Çok silik görmüştüm ben de sonra netleşti çizgi gitgide olabilir bence sizin deBen baya onceden yaptim bi test bi cizgi gordm sandm snra goz yanilsamasimi dedm bi arkdsa gosterdim cok silik onunda oyle cikmis gebelik varms bende adet gecsin oyle bakarim dedm negatif gorursem uzulmiym siye
Değerin düşük değil değerler burda önemli değil önemli olan düzenli artış sağlaması inşallah sağlıkla ilerler rahim duvarı kalınlaşmış ise oda iyi gebelik için müsait yani dış gebelik gibi bi ihtimal bence düşünmeyin bile sadece keseyi doğru yerde görene kadar kontrollerinizi yaptırın yeterli kese doğru yerde de olunca artık dış gebelik hiç olamazBenimde son adet tarihim 19 Mart ama ben 2 nisandan sonra hamile kaldığıma eminim doktora gittim keseyi göremedi rahim duvarın kalın oluşmaması için bi sorun yok ama dış gebelik tarzı bişey olabilir ama sanmıyorum dedi kan verdim beta değerim235.2 çıktı yarın tekrar kan vericem sizce değerim çokmu düşük
Ben birdaha yapmadim adeti bekledim bakalim belki goz yanilmasi olmustur diyeÇok silik görmüştüm ben de sonra netleşti çizgi gitgide olabilir bence sizin de
Varla yok arasi birser sordugjm kizda gormus cizgiyi onunda biyleymis smdi gebeymis darisi bana ama gende umit baglamiyim cunku cizgi var yok gibiÇok silik görmüştüm ben de sonra netleşti çizgi gitgide olabilir bence sizin de
Varla yok arası değil bayağı var yaaVarla yok arasi birser sordugjm kizda gormus cizgiyi onunda biyleymis smdi gebeymis darisi bana ama gende umit baglamiyim cunku cizgi var yok gibi
Valla bilmiyorum bacim basta bakinca var gibi sonra gitti gibi bu yuzden bekliyorum birde adet kac gun gecikirse test yapiyimVarla yok arası değil bayağı var yaa
Adet gecikince hemen kan verin bence bir şeylee var gibi duruyor benim de en başta böyle çıktıValla bilmiyorum bacim basta bakinca var gibi sonra gitti gibi bu yuzden bekliyorum birde adet kac gun gecikirse test yapiyim
Bugn adet olmam lazimdi daha olmadiAdet gecikince hemen kan verin bence bir şeylee var gibi duruyor benim de en başta böyle çıktı
Çok güzel bence bi kaç gün sonra kan verinBugn adet olmam lazimdi daha olmadi
Hafta sonuna kadar bekliym diye dusunuyorm ama bilemiyorumda okadar kararsizimÇok güzel bence bi kaç gün sonra kan verin
Adet olmamışsın galiba muhtemel var gebelik yaa hadi hayırlı inşallahValla bilmiyorum bacim basta bakinca var gibi sonra gitti gibi bu yuzden bekliyorum birde adet kac gun gecikirse test yapiyim
Insallah vardir ama adet en az 4 5 gun gecikirse oluyor ondan oncesi normal bende her saniye dua ediyom adet olmamak icinAdet olmamışsın galiba muhtemel var gebelik yaa hadi hayırlı inşallah
Test yapsan yine çıkar ama sonuç canımInsallah vardir ama adet en az 4 5 gun gecikirse oluyor ondan oncesi normal bende her saniye dua ediyom adet olmamak icin
Yapsam hangi marka aliyimTest yapsan yine çıkar ama sonuç canım
Bence awox alYapsam hangi marka aliyim
Benim adetim de 6 gün gecikti betam dün 147 çıktı sizinkini okuyunca benimki çok az geldiKızlar bugün kan sonucum çıktı 755 bhcg ile gebe olduğumu öğrendim çok şükür . Ama aklıma sürekli acaba sağlıklı mı sorusu geliyor .Adetim 4 gün gecikti şimdiye kadar çok şükür bir kanama vs yaşamadım inşallah yaşamam da ama dış gebelik durumu hangi durumlarda oluyor ? Sağlık ocağına beta takibi yapılacak mı dedim betanız gayet iyi gerek yok şu an denildi .5 haftalık denildi 2 hafta içinde kadın doğuma gidin dediler
Kiz 2 tane verdi frkli smdimi yapiym sabah mjBence awox al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?