- 4 Kasım 2022
- 2.435
- 3.847
- 53
- 31
- Konu Sahibi yesim eylul
-
Bu kabullenilcek bişey değil ama 7 ay oldu kavga dövüş alttan almk her olayı yasadık. İlk anki şoku atlattım diyelimCok ilginc, bu durumu kabul etmis görünüyorsunuz.
Psikoloğa git. Adam senin psikolojini mahvetmiş, hiç sağlıklı bi ruh halinde değilsin.
OlurPsikoloğa git. Adam senin psikolojini mahvetmiş, hiç sağlıklı bi ruh halinde değilsin.
Buna gülümsedim kusura bakmayın bir anda sinirim gevşedi.
Annemde dio psikologa git kafana takmazsın en azından. Yoksa birgün adamı uykusunda deşivercem. Ama Afrika'da nerden bulayım hadi buldum nasıl anlatayım. Zaten kaçak ysıyoruz. Antidepresan olarak KK yetiyor şimdilikBuna gülümsedim kusura bakmayın bir anda sinirim gevşedi.
Altı yılda yapamadığınız değişimi kendi rızası ile bir anda yapması devrim sayılır da, bu bakış açısı benim için fazla iyi niyet içeriyor.
Dilerim her şey yolundadır da sadece benim içim fesattır.
Farkındaysanız hoşuma gidiyor böyle olması diyorum. Tane tane anlatıyım bilip bilmeden konuşmuşsunuz ya adam senelerdir böyle bi anda döndü sebebi nedir diye düşünüyorum konuşma tarzın çok yanlış adam ilgisizken şikayetçi değildimki kendin nasıl yaratıksın acaba hiç bişeyden memnun olmayan bi insansın sanırım fesatlık var sendeVallahi değişik yaratıklarız biz. Adam istediğim gibi davranmaz niye davranmıyor, davranır acaba bir halt mı yedi, napsın bu adam şimdi?
Kurcalama yavrum yaa. Adam sana tekrar aşık olmuş olamazmı? İlla birsey mi olması lazım?Okadar kolaydı
Haklı demişkocamda vicdan duygusu fazlasıyla var çünkü telefonu ortada ama şirket telefonu var ona bakamıyorum nasıll anlıycaam
Tecrübe mi ?Kurcalama yavrum yaa. Adam sana tekrar aşık olmuş olamazmı? İlla birsey mi olması lazım?
Bu adamlarda bir türlü yaranamıyor.
Her geçen gün seni daha iyi tanıdı o yüzden.
Tecrübe konuşuyor.
EvetTecrübe mi ?
Peki
Anam ne bileyim ben senin afrikada olduğunu. Afrikada ne işin var senin hem gidecek başka yer mi bulamadınız hem de kaçak.Annemde dio psikologa git kafana takmazsın en azından. Yoksa birgün adamı uykusunda deşivercem. Ama Afrika'da nerden bulayım hadi buldum nasıl anlatayım. Zaten kaçak ysıyoruz. Antidepresan olarak KK yetiyor şimdilik
Maaşı çok verdiler 30 000. Bilsem gelmezdim valla. Türkiye'de gider diye korkusundan yapmıyormuş. Meydanı boş bulduya kadınları gözüyle yiyecek adi. Türkiye'de kafasını kaldırıp bakmazdı.Anam ne bileyim ben senin afrikada olduğunu. Afrikada ne işin var senin hem gidecek başka yer mi bulamadınız hem de kaçak.
Benim eşimde 7 kök karadenizli rahat falan değil onla alakası yok :) bi anda değiştiyse kaçan kovalanır taktiği işte bence sen yaklaşmayınca o geldi.Kızlar normalde eşim evde telefonuna bağlı yaşar.İşi gereği de erken yatıyor beraber zaman geçiremiyorduk fazla.Ben temas bağımlısı bi insanım sürekli ben yanaşırıdım ona elini tutardım sarılırdım oda sürekli yan yana olmak isteyen bi insan değil.Bekarkende böyleydi yapar ama kadın hep ilgi ister ya :)oda karadeniz erkeği aşırı rahatlık var. Yani ilişkimizde ilgi gösteren taraf çoğunlukla bendim 1.5yıllık evliyim bende artık okadar düşmüyorum üstüne bunalmasın diye bende saldım.Sevgisinden hiç şüphem yok çok mutlu bi evliliğim var elhamdülillah bende onu çok seviyorum kabul ettim onu böyle ama bu aralar hiç benden ayrılmıyor.Sürekli evin içinde el eleyiz sarılıyor,öpüyor hiç yalnız bırakmak istemiyor eline telefonunu hiç almıyor çok hoşuma gidiyor bu hareketleri ilgiyi çok seviyorum ama neden bi anda değiştini anlamıyorum söylüyorum ne oldu sana diye gülüyor. Acaba bi halt mı yedi :):):)neden bukadar ilgili olmaya başladı anlamıyoruuum 6yıldır değiştiremedim adamı şimdi neden bukadar üstüme düşüyor ister istemez aklıma geliyor bi yanlışımı oldu acaba diye pişmanlık duyuyor olabilir mi?
Sevgilisinden ayrılmıştırKızlar normalde eşim evde telefonuna bağlı yaşar.İşi gereği de erken yatıyor beraber zaman geçiremiyorduk fazla.Ben temas bağımlısı bi insanım sürekli ben yanaşırıdım ona elini tutardım sarılırdım oda sürekli yan yana olmak isteyen bi insan değil.Bekarkende böyleydi yapar ama kadın hep ilgi ister ya :)oda karadeniz erkeği aşırı rahatlık var. Yani ilişkimizde ilgi gösteren taraf çoğunlukla bendim 1.5yıllık evliyim bende artık okadar düşmüyorum üstüne bunalmasın diye bende saldım.Sevgisinden hiç şüphem yok çok mutlu bi evliliğim var elhamdülillah bende onu çok seviyorum kabul ettim onu böyle ama bu aralar hiç benden ayrılmıyor.Sürekli evin içinde el eleyiz sarılıyor,öpüyor hiç yalnız bırakmak istemiyor eline telefonunu hiç almıyor çok hoşuma gidiyor bu hareketleri ilgiyi çok seviyorum ama neden bi anda değiştini anlamıyorum söylüyorum ne oldu sana diye gülüyor. Acaba bi halt mı yedi :):):)neden bukadar ilgili olmaya başladı anlamıyoruuum 6yıldır değiştiremedim adamı şimdi neden bukadar üstüme düşüyor ister istemez aklıma geliyor bi yanlışımı oldu acaba diye pişmanlık duyuyor olabilir mi?
30 bin tl mi? 30 bin afrikada yaşamayı göze alacak miktarda bi para değil ki. Ya hu bırak gel türkiyeye. Beş yaşına gelince ne olacak şimdi etkilenecek çocuk 5 yaşında etkilenmeyecek mi. Çocuğu peşinizden sürüklediğinix ülke de afrika yani. Oranın yerlilerine mi bakıyor?Maaşı çok verdiler 30 000. Bilsem gelmezdim valla. Türkiye'de gider diye korkusundan yapmıyormuş. Meydanı boş bulduya kadınları gözüyle yiyecek adi. Türkiye'de kafasını kaldırıp bakmazdı.
30 bin dolardır inşallah30 bin tl mi? 30 bin afrikada yaşamayı göze alacak miktarda bi para değil ki. Ya hu bırak gel türkiyeye. Beş yaşına gelince ne olacak şimdi etkilenecek çocuk 5 yaşında etkilenmeyecek mi. Çocuğu peşinizden sürüklediğinix ülke de afrika yani. Oranın yerlilerine mi bakıyor?
Siz niye dönmüyorsunuz? Çocuğunuz 5 yaşına gelince ne olacak? Kocaman bir hiç. Yaşadığınız rezilliklerle iyice psikojisi bozulmuş bir anne olacaksınız. 30 binde Afrika ülkesinde kaçak köçek, yaşamak için çok falan değilmiş başında da zaten.Maaşı çok verdiler 30 000. Bilsem gelmezdim valla. Türkiye'de gider diye korkusundan yapmıyormuş. Meydanı boş bulduya kadınları gözüyle yiyecek adi. Türkiye'de kafasını kaldırıp bakmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?