kızlar komşu sorunu...

Akustik sünger ses yalıtımı yapıyor. Evlenmeden önce eşimin bekar evine stüdyo yapmıştık o sungerlerle. Garanti olsun diye altına tabaka strafor da yapistirmistik. Odanın dört duvarı, tavan ve taban toplamda 250 lira gibi bişey tutmuştu. Ki sadece akustik sünger kullanıp aynı şeyi yapan arkadaşlarımız da vardı. Şu an metrekaresi 15-16 lira civarı.

Aynı işlevi taş yünü tabakalarla yakalayanlar da var. O da çok pahalı bir malzeme değil bildiğim kadarıyla, sağlığa zararlı diye hiç bahsetmedim. Hatta yumurta kolisi kullanan bile gördüm. Ne kadar ise yarar bilmiyorum.

Tam ses yalıtımının beton ile parke arasına mı ne yapıldığını duydum. Fakat duvar ne alaka? Üst kat komşunla ortak olan tek şeyin tavan. Onun zemini senin tavanın oluyor.
Eski evler daha iyi bu konuda, daha kalın duvarlarıyla kale gibi evler.

Evde ses kaydı al. Sonra o kaydıni internete yukle. kapısına sevisme seslerin : l8nk selkinde bir kagit yapıştır. Dinlesin terbiyesiz. Benzer bir şeyi eksisozlukte yapmışlardı.
Konu sahibi ceza alır böyle birşey yaparsa karşı taraf şikayet eder bilişim suçlarına para hapis cezası alır.

Ayy cok kotu ve gicik bi durum ben oyle odada asla yatmam kocamida yatrmam ses yalitim falan git sor ihmal etme

Ses tavandan duvarlara doğru yayılıyor demisti adam. Bizim ust komsu zaten kotu niyetli bilincli yapiyor. manyagin duvarlara vurma huyu var.

Aklıma kötü kötü şeyler geliyor haha haa!herseyi duymak pöfffzor durumdasin gerçekten yalıtıma kadar kulakları pamukla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…