- 25 Ağustos 2014
- 21.124
- 50.551
- 798
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Evliliğinde mutlu degil misin?Hayat cok zor 27 de evlendım henüz iki ay geçmişti 27 yaşımdan ve cok erken gelıyor bana keşke 30 sonrası evlenseydım okadar cok var ki oyle evlenıp mutlu olan
27 yas evlilik icin gayet ideal.Tabi oyle aslında eşim cok kötü biri degıl ben çalışmıyorum evdeyım eve gelen temzlikcı var eşim benden düzenli çorba yapmamı isityor basur var onda ileri seviyede bir de evle ilgilenmemi biraz tembelim yalan yok. Bazı konularda ona itaat etmemi ister yanında olmamı bazen dik oluyorum kabul etmem herseyı vs vs ama anlaşamadığımız yerlerde cok var . Ama özlüyorum bekalrıgımı keşke dıyorum 30 dan sonda evlenseydım daha mutlu olurdun
Kızlar bana yol gösterin lütfen işin içinden çıkamıyorum
Kime bu lafın ben oyle konuşmuyorum . Sende laf sokmak İÇİN damlamşsınCanınız çok sıkılıyor herhalde bütün dizi replikleri ni ezberlemişsiniz .Darliyirki..Nekadann..Bir kadın iki ayda kocasından bıkmaz inanmam ,bence burda hanımlarla eğleniyorsunuz.El işi yapın sıkıntınız geçsin bari dermişim
Su an imkansızı gezemeyiz maddıyat yok hem çalışıyor zor yani . Zamanla düzelmeye çalışıcam bilmıyorumBence mesele yaş değil, siz istediklerinizi yaşayamamışsınız. Evlilik içerisinde hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz bence, eğer bu imkan da yoksa o zaman başka alternatif bulun ama yine de üzülmeyin bu kadar.
Ben de annemi çok özlüyorum, ama insan yol arkadaşı da istiyor kendine. Ben de bazen sıkılıyorum, eşimden değil de evlilik bağı sebebiyle ailesiyle oluşan bağ beni geriyor. Ama kendi planlarım var, mesela gezmeyi çok severim ve farklı şehir ve ülkelere eşimle gidiyoruz, kafa yapımız uyuyor bu konuda. Gezip tozmaksa eşinizle de gezersiniz, arkadaşlarınızla da gezersiniz bekarken olduğu gibi, annenizle de :) güzel bir tatil yapın bence birkaç günlük.
Cok doğru ama bekarlık gibisi yok söyle kötü olur yaşlılıkta yalnız kalınır belki ama evlılık otuzdan sonra olmalıKimiside 30 dan sonra evlenemezmiyim diye üzülüyor. Bekarlar evlenmeyi bişey sanıyor mutluluğu orda sanıyor. Evliler bosanmayi özgürlük sanıp mutluluğu orda sanıyor. Valla allah herkese mutlu olmayı nasip etsin
Ben uc yıl çalıştım bebek olunca bıraktım annemi cok özlüyorum bekarlıgımı bilmıyorum zor zor zor zor otuzdan sonra evlenmek isterdim 27 cok erken27 yas evlilik icin gayet ideal.
Simdi bana kizacaksn ama evde durup corba yapmak bile seni boyle bunalttysa is hayatina nasil dayanacaksin ?
Ne kadar zor esin gbi idare etmiyor, yoneticilerin,is arkadaslarin.
O gun evde nazlandin hastaym dedin uykum var dedin yemegi gecstrdn
İs yernde bunu yapma hakkin yok cnku nazini cekecek kimse yok
Ben cok ozluyorm ev hanimi oldgm gunleri.
Ben uc yıl çalıştım bebek olunca bıraktım annemi cok özlüyorum bekarlıgımı bilmıyorum zor zor zor zor otuzdan sonra evlenmek isterdim 27 cok erken
Ben uc yıl çalıştım bebek olunca bıraktım annemi cok özlüyorum bekarlıgımı bilmıyorum zor zor zor zor otuzdan sonra evlenmek isterdim 27 cok erken
Sizbence doktora gidin. Psikolojiniz bozuk olsa gerek. 27 30 33 takılmış gidiyorsunuz.Tabi oyle aslında eşim cok kötü biri degıl ben çalışmıyorum evdeyım eve gelen temzlikcı var eşim benden düzenli çorba yapmamı isityor basur var onda ileri seviyede bir de evle ilgilenmemi biraz tembelim yalan yok. Bazı konularda ona itaat etmemi ister yanında olmamı bazen dik oluyorum kabul etmem herseyı vs vs ama anlaşamadığımız yerlerde cok var . Ama özlüyorum bekalrıgımı keşke dıyorum 30 dan sonda evlenseydım daha mutlu olurdun
Yok
eşim dışarda bısey yapmama hayır demez hatta şimdi iki hafta d abir olan İngilizce sertifika programı an gidiyorum . Oyle seyleri YÖK kendimi geliştirmemi ister ama ıyuşamadıgımız seyler var omunda haklı olduğu benim de haklı olduğumuz seyler var. Mesela o evle ilgilenmemi ister daha cok çorba ister hergun basur var onda vs beni güçlü görmek ister cok duygusalsın der cok takıntılısın der . Annemle keşke kalsaydım dedim ona dün keşke otuzlarda evlensyedim dedim oda ne olacaktı oyle olsaydı dedi tatile gittindde gene kal annenle dedi Doğum da kalmıştın altı ay dedi gene kalırsın dedi ama bilmıyorum işte neden boyle tim aklıma ölüm gelıyor oyle darlanıyorum
Haftada 3 gün "hizmetçi" alıcağınıza 1 gün alın paranız cebinizde kalsın.Su an imkansızı gezemeyiz maddıyat yok hem çalışıyor zor yani . Zamanla düzelmeye çalışıcam bilmıyorum
Kime bu lafın ben oyle konuşmuyorum . Sende laf sokmak İÇİN damlamşsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?