Kızlar komşuma bunu Nasıl söyleyeyim???

Bu arada kızlar öğlen komşum geldi kayınvalidemde bendeydi evden konu açılınca dedim cok ses geçiriyor ya her türlü ses duyuluyor dedim anlasın diye oda onayladı aynen öyle cok kotu yalıtım gecen cocuklar kosturuyodu dedim sen kesin cok rahatsız olmussundur .. Üstüne cocuktan değil ama gece sevişten baya rahatsız olduk diyemedim ya la :))) hayyy bayılazaaam gelmiyor aklına not sıkıştırcam kapıya artık ...

Malesef bazı evlerin yalıtımları çok kötü, ben üst kattakilerin normal konuşmalarını bile duyuyorum. adamın horultusu bile duyuluyor mutlaka onlarda beni duyuyordur:) bi kaç kere alt komşuya sordum ses geliyor mu gürültülü falan rahatsız ediyor muyuz lütfen olursa uyar beni dedim. yok zaten evde bile değilsiniz ki dedi.

Aynen yandakinin de horultusunu duyuyprum ama en azından cok rahatsız edici değil of amann

Bizimde yan komşular öyle ama Allahtan yazdan yaza geliyorlar eve...
Cam kapı açık olunca daha beter duyuluyor.
Hayır yani bişey değil benim kocada aşka geliyo sesleri duydukça

Bu kez de meraklı komşular sen niye siyah güneşlik taktin diye sorarlar
Çok meraklılar
Geçerken nasıl incelediyse benim tülümle kendi tülünün aynı olduğunu söyledi evime bir kere bile gelmeyen komsu
Ay benim komsulardan ayni ama o guneslik anlasilmiyo disi beyaz tavsiye ederim :)

Ben ayıp buluyorum böyle şeyleri, çoluk çocuk var yani. Millet duymak zorunda mı?

60 yaşında teyze mii, hayal ettim de içim bi fena oldu. O yaşa kadar devam etmiş yani, şimdi büyük konuştum ya, başıma gelir kesin :) :)

Allah iyiliğinizi versin ya, benzetmelere bak

tovbeler olsun 60 i geckin bide

Niye şaşırıyorsun ölene kadar libido azalmıyor. 80 de olsan seks istersin.
Valla gülüp geçiyorum benzetme yapıyorum ama inanın insanın sınırı çok bozuluyor.Koskoca insan valla 60 i geçik biraz düşün demi misafir geleceği zaman çok geriliyorum.Ayıp yani.ses geldiği sıra yuh biraz sessiz olun diyorum duyuyorum ama yok hiç umursamiyolar.Bide tövbe Yarabbim 80 yaşına kadar bu kadının üstümde oturduğunu düşünemiyorum.:)

O değil de benim aklıma sey gelir "acaba kocam o kadını görünce aklına o sesler geliyo mudur, o anki halini düsünüyo mudur". Benim aklima gelir çünkü, pozisyonunu falan düşünürüm hatta istemeden.

Mektup yaz posta kutusuna at, cesaret edersen ismini yaz altına, edemessen "rahatsız olan apartman sakini" yaz

Anammmmmm rezaleti daniskasi allah yardimcin olsun bacim

O değil de benim aklıma sey gelir "acaba kocam o kadını görünce aklına o sesler geliyo mudur, o anki halini düsünüyo mudur". Benim aklima gelir çünkü, pozisyonunu falan düşünürüm hatta istemeden.
Ben direk anlıyorum herseyi kocamın da benimde aklına geliyor tabi sürekli rastlıyoruz her gün zaten ama bi insan da evlerin bukadar ses gecirdiğini bile bile okadar yapmaz diye düsünyorum birde gecenin körü zaten ortalık sessiz duyulmaması imkansız

Ses yandairenden geliyormuş gibi komşuna dert yan.
Seslerden uyuyamıyoruz yandan mı geliyor galiba falan de.O anlar

Laf arasında

-"akşamları bir yerden ses geliyor, rahatsız oluyor uyuyamıyorum " de . .

Ayıp ya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…