• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar kocam cok hain ve yalanci cildiriyorum

Canim inan ki onu da denedim cok iyi davrandim adama yedigi onunde yemedigi arkasindaydi bildigin hizmetcisi oldum ama yine yok yine yok. Yani nasil anlatsam tam olarak anlatamiyorum mesela annesi buraya gel dediginde benimki gitmek istemese bile sanki boynuna ip baglamis çekiyorlar gibi kosarak gidiyor. Yapmak istemese bile annesigil bisey soyleyince istemeyerek de olsa mutlaka yapiyor. Bana gayet rahat hayir derken onlara asla demez . Yani bu adamin bir mecburiyeti bi borcu harci yok bunlara tam tersi benimkine maddi anlamda muhtaclar. Peki benimki neden boyle davraniyor cok tuhaf yani anlamiyorum ilk defa boyle bisey gordum

Anladım canım hani minnet borcu diye bir tabir vardır ya eşinde onu ödemeye çalışıyor. Bir kişinin kendisini doğuran kişiye sevgi saygı göstermesi çok normal. Bunun aksini düşünmek hata olur. Tıpkı sizin çocuğunuzun sözünüzden çıkmaması gibi. Eşiniz belki bu ilgiyi biraz abartıyor. Ama ona kızarak engel olamazsınız. Birde beraber yapmayı deneyin. Örneğin annesiyle biryeremi gidecek bizide götür deyin. Çocuğunuzu alıp sizde gidin. Onunla beraber olun

Valla adamin parasuni2kenara koyup biriktiremiyorum. Bende kendime yatirim yapiyorum. Egitimdi ehliyetti kusrslardi vs vs. Adami bosayacam cocuklar okul cagina gelince. O zaman rahat is bulup gecinmek icin bunun parasiyla okuyabildigim kadar okuyup kendimi ilerleticem. Sonra da iyi bir is bulup yallah. Adamdan sogudum zaten evli kalmak istemiyorum bir omur bu dert cekilmez.

Planınız hazır....Mutluluklar diliyorum.

Anladım canım hani minnet borcu diye bir tabir vardır ya eşinde onu ödemeye çalışıyor. Bir kişinin kendisini doğuran kişiye sevgi saygı göstermesi çok normal. Bunun aksini düşünmek hata olur. Tıpkı sizin çocuğunuzun sözünüzden çıkmaması gibi. Eşiniz belki bu ilgiyi biraz abartıyor. Ama ona kızarak engel olamazsınız. Birde beraber yapmayı deneyin. Örneğin annesiyle biryeremi gidecek bizide götür deyin. Çocuğunuzu alıp sizde gidin. Onunla beraber olun
Canim kv ile ipler cok kotu koptu artik bir araya gelmemiz mumkun degil asla. Ben zaten hergun gidip gezmesine annesiyle alistim yapacak bisey yok bas edemiyorum . Benim sinirlendigim eve gelince arayip hala beni cekistirmesi. Hani minnet demissiniz ya aslinda tam tersi ailesinin benim esime minnet etmesi gerek yillardir madsi manevi onlari sirtinda tasiyoriki tane evi idare ediyor. Benim kv cok gezmeyi seven rahatina duskun disarda yeme icmeye bayilan surekli disarda yiyen icen , kuaförlerden avmlerden cikmayan bir kadin. Esim kucuk yasjndan beri calismis bunun rahati icin yillarca bir anne olarak hic çalışmamış yatmis evde. Calisan didinen yine benimkiymis o kendini yormamis bile. Cocuklarini hep para kaynagi olarak gorur . Suna eminim ki bir gun esimin isleri bozulup da batarsa ucu ona dokunmasin diye nufusundan bile cikarir hatta daha esimin yanina ugramaz yuzune bakmaz.

Sagol canim cok kotu ve benlik olmayan bir davranis ama yapacak baska birseyim uok maalesef.

Eski yorumlarını okudum sanırım düzeltecek pek bir durum kalmamış, son bir şans ver diyecektim ama durumu en iyi sen bilirsin, bazı kv ler iflah olmuyor, eşler de öyle. Hakkında hayırlısını dilerim, bu süreçte kendine iyi bak, sinirlerini yıpratma, gerekirse profesyonel yardım al hiç acıma paraya. Sen kendine ve çocuklarına lazımsın:)

Hem belki sen böyle kendine iyi bakıp mutlu oldukça eşin de sana daha düşkün olur kimbilir:) Erkekler böyledir, kendiyle mutlu kadınlara ilgi duyarlar, saçını süpürge edenler de kıymet görmez. Bak Şeyma S. nın röportajı var oku kendine nasıl kıymet veriyor nasıl düşünüyor tüm kadınlara ders olmalı bence.

Eski yorumlarını okudum sanırım düzeltecek pek bir durum kalmamış, son bir şans ver diyecektim ama durumu en iyi sen bilirsin, bazı kv ler iflah olmuyor, eşler de öyle. Hakkında hayırlısını dilerim, bu süreçte kendine iyi bak, sinirlerini yıpratma, gerekirse profesyonel yardım al hiç acıma paraya. Sen kendine ve çocuklarına lazımsın:)

Hem belki sen böyle kendine iyi bakıp mutlu oldukça eşin de sana daha düşkün olur kimbilir:) Erkekler böyledir, kendiyle mutlu kadınlara ilgi duyarlar, saçını süpürge edenler de kıymet görmez. Bak Şeyma S. nın röportajı var oku kendine nasıl kıymet veriyor nasıl düşünüyor tüm kadınlara ders olmalı bence.
Bende kendime kiymet veririm seyma falan da halt yer ama 3 cocukla saçıma tarak degmeyen gunler oluyor. Seyma benim cocuklara bi gun baksin da goreyim onu :) yok hayatim benim adam iflah olmaz 40 yaşından sonra degisecek hali yok ya adamin degisse bunca zaman degisirdi. En basta gorseydim bu yonunu asla evlenmezdim ahh ahh iki yuzluler bana ikinci yuzlerini gostermediler.

Bende kendime kiymet veririm seyma falan da halt yer ama 3 cocukla saçıma tarak degmeyen gunler oluyor. Seyma benim cocuklara bi gun baksin da goreyim onu :) yok hayatim benim adam iflah olmaz 40 yaşından sonra degisecek hali yok ya adamin degisse bunca zaman degisirdi. En basta gorseydim bu yonunu asla evlenmezdim ahh ahh iki yuzluler bana ikinci yuzlerini gostermediler.

Maddi durum iyiydi sanırım, bakıcı yardımcı vs almıyor musunuz?

Senin kocaya kızdım çocuk aklı mı var bu ne ya. 3 tane çocukla tek başına yazık sana da. Peki sen yardımcı getirsen eve? Günlüğü 150 tl falan eşin evden kovmaz kadını heralde?
Getiremem canim olay cikartir cok konustum da fayda etmedi hic. Kiz benim kocayi allah islah etsin baska bisey demiyorum artik ben

Kayınvalideniz kendisi gezemiyor mu, neden eşiniz onu her akşam iş çıkışı dışarı çıkarıp gezdirip eğlendiriyor. Yani annesi tabii ki dışarı çıkarıp gezdirebilir ama bu her akşam olmaz ki. Ayrıca arada oynayan kişi sizin yanınızda olmayan sizi sahiplenmeyen kişi eşiniz. Eğer o sizin arkanızda olsa kayınvalideniz de bu kadar rahat arkanızdan atıp tutamaz.

Canim kv ile ipler cok kotu koptu artik bir araya gelmemiz mumkun degil asla. Ben zaten hergun gidip gezmesine annesiyle alistim yapacak bisey yok bas edemiyorum . Benim sinirlendigim eve gelince arayip hala beni cekistirmesi. Hani minnet demissiniz ya aslinda tam tersi ailesinin benim esime minnet etmesi gerek yillardir madsi manevi onlari sirtinda tasiyoriki tane evi idare ediyor. Benim kv cok gezmeyi seven rahatina duskun disarda yeme icmeye bayilan surekli disarda yiyen icen , kuaförlerden avmlerden cikmayan bir kadin. Esim kucuk yasjndan beri calismis bunun rahati icin yillarca bir anne olarak hic çalışmamış yatmis evde. Calisan didinen yine benimkiymis o kendini yormamis bile. Cocuklarini hep para kaynagi olarak gorur . Suna eminim ki bir gun esimin isleri bozulup da batarsa ucu ona dokunmasin diye nufusundan bile cikarir hatta daha esimin yanina ugramaz yuzune bakmaz.

Anladığım kadarıyla kayınvalideniz çocuğunu maddi bir kaynak olarak görüyor ve karşısına çıkabilecek en büyük engeli de siz ve çocuklarınız olarak düşünüyor. Burda eşinizin dengeyi kurması gerekiyor. Konuşun onunla. Annesine gösterdiği ilginin kendi ailesi kendi çocukları için de gerekli olduğunu anlatın. Çocukların geleceği için yatırım yapmanız gerektiğini birşeyler biriktirmenin şart olduğu gibi konuları konuşun. Bunları anlar mı bilemiyorum ama düğümü çözecek olan eşinizin annesine ve kendi ailesine bakış açısının değişmesinde.

kolayı var annesiyle gezip eğlenip eve geldiğinde seni evde bulmamalı sen de o saatten sonra gezmeye eğlenmeye çıkacaksın kapiş ;)

kolayı var annesiyle gezip eğlenip eve geldiğinde seni evde bulmamalı sen de o saatten sonra gezmeye eğlenmeye çıkacaksın kapiş :KK66:
Başımda 3 tane cocuk olmasa ben eglenmek nasil olur ona çok guzel gösteririm ama iste sartlar boyle

Anladığım kadarıyla kayınvalideniz çocuğunu maddi bir kaynak olarak görüyor ve karşısına çıkabilecek en büyük engeli de siz ve çocuklarınız olarak düşünüyor. Burda eşinizin dengeyi kurması gerekiyor. Konuşun onunla. Annesine gösterdiği ilginin kendi ailesi kendi çocukları için de gerekli olduğunu anlatın. Çocukların geleceği için yatırım yapmanız gerektiğini birşeyler biriktirmenin şart olduğu gibi konuları konuşun. Bunları anlar mı bilemiyorum ama düğümü çözecek olan eşinizin annesine ve kendi ailesine bakış açısının değişmesinde.
Konusuyorum senin çocuklarının sana daha cok ihtiyaci var diyorum bu sefer de annem yasli sen gencsin basinin caresine bakarsin sen guclusun o gucsuz hemen bir bahaneler . Ona gore hayatının merkezi kendi annesi beni ve cocuklarimi ikinci olanda goruyor. 6 yıldır degismeyen kafa bundan sonra da degismez yani adam olmaz ben cok ugrastim cunku fayda etmedi.

az dişini sıkacan o 3 çocuğu da alıp gideceksin bir süre sonu selamet öyle düşün:KK66:
Birde onu deneyim bakalim ne olacak avm ye gideyim olmadi taksiyle . Bunlari da oyun alanina atarim bende bebekle baslarinda otururum:)

Birde onu deneyim bakalim ne olacak avm ye gideyim olmadi taksiyle . Bunlari da oyun alanina atarim bende bebekle baslarinda otururum:)
he işte git 3-5 gün git kahve iç pasta ye çocuklar oyun alanında oynasın ama bunun 3-5 bilemedin 10 gün yapacan , o kocan daha da peşine düşmezse zaten senin kurtuluşun yoktur sevgili bacım :KK70:
geldiğinde evde sıcak yemez temiz çamaşır bulamasın ;)

Back
X