- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi yesim eylul
-
Ben şunu yap bunu yap diyemeyeceğim, ama elinize fırsat geçene kadar böyle devam edin, çok az kadında bu sakinliği gördüm, sıkıntınız yok bence, doktor değilim ama az buz anlarım hastanın halinden, hasta olmamak için kendinizi korumaya almış gibisiniz sanki.Türkiye ye dönünce yapmaz sabırlı ol diyo. Tekmeyi vururlar yakında diyo. Bu aldatmakta kumar alkol gibi bagımlılık bence oraya dönüncede devam eder. Evlenmicem çocuk büyütücem diyorum olmaz öyle kocasız bi başına diyo. Hea o desin umrumda değil. Bebeğimin düzenini ayarlarsam seslenmez kabullenir
Bende şaşırıyorum bazen. İlk kocam yapsa baska ülke felan dinlemem emdiği sütü burnundan getirirdim onu çok seviyordum. Mantık evliliği oldugundan mı bilmiyorum arada bi geliyorlar kes şunun boğazını diyorum sonrada iki tane bebeğin var ya sabır diyorum. Sürekli öldürmekle tehdit ediyo korkuyorum da birazBen şunu yap bunu yap diyemeyeceğim, ama elinize fırsat geçene kadar böyle devam edin, çok az kadında bu sakinliği gördüm, sıkıntınız yok bence, doktor değilim ama az buz anlarım hastanın halinden, hasta olmamak için kendinizi korumaya almış gibisiniz sanki.
Online psikologla görüşebilirsiniz belki. Hem ücretleri de online daha ucuz oluyor. Psikoloji/pdr ogrencileri de proje kapsamında uygun fiyatlı görüşme yapıyor hocalarının denetiminde onlara da bakabilirsin.Annemde dio psikologa git kafana takmazsın en azından. Yoksa birgün adamı uykusunda deşivercem. Ama Afrika'da nerden bulayım hadi buldum nasıl anlatayım. Zaten kaçak ysıyoruz. Antidepresan olarak KK yetiyor şimdilik
İlaç yazması gerekirse internet recetesimi gönderiyor burda varmıdır kiOnline psikologla görüşebilirsiniz belki. Hem ücretleri de online daha ucuz oluyor. Psikoloji/pdr ogrencileri de proje kapsamında uygun fiyatlı görüşme yapıyor hocalarının denetiminde onlara da bakabilirsin.
Boşamadın mıİyi niyetli bakmayı çok isterdim ama bakamıyorum. Benim ki metresiyle kaldıgı gün bana çok iyi davranır çayını felan kendi doldurur sarılmaya felan çalışıtr
Ne hamlesi yapacan kız adamı öldürmeyecen di miBi hamle daha yapıcam ama kestiremiyorum iyi mi olur kötü mü olur. Anneme kızmıyorum sorumluluk almak istememesi normal çünkü eşim çocuga hem nafaka göndermez hemde basına bişey gelse kırar geçirir ortalıgı. Zaten bi tane oğluma bakıyo al bunada bak diyemem 2 de bekâr var evde. Ama boşanmamı istemiyo. Bu genç yasta bekâr kalmazsın 3. de kim bilir ne huylar çıkıcak Türkiye ye gelince düzelir diye teselli ediyo. Biraz daha toparlansın bebeğim. Ben her işi yaparım. Temizlik ypmaktan gocunmam yaptımda. Ama çocuk olunca bazı şartların olgunlaşması gerekiyor
Kaçan kovalaniyor.Kızlar normalde eşim evde telefonuna bağlı yaşar.İşi gereği de erken yatıyor beraber zaman geçiremiyorduk fazla.Ben temas bağımlısı bi insanım sürekli ben yanaşırıdım ona elini tutardım sarılırdım oda sürekli yan yana olmak isteyen bi insan değil.Bekarkende böyleydi yapar ama kadın hep ilgi ister ya :)oda karadeniz erkeği aşırı rahatlık var. Yani ilişkimizde ilgi gösteren taraf çoğunlukla bendim 1.5yıllık evliyim bende artık okadar düşmüyorum üstüne bunalmasın diye bende saldım.Sevgisinden hiç şüphem yok çok mutlu bi evliliğim var elhamdülillah bende onu çok seviyorum kabul ettim onu böyle ama bu aralar hiç benden ayrılmıyor.Sürekli evin içinde el eleyiz sarılıyor,öpüyor hiç yalnız bırakmak istemiyor eline telefonunu hiç almıyor çok hoşuma gidiyor bu hareketleri ilgiyi çok seviyorum ama neden bi anda değiştini anlamıyorum söylüyorum ne oldu sana diye gülüyor. Acaba bi halt mı yedi :):):)neden bukadar ilgili olmaya başladı anlamıyoruuum 6yıldır değiştiremedim adamı şimdi neden bukadar üstüme düşüyor ister istemez aklıma geliyor bi yanlışımı oldu acaba diye pişmanlık duyuyor olabilir mi?
O hamle olmaz cinnet olur:) katibin dediği gibi mevcut durumu koruyup ilk fırsatta tekme. Türkiye'ye tatile bile göndermicekmiş geri gelmezsin ben seni biliyorum diyo. Gidecek yerim mi var gelcem mecbur diyorum ama yemiyo. Kenara üç kuruş atsın dayanamaz gönderir. Ondan sonra burdan aldıgım güçle yardırıcamNe hamlesi yapacan kız adamı öldürmeyecen di mi
Heee he deyince gelemiyorsun da ordan tabi. Manyağa bak madem gitmenden korkuyo o zaman niye gözünün içine baka baka aldatıyor. Valla yaz aç konu veririz güç. İş falan bile bulunur. Burdaki çocuğun kaç yaşında.O hamle olmaz cinnet olur:) katibin dediği gibi mevcut durumu koruyup ilk fırsatta tekme. Türkiye'ye tatile bile göndermicekmiş geri gelmezsin ben seni biliyorum diyo. Gidecek yerim mi var gelcem mecbur diyorum ama yemiyo. Kenara üç kuruş atsın dayanamaz gönderir. Ondan sonra burdan aldıgım güçle yardırıcam
Ay konu sahipleri de bi garip. Kadın bir şey mi demiş. Biz kadınlar da böyleyiz demiş genel konuşmuş. Fesatlık ne alaka kocan sana iyi davranmaya başladı diye mi fesatlık yaptı.Farkındaysanız hoşuma gidiyor böyle olması diyorum. Tane tane anlatıyım bilip bilmeden konuşmuşsunuz ya adam senelerdir böyle bi anda döndü sebebi nedir diye düşünüyorum konuşma tarzın çok yanlış adam ilgisizken şikayetçi değildimki kendin nasıl yaratıksın acaba hiç bişeyden memnun olmayan bi insansın sanırım fesatlık var sende
Bu ülkenin kadınları bizim kadınlar gib değil. Fakirlikten mi baska bişey mi Türk erkeği diye ölüyorlar. Oda kendini nimetten saydı at hırsızı. 40 yasına gelmişim işime gücüme bakayım demiyorda hala genç hissediyormuş bekâr olsaymış burdan evlenirmiş. Tutan var sanki evlen diyince de sinirleniyor. Aman bey elini ayagını öpim yapma etme die g.tnde gezecekmişim. Sevgimi göstercekmişim. Gebertmediğime şükretmiyodaHeee he deyince gelemiyorsun da ordan tabi. Manyağa bak madem gitmenden korkuyo o zaman niye gözünün içine baka baka aldatıyor. Valla yaz aç konu veririz güç. İş falan bile bulunur. Burdaki çocuğun kaç yaşında.
Neyyse suça teşvik etmiyim şimdi. Kaç kurtar kendini. Kazandığını alsın rulo yapıp totosuna soksun. Dön çocuklarınla kurarsın hayat. Gerçekten akıl sağlığın gider. Evet çocukla hayat kurmak zor ama şu hayat kadar kötü olamaz. Hani bi kere aldatsa pişman olsa ok çocuk var biraz büyüsün tamam ama adam senin onurunla alay ediyor. Ben çok gerildim gerçekten.Bu ülkenin kadınları bizim kadınlar gib değil. Fakirlikten mi baska bişey mi Türk erkeği diye ölüyorlar. Oda kendini nimetten saydı at hırsızı. 40 yasına gelmişim işime gücüme bakayım demiyorda hala genç hissediyormuş bekâr olsaymış burdan evlenirmiş. Tutan var sanki evlen diyince de sinirleniyor. Aman bey elini ayagını öpim yapma etme die g.tnde gezecekmişim. Sevgimi göstercekmişim. Gebertmediğime şükretmiyoda
Psikolog ilaç yazamıyor zaten psikiyatrist yazabiliyor.İlaç yazması gerekirse internet recetesimi gönderiyor burda varmıdır ki
İlginçKızlar normalde eşim evde telefonuna bağlı yaşar.İşi gereği de erken yatıyor beraber zaman geçiremiyorduk fazla.Ben temas bağımlısı bi insanım sürekli ben yanaşırıdım ona elini tutardım sarılırdım oda sürekli yan yana olmak isteyen bi insan değil.Bekarkende böyleydi yapar ama kadın hep ilgi ister ya :)oda karadeniz erkeği aşırı rahatlık var. Yani ilişkimizde ilgi gösteren taraf çoğunlukla bendim 1.5yıllık evliyim bende artık okadar düşmüyorum üstüne bunalmasın diye bende saldım.Sevgisinden hiç şüphem yok çok mutlu bi evliliğim var elhamdülillah bende onu çok seviyorum kabul ettim onu böyle ama bu aralar hiç benden ayrılmıyor.Sürekli evin içinde el eleyiz sarılıyor,öpüyor hiç yalnız bırakmak istemiyor eline telefonunu hiç almıyor çok hoşuma gidiyor bu hareketleri ilgiyi çok seviyorum ama neden bi anda değiştini anlamıyorum söylüyorum ne oldu sana diye gülüyor. Acaba bi halt mı yedi :):):)neden bukadar ilgili olmaya başladı anlamıyoruuum 6yıldır değiştiremedim adamı şimdi neden bukadar üstüme düşüyor ister istemez aklıma geliyor bi yanlışımı oldu acaba diye pişmanlık duyuyor olabilir mi?
Ne vasfı var ki 30 bin dolar versinler bu culsuza30 bin dolardır inşallah
Kavga çıkarırsam pişman rolü yapıyor ama yemezler. 2 gün sonra gözümün önünde basılıyor mesajlaşmaya. Artık anlamıyor gibi yapıyorum bıktım başa sarmaktan. Biraz para birktirince darlıcam Türkiye Türkiye diye. Burda sözleşme felan yok inşallah bunlar işten kovarlar da bi görürüm yüzünün şekliniNeyyse suça teşvik etmiyim şimdi. Kaç kurtar kendini. Kazandığını alsın rulo yapıp totosuna soksun. Dön çocuklarınla kurarsın hayat. Gerçekten akıl sağlığın gider. Evet çocukla hayat kurmak zor ama şu hayat kadar kötü olamaz. Hani bi kere aldatsa pişman olsa ok çocuk var biraz büyüsün tamam ama adam senin onurunla alay ediyor. Ben çok gerildim gerçekten.
Peki bi arstırayım saolunPsikolog ilaç yazamıyor zaten psikiyatrist yazabiliyor.
Türkiye'de normalde yüzüne bakılmayan , şans eseri eli yüzü düzgün kadın bulup evlenen bir adam, 5.dünya ülkesinde altın muamelesi yapıyolar diye dötü başı dağıtmış, bırak onu cennetinde sen ilk fırsatta kaç. Aids falan kapar inş metreslerinden.Bu ülkenin kadınları bizim kadınlar gib değil. Fakirlikten mi baska bişey mi Türk erkeği diye ölüyorlar. Oda kendini nimetten saydı at hırsızı. 40 yasına gelmişim işime gücüme bakayım demiyorda hala genç hissediyormuş bekâr olsaymış burdan evlenirmiş. Tutan var sanki evlen diyince de sinirleniyor. Aman bey elini ayagını öpim yapma etme die g.tnde gezecekmişim. Sevgimi göstercekmişim. Gebertmediğime şükretmiyoda
E kaçak yaşıyorsunuz ya şikayetçi falan olsan atmazlar mı.Kavga çıkarırsam pişman rolü yapıyor ama yemezler. 2 gün sonra gözümün önünde basılıyor mesajlaşmaya. Artık anlamıyor gibi yapıyorum bıktım başa sarmaktan. Biraz para birktirince darlıcam Türkiye Türkiye diye. Burda sözleşme felan yok inşallah bunlar işten kovarlar da bi görürüm yüzünün şeklini
Farkındaysanız hoşuma gidiyor böyle olması diyorum. Tane tane anlatıyım bilip bilmeden konuşmuşsunuz ya adam senelerdir böyle bi anda döndü sebebi nedir diye düşünüyorum konuşma tarzın çok yanlış adam ilgisizken şikayetçi değildimki kendin nasıl yaratıksın acaba hiç bişeyden memnun olmayan bi insansın sanırım fesatlık var sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?