- 4 Kasım 2022
- 2.435
- 3.847
- 53
- 31
- Konu Sahibi yesim eylul
-
Vallahi değişik yaratıklarız biz. Adam istediğim gibi davranmaz niye davranmıyor, davranır acaba bir halt mı yedi, napsın bu adam şimdi?Kızlar normalde eşim evde telefonuna bağlı yaşar.İşi gereği de erken yatıyor beraber zaman geçiremiyorduk fazla.Ben temas bağımlısı bi insanım sürekli ben yanaşırıdım ona elini tutardım sarılırdım oda sürekli yan yana olmak isteyen bi insan değil.Bekarkende böyleydi yapar ama kadın hep ilgi ister ya :)oda karadeniz erkeği aşırı rahatlık var. Yani ilişkimizde ilgi gösteren taraf çoğunlukla bendim 1.5yıllık evliyim bende artık okadar düşmüyorum üstüne bunalmasın diye bende saldım.Sevgisinden hiç şüphem yok çok mutlu bi evliliğim var elhamdülillah bende onu çok seviyorum kabul ettim onu böyle ama bu aralar hiç benden ayrılmıyor.Sürekli evin içinde el eleyiz sarılıyor,öpüyor hiç yalnız bırakmak istemiyor eline telefonunu hiç almıyor çok hoşuma gidiyor bu hareketleri ilgiyi çok seviyorum ama neden bi anda değiştini anlamıyorum söylüyorum ne oldu sana diye gülüyor. Acaba bi halt mı yedi :):):)neden bukadar ilgili olmaya başladı anlamıyoruuum 6yıldır değiştiremedim adamı şimdi neden bukadar üstüme düşüyor ister istemez aklıma geliyor bi yanlışımı oldu acaba diye pişmanlık duyuyor olabilir mi?
Blof yapsan sana inanamiyorum.ya sen bunu nasıl yaptın ben sana bu kadar güvenirken herşeyi öğrendim diye mesaj at eğer telaslanirsa bişey vardır soğukkanlı davranıyorsa akım.varmis canım şaka yaptım falan mı desen bilemiyorum ki şimdi yanlış.bisey demeymOkadar kolaydı
Haklı demişkocamda vicdan duygusu fazlasıyla var çünkü telefonu ortada ama şirket telefonu var ona bakamıyorum nasıll anlıycaam
What dedin gülüm?İyi niyetli bakmayı çok isterdim ama bakamıyorum. Benim ki metresiyle kaldıgı gün bana çok iyi davranır çayını felan kendi doldurur sarılmaya felan çalışıtr
Metresi ile kaldığı gün nasıl sarılmaya çalışıyor, aynı evde kalmıyorsunuz heralde hep beraber?İyi niyetli bakmayı çok isterdim ama bakamıyorum. Benim ki metresiyle kaldıgı gün bana çok iyi davranır çayını felan kendi doldurur sarılmaya felan çalışıtr
Geçmiş zaman değil mi? Çalışırdı demek istediniz değil mi? Öyle deyin lütfenİyi niyetli bakmayı çok isterdim ama bakamıyorum. Benim ki metresiyle kaldıgı gün bana çok iyi davranır çayını felan kendi doldurur sarılmaya felan çalışıtr
O üyenin birkaç yerde daha mesajını görmüştüm, güncel şeylerden bahsediyor bence.Geçmiş zaman değil mi? Çalışırdı demek istediniz değil mi? Öyle deyin lütfen
İyi niyetli bakmayı çok isterdim ama bakamıyorum. Benim ki metresiyle kaldıgı gün bana çok iyi davranır çayını felan kendi doldurur sarılmaya felan çalışıtr
Henüz geçmiş zaman değilGeçmiş zaman değil mi? Çalışırdı demek istediniz değil mi? Öyle deyin lütfen
7 aydır geçmiyorBu üye , geçmiş zaman eki yerine yanlışlıkla tr yazmış olsun diye dua zinciri kuruyorum
Geçmiş zaman olması için neyi bekliyorsun.Henüz geçmiş zaman değil
Yok cnm aynı evde değiliz. Gece onunla kaldığı zaman sabah eve gelince şebeklikler felan yapıyorMetresi ile kaldığı gün nasıl sarılmaya çalışıyor, aynı evde kalmıyorsunuz heralde hep beraber?
Oğlumun biraz daha büyümesini. 5 yasına bari gelsinGeçmiş zaman olması için neyi bekliyorsun.
E yani oğlunun büyümesini beklerken baya metresi de kabul etmiş oldun yani kuma olarak.Oğlumun biraz daha büyümesini. 5 yasına bari gelsin
Cok ilginc, bu durumu kabul etmis görünüyorsunuz.Yok cnm aynı evde değiliz. Gece onunla kaldığı zaman sabah eve gelince şebeklikler felan yapıyor
EvetE yani oğlunun büyümesini beklerken baya metresi de kabul etmiş oldun yani kuma olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?