYorumları okusaydınız sevindiğini söylemiş zaten.Burda sorma sebebi kendi doktoru olmadığı için şüpheye düşmüş. Nerden nereye getirmişsiniz konuyu.
Bebegin cinsiyetiyle kafayi bozmus lavabo aciciyla hurafe deney(!)ler yapmaya kadar isi goturmussunuz. Kiz bebek kadar guzel sey var mi yahu
Detaylı nasil canımBanada 12. Haftada %70 kiz dedi 16 da kesin erkek dedi ben biraz uzuldum 20. de detayliyi bekliyorumhala da kiz hissediyorum ama gorecegiz
Ben konunuzu okurken kız çocuk sahibi olacağınızı öğrendiğinizde hayal kırıklığı yaşadığınızı sezdim açıkçası. Yanlış anlamayın ama profilinize girip yaşadığınız yere baktığımda da pek de haksız olmadığımı fark ettim.
Lütfen hala bu kafa yapısında insanların var olmadığını söyleyin çevrenizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?