• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar kocam cok hain ve yalanci cildiriyorum

mervehll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
692
590
33
Kizlar cok dertliyim ne yapsam isin icinden cikamiyorum kendimi sakinlestiremiyorum bana biraz telkinde bulunun Allah askina. Benim kv ile buyuk sorunlarim vardi su an gorusmuyoruz. Kocam hergun is cikisi onu alir gezdirir eglendirir gec saatte de eve gelir. Eve geldikten sonra da kv esimi arayip bana karsi dolduruyor 2 gundur. Telefondan tek tuk kelimeler duyuyorum benim adimin gectigi ama esim inkâr ediyor hep yalan soyluyor. En son tartismamizda kv bana agza alinmayacak kufurler etmisti esimde duymustu . Bugun aramis telefonda inkar ediyor karin yalan soyluyor diyir ve esimde o yanlis anladi anne diyor. Oysa kulaklariyla duydu ve beni savunmayi birakin haksiz çıkarıyor. Bu kadinin benle derdi ne hala hergun kocami dolduruyor . Ve benim kocam niye bu kadar ikiyuzlu sinsi ve hain bir adam oldu cikti artik cildiriyorum. Bosamak gibi bir sansim da yok keske cocuklarim biraz büyük olsa aninda basarim tekmeyi. Off off arkadaslar cok dertliyim cokkk .

Madem boşanamıyorsun Kocan gitsin anasında kalsın faturaları ödesin harçlık bıraksın defolsun anasına bu erkekler neden elticilik oynamaya meraklandı anlamadım
Anasiyla kalir mi burasi otel. Kv gecimsizdir oda biliyor ama inkar ediyor. 2 gunde birbirlerine girerler. Kovuyorum gidiyor geri geliyor . Zaten hergun beraberler bide geceleri cekemiyor demek ki .

Konuşmadan anlamıyor, kavgadan anlamıyor, boşanamıyorsunuz tek çare insan yerine koymamak.
Al çocuklarını gez toz, arada onlara ver ana oğul gezdirsinler.
Kv de altta kalma ver cevabını.

Konuşmadan anlamıyor, kavgadan anlamıyor, boşanamıyorsunuz tek çare insan yerine koymamak.
Al çocuklarını gez toz, arada onlara ver ana oğul gezdirsinler.
Kv de altta kalma ver cevabını.
Kv cok fenadir son zamana kadar herseyne sustum ama en son cok buyuk patladim simdi hic gorusmuyoruz. Eve geliyor yuzune bakmiyorum ama o kadar yuzsuz ki anlatamam sanki asker arkadasina geliyor . Cay yap da icelim karnim ac yatagimi yap da dinleneyim. Sen ciddi misin saka misin ahir mi burasi diyorum bi gurultu kopuyor sonra adam yine ayni adam hersey ayni oyle de bi arsiz ki bende sinir denen bisey kalmadi artik.

Okulunuzu bitirmeyi ve çocukları büyütmeyi bekliyordunuz sanırım. Madem öyle eşinizi ve anasını duymazdan gelmekten başka çareniz yok..

Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksiniz.
Arada biraz politik davranmaya çalışın. Eşinizden alacaklarınızı alın. Sizi parasız bırakmasına izin vermeyin. Kullanın onu..

Bir şeyi 3tl ye aldıysanız 5tl deyin. Kenara para atın. Bunu hakediyor çünkü..

Madem boşayamıyorsun amiyane tabirle köpek çekiceksin kocana. Ne diyosa desin. Sinek vızıltısı gibi duy geç. Çocuklarınla kendi hayatınla ilgilen. O öyle geziyorken de evde oturup onu bekleme.

Okulunuzu bitirmeyi ve çocukları büyütmeyi bekliyordunuz sanırım. Madem öyle eşinizi ve anasını duymazdan gelmekten başka çareniz yok..

Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksiniz.
Arada biraz politik davranmaya çalışın. Eşinizden alacaklarınızı alın. Sizi parasız bırakmasına izin vermeyin. Kullanın onu..

Bir şeyi 3tl ye aldıysanız 5tl deyin. Kenara para atın. Bunu hakediyor çünkü..
Aynen oyle cocuklarim anaokulu cagija2gelsin birde okulum bitsin basacam tekmeyi dusunmek bile guzel geliyor bana. Oyle yapayim demi kenarda param olsun ama adam eve kart bırakıp gidiyor bana para vermiyor disari cikmiyorum diye. Yada kendi aliyor nasil yapacagim

Madem boşayamıyorsun amiyane tabirle köpek çekiceksin kocana. Ne diyosa desin. Sinek vızıltısı gibi duy geç. Çocuklarınla kendi hayatınla ilgilen. O öyle geziyorken de evde oturup onu bekleme.
Inan ki oyle yapiyorum adam yerine bike koymuyorum artik. Senden nefret ediyorum benle.konusma diyorum muhatap olma diyorum adam cok yuzsuz hala bisey olmamis gibi davraniyor

Inan ki oyle yapiyorum adam yerine bike koymuyorum artik. Senden nefret ediyorum benle.konusma diyorum muhatap olma diyorum adam cok yuzsuz hala bisey olmamis gibi davraniyor
Sen ona deme bişey ya kendi kendine konuşup dursun bakalım hiçbişey olmamış gibi. Bi haftanın sonunda hala aynı yüzsüzlükle devam edebilecek mi? Yüzüne bakma yanında durma yıpratma kendini. Bu arada da salonda yatıyodur işalla?

Aynen oyle cocuklarim anaokulu cagija2gelsin birde okulum bitsin basacam tekmeyi dusunmek bile guzel geliyor bana. Oyle yapayim demi kenarda param olsun ama adam eve kart bırakıp gidiyor bana para vermiyor disari cikmiyorum diye. Yada kendi aliyor nasil yapacagim

Para isteyeceksiniz açık açık. Nakitsiz olmuyor diyeceksiniz. Şimdiye kadar yapmadığınız hata..
Siz sanki o gün markete kasaba fazla fazla harcamış gibi söyleyecek "yarına param yok para bırak" diyeceksiniz. Kendinize hesap açtırıp oraya atacaksınız..
Damlaya damlaya göl olur..

Sen ona deme bişey ya kendi kendine konuşup dursun bakalım hiçbişey olmamış gibi. Bi haftanın sonunda hala aynı yüzsüzlükle devam edebilecek mi? Yüzüne bakma yanında durma yıpratma kendini. Bu arada da salonda yatıyodur işalla?
Salonda ben yatiyorum canim. Kendisi rahatindan odun vermez odada yatar. Kovuncada odaya geliyor bende küçük bebgimle salonda yatiyorum

Salonda ben yatiyorum canim. Kendisi rahatindan odun vermez odada yatar. Kovuncada odaya geliyor bende küçük bebgimle salonda yatiyorum
Git yat yatağında ya. Al bebeğini de yanına kitle kapıyı. Adamda bu rahatlık varken tabi gelir eve yatmaya. Yüzsüzmüş cidden.

Para isteyeceksiniz açık açık. Nakitsiz olmuyor diyeceksiniz. Şimdiye kadar yapmadığınız hata..
Siz sanki o gün markete kasaba fazla fazla harcamış gibi söyleyecek "yarına param yok para bırak" diyeceksiniz. Kendinize hesap açtırıp oraya atacaksınız..
Damlaya damlaya göl olur..
Canim bende 3 cocuk var en buyugu 4 yasinda biri 2 yasinda biri 7 aylik yani evden hic cikmiyorum ancak kartla online alisveris yapiyorum nakit elime gecmiyir . Ancak kendisi beni giyim alisverisine falan goturunce de kartla yine . Ben ondan para kesip biriktiremem

Back
X