Kızlar komşuma bunu Nasıl söyleyeyim???

Geçen yaz eşimle bir tura katıldık. Turda tanıştığımız bir çiftle odalarımız yan yanaydı, odaya yerleşirken karşılaşmıştık aaaa ne tesadüf odalarımız da yan yanaymış filan diye. Gece sanırım gürültü yaptık birazSabah kahvaltıda kadın bana gece rahat uyudunuz mu diye sordu evet dedim. Kocası da eşime aynı soruyu sorunca olayı anladık tabii, bizi duymuşlar belli ayak yapıyorlar.....Aaaaaa size ne be kocamla sevişmişim hesap mı vericem size yani..Odanın ses yalıtımı kötüyse benim suçum mu?

ONA BUNA SÖYLEMEDEN DİREKT OLARAK KENDİSİNİ UYARIRSAN İYİ OLUR

Hahahahah :))) kadın benden 15 yaş büyük samimiyiz ama ters tepip çemkirmesin bana sonra

Niye cemkirsin canim siz direk soyleyin gece yatak odamiza cok ses geliyor diye asil onlarin bunu dusunmesi gerek o kadinin utanmasi gerek. Hayir taa alt kata gelen ses evin icine de gidiyordur bu bahsettiginiz ciftin colugu cocugu yokmu yaa cok sakat cidden cok.

tovbeler olsun 60 i geckin bide

Kimse kimsenin yatak odası böğürtülerine katlanmak zorunda değil ya çok iğrenç.
Söylemeye çekiniyorsanız kapılarına not bırakın.

Yuh ya sessiz yapamıyo lar miymis söyleyeceksin birebir tedbir alsınlar utanma bence onlar utansin

Arasi siyah gunes gecirmeyen guneslikler var onlardan diktirin,cok uzuldum size nedense

Bu kez de meraklı komşular sen niye siyah güneşlik taktin diye sorarlar
Çok meraklılar
Geçerken nasıl incelediyse benim tülümle kendi tülünün aynı olduğunu söyledi evime bir kere bile gelmeyen komsu

Off senin durumda zormus ben stor gölge yapıyormuş diye bile düşünüyorum bazen kafayı yedim artık kendi cıtım cıkmıyor bile

Tabi suç değil ama bir değil iki değil milletin karısı kocası niye sizi sevişirken düşünsün evliler anlar çıkarılan sese göre durum bile göz önüne geliyor töbeee töbeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…