Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet henüz yeni sanırım hayırlı olsunKizlar heycanlanmalimiyin
Eki Görüntüle 3585701
Tsk ederim insallah yalanci pizitif degildir biri erken biri kaset aldim bu yuzdenEvet henüz yeni sanırım hayırlı olsun![]()
Geldim hayatım uyuya kalmışım noldu
Varmidir sence pazartesi kan veriymmiYaaaa bu senin testin mu![]()
Kaç dakika da çıktı hemen mi çıktı ayyy çok heycanlandim var resmen görünüşe göreVarmidir sence pazartesi kan veriymmi
Evet 5 dk oyle oldu 10 dk sonrasi da boyleKaç dakika da çıktı hemen mi çıktı ayyy çok heycanlandim var resmen görünüşe göre![]()
O zmn kesin var Allah'ın izni ile benmde öyle olmuştu yaaa çok sevindim bi kan ver gel acilde musaitsn ben catlarm meraktanEvet 5 dk oyle oldu 10 dk sonrasi da boyle
ilk sana yazdm gel buraya diye ortalikta yoktun ki bacimO zmn kesin var Allah'ın izni ile benmde öyle olmuştu yaaa çok sevindim bi kan ver gel acilde musaitsn ben catlarm meraktano kadar konusmussunz test yapmissn insan benide çağırır son dakika görüyorm ben bilsem seninle dk tutardm
![]()
Ayy benm gecem gündüzüm birbirine girdi ne zaman uyuyup ne zaman uyanacağımı şaşırdım ama senin çizgiler çok net kesin var geliyor yeğen hadi hayırlısıilk sana yazdm gel buraya diye ortalikta yoktun ki bacim
Insallah vardir bacim pazartesi kadin doguma gidiym biAyy benm gecem gündüzüm birbirine girdi ne zaman uyuyup ne zaman uyanacağımı şaşırdım ama senin çizgiler çok net kesin var geliyor yeğen hadi hayırlısı![]()
Sen bilirsin ama biz çizgileri gördük hadi gerisi beta larda yükselme olur inşallahInsallah vardir bacim pazartesi kadin doguma gidiym bi
Son hali bu atmadim eger hamileysem hatura kalsin diyeSen bilirsin ama biz çizgileri gördük hadi gerisi beta larda yükselme olur inşallah![]()
Aşkım seninki çok net kesin var ve kesin benim testi hatrliyosndr çok çok silikti ve şuan acile gidip kan verebilirsin gebelik şüphem var kan vermek istyorm deSon hali bu atmadim eger hamileysem hatura kalsin diyenirde suan acile gitsem kana bakarlar mi
Kocama daha soylemedim ilk size soyledim yoksa umutlanmasin diyeAşkım seninki çok net kesin var ve kesin benim testi hatrliyosndr çok çok silikti ve şuan acile gidip kan verebilirsin gebelik şüphem var kan vermek istyorm de![]()
Bence hamilesinizKizlar heycanlanmalimiyin
Eki Görüntüle 3585701
Bence kesin var iki testte bu kadar kötü çıkmazdı olmasa biri yanılttı diyelim digeridemi yaniltacak git kan ver baksınlar bu arada kesin gebelik haftamız bile aynıKocama daha soylemedim ilk size soyledim yoksa umutlanmasin diye
Insallah cnmBence hamilesiniz