- Konu Sahibi nisankralicesi
-
Ben daha neler duydum neler :/ cocugum kucukte Allahtan büyük çocuğun duysa aciklayamam da
Yok artıkEvde ses kaydı al. Sonra o kaydıni internete yukle. kapısına sevisme seslerin : l8nk selkinde bir kagit yapıştır. Dinlesin terbiyesiz. Benzer bir şeyi eksisozlukte yapmışlardı.
Canim 1 kere yaptim utana sakina daha da arttı sesVileda sopasiyla tavana vur
Gece gene uyuyamadim kadın regl oldumu uyuyorum veya hamile felan kalsa bariVileda sopasiyla tavana vur
Ben sesleri de duyuyorumDua et yine yatak gicirtisi duyuyormussun bizim yan daireden gelen sesleri duysan
3 ayda ne hazi bazi kadinlarda abartiyor. benim komsumda öyle yalandan yere bas bas bagriyor. cocugu olduda sesi kesildi allahtan
Ne geliyoDua et yine yatak gicirtisi duyuyormussun bizim yan daireden gelen sesleri duysan
Ben onların hepsini araştırdım. O sünger ses yalıtımı değil. Akustik malzeme. Ses gelmeye devam ediyor ama daha akustik şekilde herhalde
Gerci deneyen varsa söylesin. Ben denemedim araştırdım. Tavana yapılacak (sünger değil) ses yalitimi bile duvarlara yapılmadığı için ses önemli ölçüde azaltma bile yine de tam engel olamıyor.
Bu arada bu sorun bütün yeni evlerde var maalesef. Esas ses yalitiminin tavana degil yere yapilmasi gerekiyor aslinda. Müthiş beton üzerine direk parkeyi yapıyor genelde.
Cok ayipNe geliyo
Ben onların hepsini araştırdıövdnger ses yalıtımı değil. Akustik malzeme. Ses gelmeye devam ediyor ama daha akustik şekilde herhalde
Gerci deneyen varsa söylesin. Ben denemedim araştırdım. Tavana yapılacak (sünger değil) ses yalitimi bile duvarlara yapılmadığı için ses önemli ölçüde azaltma bile yine de tam engel olamıyor.
Bu arada bu sorun bütün yeni evlerde var maalesef. Esas ses yalitiminin tavana degil yere yapilmasi gerekiyor aslinda. Müthiş beton üzerine direk parkeyi yapıyor genelde.
Konu sahibi ceza alır böyle birşey yaparsa karşı taraf şikayet eder bilişim suçlarına para hapis cezası alır.Evde ses kaydı al. Sonra o kaydıni internete yukle. kapısına sevisme seslerin : l8nk selkinde bir kagit yapıştır. Dinlesin terbiyesiz. Benzer bir şeyi eksisozlukte yapmışlardı.
Tam ses yalıtımının beton ile parke arasına mı ne yapıldığını duydum. Fakat duvar ne alaka? Üst kat komşunla ortak olan tek şeyin tavan. Onun zemini senin tavanın oluyor.
Eski evler daha iyi bu konuda, daha kalın duvarlarıyla kale gibi evler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?