Kızlar kocam bianda değişti

Bence de değmez ama eşim laftan anlamıyor. Çocuk etkilenir diye değilde anaokulu yası gelirse maddi olarak daha kolay olur diye dedim. Nafaka vermemek için sigortasız bile çalışır buna güvenerek hiç bişey yapmam

Ben dönersem çocugu kreşe vermek zorundayım onlarda 8 6 bakıyolar sadece. Özel sektördede 8 6 da bırakan pek olmuyo. Mesailer değişiyo. Çocuk daha çok ortada kalırsa vicdan yaparım. En azından çocugunun basında duruyordun diye diye kafayı yerim

Aileniz yardımcı olmaz mı? Annenizden bahsetmişsiniz, göz göre göre geceyi başka kadının yanında geçiren kocayla aynı evde yaşarken kafayı yemiyorsaniz, başka türlü de yemezsin. Cocuk 5 yaşına gelince de durum değişmeyecek ayrıca. Bir yerden başlamanız daha iyi olur.

5 yasına gelince mahalleden bakıcıda bulabilirim en azından kendini ifade edebilir hem kreşlerde uygun olur. Annem maddi olarak bi emekli maaşıyla geçiniyor. Tek basıma mücadele etmek zorundayım

Annen bakmaz mı çocuğa? Sen çalışırsın. Nafakası batsın.

5 yasına gelince mahalleden bakıcıda bulabilirim en azından kendini ifade edebilir hem kreşlerde uygun olur. Annem maddi olarak bi emekli maaşıyla geçiniyor. Tek basıma mücadele etmek zorundayım
Yani burda belediyelerin kreşleri oluyor gündüz bakım evi adında. Ne bileyim annen bakar bi komşun bakar biraz para karşılığında. Devletten maddi destek alabileceğin yerler vardır mutlaka. Muhakkak bi yol bulunur. Şu yaşadığın hayata katlanmaktansa çık gel yeminle içim daraldı.

Keşke ağzınız torba olsada büzsek, nasılda anladınız hemen fesatlığı, deli deliyi Mekke'de görse tanırmış hesabı sizinki.

Ya heryer 8 6 değildir ama uygun saatli olanı da bulursun. Evden çalışacağın iş bulabilirsin. Çok fazla ilan var. Sen denememişsin ki. Gerçekten nerden baksan tutulcak bi tarafı yok şu tercihinin. Aalında bu yüzden psikolog demiştim sana yapabileceğini gösterirdi. Sen sanki kapatmışsınbütün ihtimallere kendini.

Annen bakmaz mı çocuğa? Sen çalışırsın. Nafakası batsın.
Bası çok kalabalık. İlk baslarda gelmedim ben. ne işim var oralarda diye. Annem söyledi açık açık ben bakamam die 3 ay idare edebildim tıpış tıpış geldm

Anneniz bakamaz mi çocuğunuza?
Denedim 3 ay sürdü. Annem çocuk istemediğini sorumluluk gerektirdiğini söyledi. İlk baslarda tabkide gelmedm ta oralarda ne işim var dye. Ama bktım çocuk yurda verilecek koşa koşa geldim

Denedim 3 ay sürdü. Annem çocuk istemediğini sorumluluk gerektirdiğini söyledi. İlk baslarda tabkide gelmedm ta oralarda ne işim var dye. Ama bktım çocuk yurda verilecek koşa koşa geldim
Sen bi konu açsana belki başka fikirlerde gelir. Valla dediğim gibi gündüz bakım evleri var belediyenin. Oraya bırakırsın. İlla masa başı mesaili iş bulmak zorunda değilsin gider apartman silersin temizliğe gidersin. Masa başı işi için bile çalışacağın yerle görüşürsün çocuk şu saatte geliyor elbet idare edecek yer bulursun. Kinse öyle hemen yutda falan alamaz kimsenin çocuğunu. Destek istersin yardım alırsın büyüyene kadar idare edersin. Annene de Allah vicdan versin bu durumda bile gel bakarım çocuğa demiyor da psikoloğa git mi diyor.

Bi hamle daha yapıcam ama kestiremiyorum iyi mi olur kötü mü olur. Anneme kızmıyorum sorumluluk almak istememesi normal çünkü eşim çocuga hem nafaka göndermez hemde basına bişey gelse kırar geçirir ortalıgı. Zaten bi tane oğluma bakıyo al bunada bak diyemem 2 de bekâr var evde. Ama boşanmamı istemiyo. Bu genç yasta bekâr kalmazsın 3. de kim bilir ne huylar çıkıcak Türkiye ye gelince düzelir diye teselli ediyo. Biraz daha toparlansın bebeğim. Ben her işi yaparım. Temizlik ypmaktan gocunmam yaptımda. Ama çocuk olunca bazı şartların olgunlaşması gerekiyor

Şimdi konu açsam bisürü hakeret yiycem. pasifsin rahata alışmışın ayyyy miden nasıl götürüyor :) amaan ben almiyim. Tavsiyelerin için sağol. Türkiye'ye dönünce denicem

Ya ne huyu çıkacak daha acaba, adam metres tutmuş ya metres. Kazandığı para Türkiye'de yoksulluk sınırı oldu artık. Ağzına kılığına bakmamış metres tutmuş donsuz haliyle. 3.sü grup seks teklifi mi yapacak ne yapacak?

Bu çocuğu kurtarayım derken ki bi kurtuluş göremedim ben diğerini geride bırakmayı mi seçtiniz? Kaç yaşında diğeri? Her yorumunuz hayretler içerisinde bıraktı beni. Sizin dönmeniz her türlü şart.

Türkiye ye dönünce yapmaz sabırlı ol diyo. Tekmeyi vururlar yakında diyo. Bu aldatmakta kumar alkol gibi bagımlılık bence oraya dönüncede devam eder. Evlenmicem çocuk büyütücem diyorum olmaz öyle kocasız bi başına diyo. Hea o desin umrumda değil. Bebeğimin düzenini ayarlarsam seslenmez kabullenir

Buraya getiremeyeceğim için ananesinde kalıyor. Bencede şart. Lanet olsun kocasınada parasına da ülkesinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…