Kızlar kocam bianda değişti

Vallahi değişik yaratıklarız biz. Adam istediğim gibi davranmaz niye davranmıyor, davranır acaba bir halt mı yedi, napsın bu adam şimdi?

Okadar kolaydı

Haklı demiş kocamda vicdan duygusu fazlasıyla var çünkü telefonu ortada ama şirket telefonu var ona bakamıyorum nasıll anlıycaam
Blof yapsan sana inanamiyorum.ya sen bunu nasıl yaptın ben sana bu kadar güvenirken herşeyi öğrendim diye mesaj at eğer telaslanirsa bişey vardır soğukkanlı davranıyorsa akım.varmis canım şaka yaptım falan mı desen bilemiyorum ki şimdi yanlış.bisey demeym

İyi niyetli bakmayı çok isterdim ama bakamıyorum. Benim ki metresiyle kaldıgı gün bana çok iyi davranır çayını felan kendi doldurur sarılmaya felan çalışıtr
Metresi ile kaldığı gün nasıl sarılmaya çalışıyor, aynı evde kalmıyorsunuz heralde hep beraber?

Normalde erkekler bir halt yediklerinde böyle olurlar. Ama birde şu var siz salmışsınız yıllardır alışık olduğu şeyi göremeyince tekrar görmek için yanaşmış olabilir.

Ben bi b.kluk arardım ama şöyle; yüzüne güler takip ederdim. Takipte kal, uyanık ol. Su uyur, Burhan uyumaz.

Sizin yoğun ilgi göstermenize alışmış bir anda ilginiz azalınca afallamiştir. Gerçekten seviyorsa kaybetme korkusu yaşamıştır. İlgisiz kocadan yakınanlara ilk tavsiye kendinizi geri çekin olmuyor mu? Kötü düşünmeyin kendinizi doldurmayin. Tabi yine de uyanık olun sonuçta bir ihtimal daha var...

Siz 22 yaşındasınız, 1,5 yıllık evlisiniz, 6 yıldır bu adam adam ise bu adam kaç yaşında? Aklımda deli sorular. Acaba ergenlikten yeni çıkınca mı telefonu bıraktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…