- 26 Şubat 2016
- 60
- 37
- 8
- 34
- Konu Sahibi Marinnquen
-
Aynen yandakinin de horultusunu duyuyprum ama en azından cok rahatsız edici değil of amannMalesef bazı evlerin yalıtımları çok kötü, ben üst kattakilerin normal konuşmalarını bile duyuyorum. adamın horultusu bile duyuluyor mutlaka onlarda beni duyuyordur:) bi kaç kere alt komşuya sordum ses geliyor mu gürültülü falan rahatsız ediyor muyuz lütfen olursa uyar beni dedim. yok zaten evde bile değilsiniz ki dedi.
Ay benim komsulardan ayni ama o guneslik anlasilmiyo disi beyaz tavsiye ederim :)Bu kez de meraklı komşular sen niye siyah güneşlik taktin diye sorarlar
Çok meraklılar
Geçerken nasıl incelediyse benim tülümle kendi tülünün aynı olduğunu söyledi evime bir kere bile gelmeyen komsu
60 yaşında teyze mii, hayal ettim de içim bi fena oldu. O yaşa kadar devam etmiş yani, şimdi büyük konuştum ya, başıma gelir kesin :) :)
Allah iyiliğinizi versin ya, benzetmelere bak
tovbeler olsun 60 i geckin bide
Valla gülüp geçiyorum benzetme yapıyorum ama inanın insanın sınırı çok bozuluyor.Koskoca insan valla 60 i geçik biraz düşün demi misafir geleceği zaman çok geriliyorum.Ayıp yani.ses geldiği sıra yuh biraz sessiz olun diyorum duyuyorum ama yok hiç umursamiyolar.Bide tövbe Yarabbim 80 yaşına kadar bu kadının üstümde oturduğunu düşünemiyorum.:)Niye şaşırıyorsun ölene kadar libido azalmıyor. 80 de olsan seks istersin.
Ben direk anlıyorum herseyi kocamın da benimde aklına geliyor tabi sürekli rastlıyoruz her gün zaten ama bi insan da evlerin bukadar ses gecirdiğini bile bile okadar yapmaz diye düsünyorum birde gecenin körü zaten ortalık sessiz duyulmaması imkansızO değil de benim aklıma sey gelir "acaba kocam o kadını görünce aklına o sesler geliyo mudur, o anki halini düsünüyo mudur". Benim aklima gelir çünkü, pozisyonunu falan düşünürüm hatta istemeden.
Sağol canm artık denk gelmeyelim diye dua ediyoruz.. Beni cekiyor mübarek bekarkende yan komsumu duyardım çok çektim çoookAnammmmmm rezaleti daniskasi allah yardimcin olsun bacim
Ses yandairenden geliyormuş gibi komşuna dert yan.Merhaba arkadaşlar bana bir yol gösterin evimizin ses yalıtımı okadar fenaki resmen yatak odamda üst komşuyla yatıyorum sanki.. Az önce yine ses geliyordu bütün cinsel hayatlarına eşimle ortak olduk resmen bir değil iki değil napsam ayıp diyede söyleyemiyorum başka bi komşuya desem buseferde oda öğrenmis olacak ama sesler artık çığrından çıktı bi akıl verinnnn lütfen
Ya gecen gün diğer komşular Dedi kim gece dus alıyor duyuyoruz falan diye söyledik güldük ama aksi gibi benim üstteki yoktu o gün olsa dicektim bende şaka yollu. Ama bende ki kör şans iştegeceleri mac yapiyosunuz iyi guzelde sessiz yapin de salla gec.
Ya onlara kalsa üst çaprazımın sesi bile gelirmis bana mübarek bütün apartman bizim evde yaşıyo heraldeSes yandairenden geliyormuş gibi komşuna dert yan.
Seslerden uyuyamıyoruz yandan mı geliyor galiba falan de.O anlar
Of Burda yeni gelin olan ben çocuklu olan o ama :))) cocuk yapayım hemeen bari:))Komsuma bebek bazi geceler cok agliyor kusura bakmayin evler cok ses geciriyor dedim. O gunden beri sevisme sesi duymuyoruz. Benim komsu yeni gelindi bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?