• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar kocam cok hain ve yalanci cildiriyorum

Git yat yatağında ya. Al bebeğini de yanına kitle kapıyı. Adamda bu rahatlık varken tabi gelir eve yatmaya. Yüzsüzmüş cidden.
Bi defa banyo kapisini kilitledim iceri girmek icin kapiyi kirdi.kapi kirma huyu da var kitlesem yine kirar bende hic muhatap olmuyorum salonda yatiyorum.

Bi defa banyo kapisini kilitledim iceri girmek icin kapiyi kirdi.kapi kirma huyu da var kitlesem yine kirar bende hic muhatap olmuyorum salonda yatiyorum.
Bacım sen evde bir ayıyla yaşıyormuşsun ya. Pess! Daha neler okuyacak acaba bu gözler bu forumda.

Canım aynısını yap. Al anneni gez. Annenin yanında eşini ara. Telefonu açık bırak eşine say söv. Bakalım nasıl oluyormus. Evlendiğini idrak edemeyip hala annesine yapışan ve eşini aldatan erkeklerden nefret ediyorum ya. Allah hepsinin iyi kökünü kurutsun inşallah

Kizlar cok dertliyim ne yapsam isin icinden cikamiyorum kendimi sakinlestiremiyorum bana biraz telkinde bulunun Allah askina. Benim kv ile buyuk sorunlarim vardi su an gorusmuyoruz. Kocam hergun is cikisi onu alir gezdirir eglendirir gec saatte de eve gelir. Eve geldikten sonra da kv esimi arayip bana karsi dolduruyor 2 gundur. Telefondan tek tuk kelimeler duyuyorum benim adimin gectigi ama esim inkâr ediyor hep yalan soyluyor. En son tartismamizda kv bana agza alinmayacak kufurler etmisti esimde duymustu . Bugun aramis telefonda inkar ediyor karin yalan soyluyor diyir ve esimde o yanlis anladi anne diyor. Oysa kulaklariyla duydu ve beni savunmayi birakin haksiz çıkarıyor. Bu kadinin benle derdi ne hala hergun kocami dolduruyor . Ve benim kocam niye bu kadar ikiyuzlu sinsi ve hain bir adam oldu cikti artik cildiriyorum. Bosamak gibi bir sansim da yok keske cocuklarim biraz büyük olsa aninda basarim tekmeyi. Off off arkadaslar cok dertliyim cokkk .
Ayy bacımmm allah yardım etsin sana valla ne bu boyle :( kocan neden oyle olablr kayınpeder yok sanırım acıtasyonda yapıyorsa aslında evlense kurtulurdun :)

Aman Allahım bu gerçekmi.gercekse bir dram.Allah yardımcın olsun bu ne ya..yaptıgı bütün salakliklari delille.devletin kadın sığınma evlerine git.bune insan desen değil okurken başım ağrıdı seni düşünemiyorum.

Anasiyla inadina cok iyi ol. Esini ekarte et. Biraz da o cildirsin.

Saka bir yana esin normal degil. Zaten amaci seni cildirtmak gibi gozukuyor esinin..

Son düzenleme:
Hem 3 çocuğun stresi hem eş stresi Allah yardımcınız olsun...bu şartlarda maalesef bir şey yapamazsınız biraz büyümeleri lazım siz kendinizi çocuklarınızla mutlu etmeye çalışın ve herkesin dediği gibi biraz birikim yapmaya çalışın arada kartla internetten altın falan alın ekstreyi incelemiyorsa tabi aslında böyle şeyler biraz çirkin geliyor ama hakkediyor bazıları...belki zamanla düzelir sizce biraz olumlu olmaya çalışın konuşmayı başarabilirseniz neden böyle yaptığını sakince anlatmasını isteyin inş düzelirsiniz zamanla çünkü gerçekten 3 çocukla zor çok zor

Saka bir yana esin normal degil. Zaten amaci seni cildirtmak gibi gozukuyor esinin..
Anasiyla asla yan yana gelemem gorunce bile sinir krizi geciriyorum canim mumkun degil.

Hem 3 çocuğun stresi hem eş stresi Allah yardımcınız olsun...bu şartlarda maalesef bir şey yapamazsınız biraz büyümeleri lazım siz kendinizi çocuklarınızla mutlu etmeye çalışın ve herkesin dediği gibi biraz birikim yapmaya çalışın arada kartla internetten altın falan alın ekstreyi incelemiyorsa tabi aslında böyle şeyler biraz çirkin geliyor ama hakkediyor bazıları...belki zamanla düzelir sizce biraz olumlu olmaya çalışın konuşmayı başarabilirseniz neden böyle yaptığını sakince anlatmasını isteyin inş düzelirsiniz zamanla çünkü gerçekten 3 çocukla zor çok zor
Ben konuşup ben dinliyorun canim beni sallamiyor bile konusuyorum kavga ediyorum anlatıyorum ne dedin dinlemedim diyor. Internwt bankaciligi var her harcama mailine gidiyor bisey yapamiyorum maddi olarak

Anasiyla asla yan yana gelemem gorunce bile sinir krizi geciriyorum canim mumkun degil.

Kv ile nasil gelisti küslügun sebebi?
Bazi erkekler iki kadin onun icin tartisinca hoslanir bu durumdan..egosu siser.
Sizin es o misali sanki...cocuk gibi yani.
Hatta fitneci gibi bunu tetikler..esinde öyle davraniyor resmen.
Ben olsam cidden boyle adami ekarte ederdim anasiyla gul gibi gecinirdim bir sureligine...bakalim nasil tepki verecek?

Ya da direk tepkisiz kal. Enerjinden beslenmesin esin. Sinir, ofkelenme vs de bunlara dahil. O yokmus gibi davran.
Senin ince noktalarini sinir oldugun durumlari bilmesin. Hatta sinir olmadigin ama oluyormus gibi bir kac yem at önüne baktin bunlari sana karsi kullaniyor sendd eglene durursun o da felegini sasirir.
Gerci boyle seylerle ugrasmaktansa bosanmak en iyisi... Ailene anlat bu durumu bence.

Kv ile nasil gelisti küslügun sebebi?
Bazi erkekler iki kadin onun icin tartisinca hoslanir bu durumdan..egosu siser.
Sizin es o misali sanki...cocuk gibi yani.
Hatta fitneci gibi bunu tetikler..esinde öyle davraniyor resmen.
Ben olsam cidden boyle adami ekarte ederdim anasiyla gul gibi gecinirdim bir sureligine...bakalim nasil tepki verecek?

Ya da direk tepkisiz kal. Enerjinden beslenmesin esin. Sinir, ofkelenme vs de bunlara dahil. O yokmus gibi davran.
Senin ince noktalarini sinir oldugun durumlari bilmesin. Hatta sinir olmadigin ama oluyormus gibi bir kac yem at önüne baktin bunlari sana karsi kullaniyor sendd eglene durursun o da felegini sasirir.
Gerci boyle seylerle ugrasmaktansa bosanmak en iyisi... Ailene anlat bu durumu bence.
Canim ben annesine yillardir gic agzimi acmadim. Benim kv ogluna fazla duskun yani bagimli derecede. Hergun gormedwn durmaz esim onun yaninda elimi tutsa guzel bi soz soylese kudurur kavga çıkarır. Benim kv yillardir benke ugrasir hep laf sokar. Ev kirasi faturalar market gideri hepsini bize odetir ustune kuafor parasina kadar da esimden tırtıklar. 70 yasinda ama hayati gezme tozma. Kp ile bosanmislar dusun adam katlanamamis cenesine. Bana aileme surekli laf sokar . Hatta kufreder ortada bisey yokken . Dogumda evime geldu kavga cikardi. Bigun eve isciler geldi iscilere yemek verdik olay cikardi . Insanlari ezer aşağılar asla yardim etmez. Benim olulerime dirilerime sulaleme sover ortada sebep yokken. En buyuk 2 kavgamizi soyleyim benim evimden parami caldi kacarken yakaladim birde altinimi caldi harcadi yedi. Son olarak da elbisemden makasla kesilip bir parca alinmis onuda o yapti ama ispatlayamıyorum

Ayy bacımmm allah yardım etsin sana valla ne bu boyle :KK43: kocan neden oyle olablr kayınpeder yok sanırım acıtasyonda yapıyorsa aslında evlense kurtulurdun :)
Hemen yalandan tansiyonu dusuyor kendini yerlere vuruyor hastaneye gidiyorlar numara yaptigi cikiyor ortaya hemen yalandan aglamaya basliyor ogluna

Ben konuşup ben dinliyorun canim beni sallamiyor bile konusuyorum kavga ediyorum anlatıyorum ne dedin dinlemedim diyor. Internwt bankaciligi var her harcama mailine gidiyor bisey yapamiyorum maddi olarak
O zaman şöyle yapacaksın yani ben olsam öyle yapardım seneye bir tanesi kreşe başlıyor zaten yaşı 5 oluyor diğer iki çocuğun içinde bakıcı ayarlıyorsun kendin ister oku ister çalış düzenli bir işin olması şart

Oyle zaten cildiriyorum cok vurdumduymaz hasta etti beni onun yuzunden sinir hastasi oldum

Canım aynısını yap. Al anneni gez. Annenin yanında eşini ara. Telefonu açık bırak eşine say söv. Bakalım nasıl oluyormus. Evlendiğini idrak edemeyip hala annesine yapışan ve eşini aldatan erkeklerden nefret ediyorum ya. Allah hepsinin iyi kökünü kurutsun inşallah
Amin canim amin ama gun olacak devran donecek simdi benim cocuklarima olan duskunlugumu kullaniyor ama bi gun kullanamayacak hainler hepsindn nefret ediyorum

Madem düze çıkmadan ayrılamayacaksınız, bu insan görünümlü bozayıyla yaşarken kendinizi yıpratmayın. Biri daha demiş, alın paraları birikim yapın lazım olur. Evde o konuştukça hiç kale almadan işinize bakın cevap bile vermeyin. Evde yokmuş gibi davranın. Arada bir çıkın hava alın ama.

Madem düze çıkmadan ayrılamayacaksınız, bu insan görünümlü bozayıyla yaşarken kendinizi yıpratmayın. Biri daha demiş, alın paraları birikim yapın lazım olur. Evde o konuştukça hiç kale almadan işinize bakın cevap bile vermeyin. Evde yokmuş gibi davranın. Arada bir çıkın hava alın ama.
Evde konusan benim genelde o hic dinlemiyor beni sadece annesini dinliyor. Annesi hergun ariyor beni cekistiriyor telde soruyorum yok bisey senle ilgili degil diyor yalan soyluyor . Kavga cikiyor ben konusuyorum beni dinlemiyor ne soyledin dinlemedim diyor :( Hergun beni cildirtmayi basariyorlar. Oglunu arayip hergun karini bosa cocuklari bakiciya veririz yok baskasiyla evlenirsin sacma sapan seyler. Benimki ilk sene cok iyiydi annesi kiskandi oglunun bana sevgisini benle yarisa girdi butun olaylar burdan basladi zaten. Oglunu da doldura doldura benden uzaklastirdi. Ogluda karaktersizmis ki onun agzini dinledi

Evde konusan benim genelde o hic dinlemiyor beni sadece annesini dinliyor. Annesi hergun ariyor beni cekistiriyor telde soruyorum yok bisey senle ilgili degil diyor yalan soyluyor . Kavga cikiyor ben konusuyorum beni dinlemiyor ne soyledin dinlemedim diyor :KK43: Hergun beni cildirtmayi basariyorlar. Oglunu arayip hergun karini bosa cocuklari bakiciya veririz yok baskasiyla evlenirsin sacma sapan seyler. Benimki ilk sene cok iyiydi annesi kiskandi oglunun bana sevgisini benle yarisa girdi butun olaylar burdan basladi zaten. Oglunu da doldura doldura benden uzaklastirdi. Ogluda karaktersizmis ki onun agzini dinledi
Işte hiç konuşmayın artık ki biraz da o kafayı yesin. Bu kadına ne oldu da beni umursamıyor desin biraz kendine güveni sarsılsın. Sizin değil onun morali bozulsun. Anasına çekmiş bu. Onun gibi kıskançtır. Onsuz da mutlu olduğunuzu, ayrı bir dünyanız olduğunu görse kudurur.

Eşin annesini tanıyordur
Kırmamak adına öyle davranıyordur

Sen görüşme
Oğlu görüşsün bırak

Yalnız eşin evlendiğini unutmuş

Back
X