- 14 Kasım 2024
- 25
- 8
- 1
- 26
- Konu Sahibi tatlisbirkiz
-
Evden çıkamıyorummm deliricemE böyle olacak zaten yenidoğan dönemi caniko :) şuan sar sarmala koynunda uyut annesi ilerde kucağa sığamıyor yatıyorlar küçük danalar. Merak etme geçiyor. 10’da uyanmanız da harika gerçekten bizimki 5te dikiyodu bizi ayağayedir uyut yatır. Uyanmaması lazım bu dönemler uykuları baya ağır oluyor
Çıkarsın aslında yedir içir koy arabaya bir iki gezin ona da iyi gelir alışır bir iki ağlarsa da susar bence biz doğar doğmaz çıkarttık hastane o bu derken daha çok küçük uyum sağlaması kolay olurEvden çıkamıyorummm deliricem
Göğsümde emerek uyuyor , nasıl uyandırmadan arabaya koyabilirim ki ?Çıkarsın aslında yedir içir koy arabaya bir iki gezin ona da iyi gelir alışır bir iki ağlarsa da susar bence biz doğar doğmaz çıkarttık hastane o bu derken daha çok küçük uyum sağlaması kolay olur
Neden çıkamıyorsunuz anlamadım14 günlük bebeğim var
Biraz yaramaz bir bebek sürekli göğsümde oturmak istiyor. Odadan çıkamıyorum. Ne zaman düzelir bu durum ? Bende bebek arabasını alıp kahve içmeye çıkmak istiyorum
10:00 uyanıyoruz , alt değiştirme , süt emme , uyku , 14 gündür sadece bunları yapıyorum
Bazı bebekler sadece anne göğsünde durmayı seviyor. Arkadaşı çok iyi anliyorumNeden çıkamıyorsunuz anlamadım
Memede doyduktan sonra bebek arabasına koyun 2 saatte bir emzirmiyor musunuz
2 saatte uyur bebek arabasında
Bazı bebekler uyumayı seviyor arabada
Çıkın hava alın
Doyduğunda memeyi bırakmıyor mu kendiliğindenGöğsümde emerek uyuyor , nasıl uyandırmadan arabaya koyabilirim ki ?
Uyusun çek memeni koy yerine devam etsin uykusuna alıştırırsan memede uyumayı destek olarak görür ve daha da zorlanırsınGöğsümde emerek uyuyor , nasıl uyandırmadan arabaya koyabilirim ki ?
Ben de öyleydim hep bekledim bebeğim biraz büyüsün dışarı çıkalım diye şu an 11 aylık ama yine dışarı çıkamıyoruz bebek arabasından nefret ediyor hıçkıra hıçkıra ağlıyor bebekten bebeğe değişiyor açıkçası inşallah seninki öyle olmaz ama bir süre böyle devam eder etmek zorunda bence çok stres yapma illaki geçecek14 günlük bebeğim var
Biraz yaramaz bir bebek sürekli göğsümde oturmak istiyor. Odadan çıkamıyorum. Ne zaman düzelir bu durum ? Bende bebek arabasını alıp kahve içmeye çıkmak istiyorum
10:00 uyanıyoruz , alt değiştirme , süt emme , uyku , 14 gündür sadece bunları yapıyorum
Bismillah asko daha 14 gunluk karnindan yeni ciktiiEvden çıkamıyorummm deliricem
ilk basta gercekten öyle oluyor. Aslinda cikabilirsin, bebek arabasina koy cik disari, ona da iyi gelir, sever belki.Evden çıkamıyorummm deliricem
Yani böyle olur zaten daha 14günlükEvden çıkamıyorummm deliricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?