Canim inan ki onu da denedim cok iyi davrandim adama yedigi onunde yemedigi arkasindaydi bildigin hizmetcisi oldum ama yine yok yine yok. Yani nasil anlatsam tam olarak anlatamiyorum mesela annesi buraya gel dediginde benimki gitmek istemese bile sanki boynuna ip baglamis çekiyorlar gibi kosarak gidiyor. Yapmak istemese bile annesigil bisey soyleyince istemeyerek de olsa mutlaka yapiyor. Bana gayet rahat hayir derken onlara asla demez . Yani bu adamin bir mecburiyeti bi borcu harci yok bunlara tam tersi benimkine maddi anlamda muhtaclar. Peki benimki neden boyle davraniyor cok tuhaf yani anlamiyorum ilk defa boyle bisey gordum
Anladım canım hani minnet borcu diye bir tabir vardır ya eşinde onu ödemeye çalışıyor. Bir kişinin kendisini doğuran kişiye sevgi saygı göstermesi çok normal. Bunun aksini düşünmek hata olur. Tıpkı sizin çocuğunuzun sözünüzden çıkmaması gibi. Eşiniz belki bu ilgiyi biraz abartıyor. Ama ona kızarak engel olamazsınız. Birde beraber yapmayı deneyin. Örneğin annesiyle biryeremi gidecek bizide götür deyin. Çocuğunuzu alıp sizde gidin. Onunla beraber olun