Kızlar kocam bianda değişti

Ben şunu yap bunu yap diyemeyeceğim, ama elinize fırsat geçene kadar böyle devam edin, çok az kadında bu sakinliği gördüm, sıkıntınız yok bence, doktor değilim ama az buz anlarım hastanın halinden, hasta olmamak için kendinizi korumaya almış gibisiniz sanki.
 
Bende şaşırıyorum bazen. İlk kocam yapsa baska ülke felan dinlemem emdiği sütü burnundan getirirdim onu çok seviyordum. Mantık evliliği oldugundan mı bilmiyorum arada bi geliyorlar kes şunun boğazını diyorum sonrada iki tane bebeğin var ya sabır diyorum. Sürekli öldürmekle tehdit ediyo korkuyorum da biraz
 
Annemde dio psikologa git kafana takmazsın en azından. Yoksa birgün adamı uykusunda deşivercem. Ama Afrika'da nerden bulayım hadi buldum nasıl anlatayım. Zaten kaçak ysıyoruz. Antidepresan olarak KK yetiyor şimdilik
Online psikologla görüşebilirsiniz belki. Hem ücretleri de online daha ucuz oluyor. Psikoloji/pdr ogrencileri de proje kapsamında uygun fiyatlı görüşme yapıyor hocalarının denetiminde onlara da bakabilirsin.
 
Online psikologla görüşebilirsiniz belki. Hem ücretleri de online daha ucuz oluyor. Psikoloji/pdr ogrencileri de proje kapsamında uygun fiyatlı görüşme yapıyor hocalarının denetiminde onlara da bakabilirsin.
İlaç yazması gerekirse internet recetesimi gönderiyor burda varmıdır ki
 
Ne hamlesi yapacan kız adamı öldürmeyecen di mi
 
Kaçan kovalaniyor.
 
Ne hamlesi yapacan kız adamı öldürmeyecen di mi
O hamle olmaz cinnet olur:) katibin dediği gibi mevcut durumu koruyup ilk fırsatta tekme. Türkiye'ye tatile bile göndermicekmiş geri gelmezsin ben seni biliyorum diyo. Gidecek yerim mi var gelcem mecbur diyorum ama yemiyo. Kenara üç kuruş atsın dayanamaz gönderir. Ondan sonra burdan aldıgım güçle yardırıcam
 
Heee he deyince gelemiyorsun da ordan tabi. Manyağa bak madem gitmenden korkuyo o zaman niye gözünün içine baka baka aldatıyor. Valla yaz aç konu veririz güç. İş falan bile bulunur. Burdaki çocuğun kaç yaşında.
 
Ay konu sahipleri de bi garip. Kadın bir şey mi demiş. Biz kadınlar da böyleyiz demiş genel konuşmuş. Fesatlık ne alaka kocan sana iyi davranmaya başladı diye mi fesatlık yaptı.
 
Bu ülkenin kadınları bizim kadınlar gib değil. Fakirlikten mi baska bişey mi Türk erkeği diye ölüyorlar. Oda kendini nimetten saydı at hırsızı. 40 yasına gelmişim işime gücüme bakayım demiyorda hala genç hissediyormuş bekâr olsaymış burdan evlenirmiş. Tutan var sanki evlen diyince de sinirleniyor. Aman bey elini ayagını öpim yapma etme die g.tnde gezecekmişim. Sevgimi göstercekmişim. Gebertmediğime şükretmiyoda
 
Neyyse suça teşvik etmiyim şimdi. Kaç kurtar kendini. Kazandığını alsın rulo yapıp totosuna soksun. Dön çocuklarınla kurarsın hayat. Gerçekten akıl sağlığın gider. Evet çocukla hayat kurmak zor ama şu hayat kadar kötü olamaz. Hani bi kere aldatsa pişman olsa ok çocuk var biraz büyüsün tamam ama adam senin onurunla alay ediyor. Ben çok gerildim gerçekten.
 
İlginç
 
Kavga çıkarırsam pişman rolü yapıyor ama yemezler. 2 gün sonra gözümün önünde basılıyor mesajlaşmaya. Artık anlamıyor gibi yapıyorum bıktım başa sarmaktan. Biraz para birktirince darlıcam Türkiye Türkiye diye. Burda sözleşme felan yok inşallah bunlar işten kovarlar da bi görürüm yüzünün şeklini
 
Türkiye'de normalde yüzüne bakılmayan , şans eseri eli yüzü düzgün kadın bulup evlenen bir adam, 5.dünya ülkesinde altın muamelesi yapıyolar diye dötü başı dağıtmış, bırak onu cennetinde sen ilk fırsatta kaç. Aids falan kapar inş metreslerinden.
 
E kaçak yaşıyorsunuz ya şikayetçi falan olsan atmazlar mı.
 

İçiniz o kadar kötü ki, şu yazdığım mesajdan bunu anlamanıza hiç şaşırmamam lazım ama ben hâlâ şaşırıyorum. O zaman bir derdim var diye konu açmayın, kocamın bana ilgisi ile övünmek için konu açtım deyin. Malum, senelerce ilgi görmemişsiniz. Haliyle birden ilgi görünce buldumcuk olmuşsunuz demek ki.
Hoş, ilgisizliğinden de şikayetiniz yokmuş. Köşe minderi gibi, koca olsun da. Gerisi mühim değil sizin için.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…