Kızlar lütfen bana dua edin iyi değilim

Biz bekarlarda 30 olduk niye hala evlenemedik diye hüzünleniyoruz..

İnsanı baş üstüne alsalar (affedersiniz ama) k.çın batıyor der. Böyle şükürsüz olursak Allah bulunduğumuz durumdan tabi ki tat aldırmaz. Yanlış bir söylem oldu Allah kimseye zulmetmez. Başımıza ne geliyorsa günahlarımız, isyanlarımız ve şükürsüzlüğümüz yüzünden geliyor. İnsanlar kendilerine zulmediyorlar, hayatı kendileri kendilerine zehir ediyorlar.

Çok şükür yuvanız var, evlat sahibi olmak için ne çaba gösteren ne acı çeken insanlar var çok şükür Rabb'im size bu evlat duygusunu tattırmış, çok şükür kendi işinizi kendiniz görüyorsunuz kimseye muhtaç değilsiniz,... Daha sittin tane şey sayılabilir şükretmeniz için ama nefs malesef şükretmenize izin vermiyor. Bulunmuş olduğunuz durumu size kötü gösteriyor..

Bu sadece senin için geçerli değil hepimiz için geçerli bu yazdıklarım..

Şu durumda ayrılıp annenin evinde yaşasan mutlu olacağının garantisi var mı ya da geçmişe dönme olasılığı var mı? Bunları düşünmenin sana, şuan ki durumuna hiçbir yararı yok..

İş sahibi mi olmak istiyorsun, okumak mı istiyorsun, gezip tozmak mı istiyorsun bunu evliyken de pekala yapabilirsin..

Son düzenleme:
27 yaş cok da erken bir yaş değil.Bence sen evliliğini oturtamamışsın daha.Evde yalnız sıkılıyorsun gibi geldi bana.Eşinden memnunsan bebek yapsan.Hem annende gelir yanına bebeğe bakmana yardım eder.Hayatın oldukça hareketlenir.

27 yas evlilik icin gayet ideal.
Simdi bana kizacaksn ama evde durup corba yapmak bile seni boyle bunalttysa is hayatina nasil dayanacaksin ?
Ne kadar zor esin gbi idare etmiyor, yoneticilerin,is arkadaslarin.
O gun evde nazlandin hastaym dedin uykum var dedin yemegi gecstrdn
İs yernde bunu yapma hakkin yok cnku nazini cekecek kimse yok
Ben cok ozluyorm ev hanimi oldgm gunleri.

Kimiside 30 dan sonra evlenemezmiyim diye üzülüyor. Bekarlar evlenmeyi bişey sanıyor mutluluğu orda sanıyor. Evliler bosanmayi özgürlük sanıp mutluluğu orda sanıyor. Valla allah herkese mutlu olmayı nasip etsin

Bence mesele yaş değil, siz istediklerinizi yaşayamamışsınız. Evlilik içerisinde hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz bence, eğer bu imkan da yoksa o zaman başka alternatif bulun ama yine de üzülmeyin bu kadar.

Ben de annemi çok özlüyorum, ama insan yol arkadaşı da istiyor kendine. Ben de bazen sıkılıyorum, eşimden değil de evlilik bağı sebebiyle ailesiyle oluşan bağ beni geriyor. Ama kendi planlarım var, mesela gezmeyi çok severim ve farklı şehir ve ülkelere eşimle gidiyoruz, kafa yapımız uyuyor bu konuda. Gezip tozmaksa eşinizle de gezersiniz, arkadaşlarınızla da gezersiniz bekarken olduğu gibi, annenizle de :) güzel bir tatil yapın bence birkaç günlük.

Kızlar bana yol gösterin lütfen işin içinden çıkamıyorum

Evlilik herkese göre değil. Tam bu dediğin gibi yaşaması gereken insanmışsın. Sen sadece işe gidip gelecektin, annen de evin işini, yemeği filan yapacaktı. Annecinle diz dize yaşar giderdin.

Canınız çok sıkılıyor herhalde bütün dizi replikleri ni ezberlemişsiniz .Darliyirki..Nekadann..Bir kadın iki ayda kocasından bıkmaz inanmam ,bence burda hanımlarla eğleniyorsunuz.El işi yapın sıkıntınız geçsin bari dermişim

Son düzenleme:
Kime bu lafın ben oyle konuşmuyorum . Sende laf sokmak İÇİN damlamşsın

Su an imkansızı gezemeyiz maddıyat yok hem çalışıyor zor yani . Zamanla düzelmeye çalışıcam bilmıyorum

Cok doğru ama bekarlık gibisi yok söyle kötü olur yaşlılıkta yalnız kalınır belki ama evlılık otuzdan sonra olmalı

Ben uc yıl çalıştım bebek olunca bıraktım annemi cok özlüyorum bekarlıgımı bilmıyorum zor zor zor zor otuzdan sonra evlenmek isterdim 27 cok erken

sırf anne özleminden dolayı mı geç evlenseydim diyorsun bana çok tuhaf geldi.yine annenle vakit geçirebilirsin. uzakta mı annen? sıklıkla ziyaret edebilirsin, beraber gezip tozabilirsiniz. erken bir yaşta evlenmemişsin zaten.normal bir yaş.

Ben uc yıl çalıştım bebek olunca bıraktım annemi cok özlüyorum bekarlıgımı bilmıyorum zor zor zor zor otuzdan sonra evlenmek isterdim 27 cok erken

İyi de ne fark ederdi

Yani başka adam mı seçerdin

Bebek olmuş vs Zaman da geçmiş 30 da geçmiş

İlk sayfada Ada'm çorba istiyor demişsin tek sorun bu mu yani

30 dan sonra evlenenler çorba yapmıyor mu

26 yaşımda evlenip 30 da çocuk yaptım çocuk için erkenmiş dedim bazen

Ama yaş ilerledikçe daha zor olur şimdi görüyorum

Evliliğin ilk başında bekarlık özlenir de yıllar sonda özlenmesi ilginç

Tatminsizsiniz bence

Kendinizi tatmin edecek işe yaradığınızı hissettirecek uğraşlar edinin

27 yasindayim. 23 de evlendim 8 ayda bosandim.

7 kisiyle gorustum. 7 sini de ilk bulusmada red ettim. 7 si de evlilik dusunmedigini soyledi. Her seferinde eve gelip basim agridan catlayana ve ertesi sabah göz torbalarim belirginlesene kadar agladim.

Cok şanslisin. Bebegin var. Seni seven bir adam var. Keske ben de bunlara sahip olabilseydim. En azindan bebeğim olsaydi. Erkekler 25 den sonra yuzune bakmiyor hele bir de boşandiysan vay haline. E insan istiyor kendi yuvasi olsun kendi mutfagi, seven bir adam kendisine dokunsun sarilip uyusun. Evlilik meraklisi deme. Evlilik özgürlük arkadasim. Eve 5 dk gec gelsem sorun. Para getirdigim muddetce ailem sever beni kendime birsey alsam yuzleri burusur.

Bir adam gelse...hersey duzelse

Sizbence doktora gidin. Psikolojiniz bozuk olsa gerek. 27 30 33 takılmış gidiyorsunuz.

Daha ne desin Ada'm

Tek sorun çorba mı

Gelip ben pişireyim en babası yarım saat sürmez

Doktora git acilen o bebeğe yazık

Ayrıca ona da çorba pişirmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…