Kızlar lütfen bakar mısınız

Ben baya onceden yaptim bi test bi cizgi gordm sandm snra goz yanilsamasimi dedm bi arkdsa gosterdim cok silik onunda oyle cikmis gebelik varms bende adet gecsin oyle bakarim dedm negatif gorursem uzulmiym siye
Çok silik görmüştüm ben de sonra netleşti çizgi gitgide olabilir bence sizin de

Değerin düşük değil değerler burda önemli değil önemli olan düzenli artış sağlaması inşallah sağlıkla ilerler rahim duvarı kalınlaşmış ise oda iyi gebelik için müsait yani dış gebelik gibi bi ihtimal bence düşünmeyin bile sadece keseyi doğru yerde görene kadar kontrollerinizi yaptırın yeterli kese doğru yerde de olunca artık dış gebelik hiç olamaz

Çok silik görmüştüm ben de sonra netleşti çizgi gitgide olabilir bence sizin de
Varla yok arasi birser sordugjm kizda gormus cizgiyi onunda biyleymis smdi gebeymis darisi bana ama gende umit baglamiyim cunku cizgi var yok gibi

Eklentiler

• 20250409_185256.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 28
Benim adetim de 6 gün gecikti betam dün 147 çıktı sizinkini okuyunca benimki çok az geldi

Kizlar test aldim simdi eczaci istedigin saat yap dedi ama. Bazilari sabah yapilir diyor napmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…