• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar kocam cok hain ve yalanci cildiriyorum

Işte hiç konuşmayın artık ki biraz da o kafayı yesin. Bu kadına ne oldu da beni umursamıyor desin biraz kendine güveni sarsılsın. Sizin değil onun morali bozulsun. Anasına çekmiş bu. Onun gibi kıskançtır. Onsuz da mutlu olduğunuzu, ayrı bir dünyanız olduğunu görse kudurur.
Anasina benzeyen yonleri var evet ama tamamen benzemiyorlar. Anasi Allahtan korkmaz hic bu biraz korkar . Anasi cok iftiracidir bu da bilir onun iftiraci oldugunu ama inkar eder hep. Aslinda herseyi biliyor ama bana kurnazlik yapiyor sanki ben uyduruyormusum gibi davraniyor

Nasıl anneler var dünyada. Allah yardımcınız olsun. Böyle bir durum nasıl düzelir hiç bilmiyorum yani düzelecek bir durum da değil. Eşiniz çocuk değil yetişkin insan sonuçta. Dolduruşa gelmek birde annesi tarafından tuhaf. Neden anneler çocuklarının yuvalarını yıkmaya çalışır hiç anlamıyorum.

Eşin annesini tanıyordur
Kırmamak adına öyle davranıyordur

Sen görüşme
Oğlu görüşsün bırak

Yalnız eşin evlendiğini unutmuş
Ayyyy en cok da ona cildiriyorum zaten diyorum ki niye evlendin annenle yasasaydin olene kadar benim niye hayatimi mahvettin .

Böyle konularda çoğu kadın eşine toz kondurmadan kayınvalideye saydırıp hayatına devam ediyor. Sorunlu olanın eşiniz olduğunu kabul etmeniz bile yeni hayatınıza atılmış güzel bir adım bence.
Şartlarınız uygun hale gelene kadar önerildiği gibi para biriktirin. Her defasında fazla fazla koparın.
"Annen ne dedi, ne yaptınız, ne oldu ne bitti" diye gereksiz tartışmalara girip sinirinizi bozmayın. Bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar, ne konuşurlarsa konuşsunlar.
"Ben anlatıyorum dinlemiyor" diyorsunuz, anlatmayın bir şey, yokmuş gibi davranın. Bırakın o çıldırsın, bu kadın niye böyle oldu diye o merak etsin.
Umarım bir an önce kurtulursunuz.

Anasina benzeyen yonleri var evet ama tamamen benzemiyorlar. Anasi Allahtan korkmaz hic bu biraz korkar . Anasi cok iftiracidir bu da bilir onun iftiraci oldugunu ama inkar eder hep. Aslinda herseyi biliyor ama bana kurnazlik yapiyor sanki ben uyduruyormusum gibi davraniyor
Bunlarla baş edilmez diye böyle diyorum. Siz bir söyleseniz onlar on söyler yanlış mıyım? Bir gün kendi sağlığınızdan olmamak için biraz görmemeyi duymamayı bilmeniz gerek. Bu anlattıklarınıza göre bunlarla uğraşılmaz yani her pisliği yapıp inkar ederler birbirilerini korurlar

Nasıl anneler var dünyada. Allah yardımcınız olsun. Böyle bir durum nasıl düzelir hiç bilmiyorum yani düzelecek bir durum da değil. Eşiniz çocuk değil yetişkin insan sonuçta. Dolduruşa gelmek birde annesi tarafından tuhaf. Neden anneler çocuklarının yuvalarını yıkmaya çalışır hiç anlamıyorum.
Benim kv ister ki oglu heryere onla gitsin gezdirsin eglendirsin parasini hep ona yedirsin. Karisina ailesine deger vermwsin . Ogluna bi kere karini döv diye baski yaparken yakaladim. Benim altinimi caldi bozdurdu yedi nerde diye sordum kiyamet koptu ogluna beni dovmesi icin nasil yalvariyor pis hain :(

Böyle konularda çoğu kadın eşine toz kondurmadan kayınvalideye saydırıp hayatına devam ediyor. Sorunlu olanın eşiniz olduğunu kabul etmeniz bile yeni hayatınıza atılmış güzel bir adım bence.
Şartlarınız uygun hale gelene kadar önerildiği gibi para biriktirin. Her defasında fazla fazla koparın.
"Annen ne dedi, ne yaptınız, ne oldu ne bitti" diye gereksiz tartışmalara girip sinirinizi bozmayın. Bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar, ne konuşurlarsa konuşsunlar.
"Ben anlatıyorum dinlemiyor" diyorsunuz, anlatmayın bir şey, yokmuş gibi davranın. Bırakın o çıldırsın, bu kadın niye böyle oldu diye o merak etsin.
Umarım bir an önce kurtulursunuz.
Tabiki suc erkekte annesini dinleyecekti neden evlendi. Kac yillik anasini tanimiyor mu taniyor ayak yapiyor . O en basindan annesinin cenesini kapatmalıydı kapatamıyor cocuk gibi emir komuta aliyor annesinden . Nefret ettim adamdan

Bunlarla baş edilmez diye böyle diyorum. Siz bir söyleseniz onlar on söyler yanlış mıyım? Bir gün kendi sağlığınızdan olmamak için biraz görmemeyi duymamayı bilmeniz gerek. Bu anlattıklarınıza göre bunlarla uğraşılmaz yani her pisliği yapıp inkar ederler birbirilerini korurlar
Evet kv herseyi yapar sonra yapmadim der inkar eder oglu da gozuyle gordugu halde anasinin sirtini yere vermez. Evimden para calarken oglu da evdeydi o parayi ben verdim anneme dedi yalan soyledi mesela.

Benim kv ister ki oglu heryere onla gitsin gezdirsin eglendirsin parasini hep ona yedirsin. Karisina ailesine deger vermwsin . Ogluna bi kere karini döv diye baski yaparken yakaladim. Benim altinimi caldi bozdurdu yedi nerde diye sordum kiyamet koptu ogluna beni dovmesi icin nasil yalvariyor pis hain :KK43:

Ne amaçla yapıyor acaba gerçekten çok tuhaf. Birde sonuçta aynı cinsiyetiz o da bir zamanlar geliniydi birinin. Kötü davranılmış insanların kendilerinin de öyle olmalarını aklım almıyor- tabi eğer kötü muamele gördüyse kv niz de-
Bence umursamayın diyemiyorum çünkü ben olsam umursamamazlık edemezdim. Belki eşimi daha çok kendime bağlamaya çalışırdım çeşitli yöntemlerle ama imkanım varsa da konuşup anlaşamıyorsam boşanırdım sanırım.

Kizlar cok dertliyim ne yapsam isin icinden cikamiyorum kendimi sakinlestiremiyorum bana biraz telkinde bulunun Allah askina. Benim kv ile buyuk sorunlarim vardi su an gorusmuyoruz. Kocam hergun is cikisi onu alir gezdirir eglendirir gec saatte de eve gelir. Eve geldikten sonra da kv esimi arayip bana karsi dolduruyor 2 gundur. Telefondan tek tuk kelimeler duyuyorum benim adimin gectigi ama esim inkâr ediyor hep yalan soyluyor. En son tartismamizda kv bana agza alinmayacak kufurler etmisti esimde duymustu . Bugun aramis telefonda inkar ediyor karin yalan soyluyor diyir ve esimde o yanlis anladi anne diyor. Oysa kulaklariyla duydu ve beni savunmayi birakin haksiz çıkarıyor. Bu kadinin benle derdi ne hala hergun kocami dolduruyor . Ve benim kocam niye bu kadar ikiyuzlu sinsi ve hain bir adam oldu cikti artik cildiriyorum. Bosamak gibi bir sansim da yok keske cocuklarim biraz büyük olsa aninda basarim tekmeyi. Off off arkadaslar cok dertliyim cokkk .
Offff boşanırken çocukları bahane etmeyi bırakın artık

Bu durumda yapılacak en mantıklı şey düşman sevindirmemek. Ne kadar zor olsa da kocanla aranı mükemmel yap kayınvaliden ile de aranı düzelt. Kimseyi konuşturtma kendinle ilgili. İkinci şey de kocanın karaketrsizliği o konuda susma hakkımı kullanıyorum :işsiz:

Hakaretlerin bini bir paradan gitmiş konuda ama bosanamiyorsunuz oyle mi? Sebep nedir?

Ne amaçla yapıyor acaba gerçekten çok tuhaf. Birde sonuçta aynı cinsiyetiz o da bir zamanlar geliniydi birinin. Kötü davranılmış insanların kendilerinin de öyle olmalarını aklım almıyor- tabi eğer kötü muamele gördüyse kv niz de-
Bence umursamayın diyemiyorum çünkü ben olsam umursamamazlık edemezdim. Belki eşimi daha çok kendime bağlamaya çalışırdım çeşitli yöntemlerle ama imkanım varsa da konuşup anlaşamıyorsam boşanırdım sanırım.
Oglunu kiskaniyor sadece baska sebebi yok. Cunku ben ona yillarca cok iyi davrandim hastalandi baktim evini temizledim islerjni yaptim her ihtiyacina kostum. Evime gelirdi hergun zart diye habersiz ses etmezdim. Laf sokardi ses etmezdim aileme laf soylerdi susardim ama kimsede peygamber degil tovbe hasa sabirda bir yere kadar.

Hakaretlerin bini bir paradan gitmiş konuda ama bosanamiyorsunuz oyle mi? Sebep nedir?
Maddi imkanim yok cocuklarim kucuk calisamiyorum. Ise girsem aldigimi bakiciya verip ac kalacagim. ailem sahip cikmiyor cikamiyor yada cikmak istemiyor artik bilmiyorum. Anneme adami bosayim sen cocuklara bak brn calisayim eve bakayim diyorum hemen hastalaniyor tansiyonu cikiyor kendini yerlere vuruyor. Destek olmuyor artik bir defa gittim kocamlar rezillik cikardi annem de geri adim atti beni bunlarin yanina yolladi yine

Sanmiyorum cunku kp sessiz bir adam agzi var dili yok adama da neler cektirdi kim bilir. O asla kendini ezdirmez eziyet ettirmez rahatina keyfine duskundur kv cilesi cekmez

Bu durumda yapılacak en mantıklı şey düşman sevindirmemek. Ne kadar zor olsa da kocanla aranı mükemmel yap kayınvaliden ile de aranı düzelt. Kimseyi konuşturtma kendinle ilgili. İkinci şey de kocanın karaketrsizliği o konuda susma hakkımı kullanıyorum :işsiz:
Kv ile artik ipler tamamen koptu daha bir araya gelemeyiz. Boyle kocayla ara duzelir.mi hayatim allah askina gorunce balyoz yemis gibi oluyorum kafama bi kasik suda bogulacak herif bu ya hayattan soguttu genc yasimda

Back
X