Kızlar kocam bianda değişti

Buna gülümsedim kusura bakmayın bir anda sinirim gevşedi.
Annemde dio psikologa git kafana takmazsın en azından. Yoksa birgün adamı uykusunda deşivercem. Ama Afrika'da nerden bulayım hadi buldum nasıl anlatayım. Zaten kaçak ysıyoruz. Antidepresan olarak KK yetiyor şimdilik

Daima böyle olsaydı ne güzel derdim, fakat birden bu kadar radikal bir dönüşüm hayırlara gebe değil. Bizim bir arkadaşın kocası, mabadı üç buçuk attığındanmış meğer, beş senelik evlilikte hiç olmadığı kadar hediyeler çiçekler şok olmuştu, aldatmanın vicdan azabıymış. Ben hayra yormadım, günah almak gibi olmasın da iyi niyetli gelmedi.

Vallahi değişik yaratıklarız biz. Adam istediğim gibi davranmaz niye davranmıyor, davranır acaba bir halt mı yedi, napsın bu adam şimdi?
Farkındaysanız hoşuma gidiyor böyle olması diyorum. Tane tane anlatıyım bilip bilmeden konuşmuşsunuz ya adam senelerdir böyle bi anda döndü sebebi nedir diye düşünüyorum konuşma tarzın çok yanlış adam ilgisizken şikayetçi değildimki kendin nasıl yaratıksın acaba hiç bişeyden memnun olmayan bi insansın sanırım fesatlık var sende

Okadar kolaydı

Haklı demiş kocamda vicdan duygusu fazlasıyla var çünkü telefonu ortada ama şirket telefonu var ona bakamıyorum nasıll anlıycaam
Kurcalama yavrum yaa. Adam sana tekrar aşık olmuş olamazmı? İlla birsey mi olması lazım?
Bu adamlarda bir türlü yaranamıyor.
Her geçen gün seni daha iyi tanıdı o yüzden.
Tecrübe konuşuyor.

Siz pollyanna senaryolarına çok kaptırmayın, teyakkuzda olun. Çok iyi niyetli olanların boynuzları geyiklerle yarışıyor. Daha da fenası genelde boynuzlandıklarını görmek istemiyor ve kabul etmiyorlar.

Annemde dio psikologa git kafana takmazsın en azından. Yoksa birgün adamı uykusunda deşivercem. Ama Afrika'da nerden bulayım hadi buldum nasıl anlatayım. Zaten kaçak ysıyoruz. Antidepresan olarak KK yetiyor şimdilik
Anam ne bileyim ben senin afrikada olduğunu. Afrikada ne işin var senin hem gidecek başka yer mi bulamadınız hem de kaçak.

Anam ne bileyim ben senin afrikada olduğunu. Afrikada ne işin var senin hem gidecek başka yer mi bulamadınız hem de kaçak.
Maaşı çok verdiler 30 000. Bilsem gelmezdim valla. Türkiye'de gider diye korkusundan yapmıyormuş. Meydanı boş bulduya kadınları gözüyle yiyecek adi. Türkiye'de kafasını kaldırıp bakmazdı.

Benim eşimde 7 kök karadenizli rahat falan değil onla alakası yok :) bi anda değiştiyse kaçan kovalanır taktiği işte bence sen yaklaşmayınca o geldi.

Sevgilisinden ayrılmıştır

Maaşı çok verdiler 30 000. Bilsem gelmezdim valla. Türkiye'de gider diye korkusundan yapmıyormuş. Meydanı boş bulduya kadınları gözüyle yiyecek adi. Türkiye'de kafasını kaldırıp bakmazdı.
30 bin tl mi? 30 bin afrikada yaşamayı göze alacak miktarda bi para değil ki. Ya hu bırak gel türkiyeye. Beş yaşına gelince ne olacak şimdi etkilenecek çocuk 5 yaşında etkilenmeyecek mi. Çocuğu peşinizden sürüklediğinix ülke de afrika yani. Oranın yerlilerine mi bakıyor?

Kıyıda köşede birikim paranız,altınınız var mı belkide onların üzerinde bir planı vardır gönlünüzü yapıyordur istemeden öncesinde

30 bin dolardır inşallah

Siz niye dönmüyorsunuz? Çocuğunuz 5 yaşına gelince ne olacak? Kocaman bir hiç. Yaşadığınız rezilliklerle iyice psikojisi bozulmuş bir anne olacaksınız. 30 binde Afrika ülkesinde kaçak köçek, yaşamak için çok falan değilmiş başında da zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…