Kızlar lütfen bakın bu olay icin konu actım

Tamam eklemis anladım da , karşı taraf niye babası yaşındakini kabul etmiş hemen ilk gün sorgulamadan üstelik, bunu da öğrenmek gerekiyor.

Bundan sonra karışmayın. Madem anneniz öne sürdü o konuşsun babanizla..
Biraz önce cok kötü kavga ettik. Buna benzer vukuatları ve alkolü yüzünden cok çektik. Sevemiyorum onu. Emekli olunca yanına yerlescem dedi ben de olmaz dedim :(

Haklısın hatta aşırı derece haklısın.

Baban saldıracak nokta bulamamış kızının incindiği yerden vuruyor boşandın bizi de boşatıcaksın.
Peh babaya bak.
Üzmeyin kendinizi ama bir daha da anneniz bişey dediğinde asla karışmayın.

Haklısın hatta aşırı derece haklısın.

Baban saldıracak nokta bulamamış kızının incindiği yerden vuruyor boşandın bizi de boşatıcaksın.
Peh babaya bak.
Üzmeyin kendinizi ama bir daha da anneniz bişey dediğinde asla karışmayın.
Asla karışmayı düşünmüyorum. Annem cok temiz kalpli ve saf bir insan eğitim durumu olmamasına rağmen bizleri cok iyi anlıyor. Annemin üzülmesine üzülüyorum ben.

Bu arada insanlarla böyle kaynaşılıp sosyalleşiliyormus. Bir is ya da ev ararken senin tanıdığın var mı falan diye sorarsın cevre iyidir diyor. Bizi gerikafalılıkla suçluyor. öyle mi oluyor kızlar?

Fazla karisiyorsunuz siz.
Onlar anne babaniz evet ama evlilik onlarin evliligi, biraz uzak durun bence.
iyi de evde nerdeyse tabaklar uçuyor. Bahsettigim şiddetli kavgalar yani. Bir de ben annemin acısından konuşmadım çocukların olarak beni ver kardeşimi utandırma dedim .

Siz anne baba arasına girmeyin bence böyle yaparak anneniz daha çok üzülür olayları büyütmeyin belki eklerken kötü bir niyeti yoktu ve siz ayrı evde yaşıyorsunuz siz gidince anne babanız yalnız kalacak aralarını yapın bence bu şekilde davranmanız doğru değil. Babanız artık değişmez bu olayları görmezden gelin ya da anneniz mutsuzsa sizle yaşasın en iyisi

Son düzenleme:
Herkese iyi aksamlar, ortalık ayağa kalktı evde o yüzden konu actım. Kız kardesim ise basladı ev tutmak istedi ev bakmaya gittik ailece. Bir ev bulduk begendik evi kiralayan hos bir hanımefendiydi neyse evi tuttuk, sözlesme yaptık. Aksam eve geldik annem babamın sosyal medyasına bakmıs(ara sıra bakıyor akrabaların resimlerine falan) neyse ertesi gün bana baban evi kiraya veren kızı sosyal medyadan eklemis dedi ben de ne gerek var ekliyor yanlıs anlasılır dedim sadece. Neyse babam aksam eve geldi annem o kızı niye ekledin dede kavga cıktı bende baba yaptıgın dogru degil kız yanlıs anlar niye ekledin dedim. Cıldırdı bu anneni sen dolduruyorsun o kız benım kızım yasında bilmem ne diye cemkirdi bana. (Babamın ilk vukuatı değil). Neyse o gün konu kapandı annem tepkiliydi ama. Bugün eve geldi bana laf sokuyor nasıl olsa ben ser...m bilmem neyim bana bunu yakıstırıyorsunuz falan filan. Ben de dedim ben o kızın yerinde olsam yanlıs anlarım hemen benim adımı soyadımı girmiste beni bulmus diye düsünürüm dedim. Neyse o bana hakaretler ediyor beni bosanmamla vuruyor sen mutsuz oldugn icin bizi ayırmak istiyorsun dedi. Ben de ben sadece dogruyu ve yanlısı söylüyorum dedim. Baska vukuatları da oldugu icin keske zamanında bunlar olcagına ayrılsaydınız dedım. Sen seytansın dedi küfür etti cıktı odadan... Ben haksız mıyım ? bu dakıkadan sonra annemle asla dertlesmem babam yanlıs yapıyor demem ben kötü oldum ama sen bizi ayırmaya calısıyosun demesı bitirdi yani. Her seye ragmen babam mı demeliyim?
Ahlaksız herif.
Kusura bakmayın ama bana da sosyal medyadan yaşlı başlı adamlardan istek geliyor direk engelliyorum o kızın yerinde hissetm kendimi bir an.
Siz susun mğmkünse siz de ev bulun çıkın gidin Allah a havale edim bu zihniyetteki biriyle haysiyetli bir şekilde asla konuşamazsınız.

Bu arada insanlarla böyle kaynaşılıp sosyalleşiliyormus. Bir is ya da ev ararken senin tanıdığın var mı falan diye sorarsın cevre iyidir diyor. Bizi gerikafalılıkla suçluyor. öyle mi oluyor kızlar?

Eğer emlak hesabiysa doğru dediği ama siz kişisel hesabını eklemiş demişsiniz

Birde kız neden kabul etmiş oraya takıldım.

Ahlaksız herif.
Kusura bakmayın ama bana da sosyal medyadan yaşlı başlı adamlardan istek geliyor direk engelliyorum o kızın yerinde hissetm kendimi bir an.
Siz susun mğmkünse siz de ev bulun çıkın gidin Allah a havale edim bu zihniyetteki biriyle haysiyetli bir şekilde asla konuşamazsınız.

O kızın yerinde niye hissediyorsunuz ki, kabul etmiş kız.

Erkekler neden böyle anlamıyorum🙁 Kafaları hep belden aşağılarına çalışıyor çok yazık. İş yerinde de görüyorum karısı yanındayken canım karım bilmem ne yağ çekiyorlar internete beraber fotolarını koyuyorlar ama kadın ortada yokken dişi sinek görseler yiyecek gibi bakıyorlar 🤬Erkeklere güvenim iyice azaldı🙁 Size gelince gerçekten çok can sıkıcı bir durum neyseki ayrı evde yaşıyormuşsunuz. Kendinizi yıpratmayın boşuna artık babanız bu yaştan sonra değişmez ne yazıkki😕

Back
X