Kızlar lütfen bana dua edin iyi değilim

Bence gezegenlerin halt etmesi.
Bende bu ara hep eski arkadadlarimi okul yillarimi ozluyorum.
Face den bakiyorun yillar gecmis ustunden arkadaslarim evlenmis coluk cocuga karsimis.
Onlarla gecirdigim gunleri ozluyorum boyle degildim bu ara boyle oldum.

30 yas bunalimina simdiden girmissin, 20 ler biterken bu tarz dusunceler genelde oluyor.

30'dan önce veya sonra ne fark ediyor ki? Siz yine aynı kişi olacaksınız. Bence artık keşke dememelisiniz. Gayet normal bir yaşta evlenmişsiniz. Ne erken ne de geç. Ailenizi çok özlüyorsanız biraz ziyaret edin onları, birkaç gün vakit geçirin. Evliliğinizi siz güzelleştirebilirsiniz. Eskiye dönüp keşke demek yerine olması gereken buymuş, daha güzel olması için ne yapabilirim diye sorun kendinize. Umarım her şey güzelleşir.

Bilmıyprum anneme doyardım aileme keza oyle bilmıyorum takıldım gidiyorum eskilere

Aklım almıyor almıyor erken diyorsun 27 yaşında evlenmişsi...daha ne otuzunda evlenseydin bile emin ol yine aynı şey için yakınacaktın belkide busefer keşke daha erken evlenseydim diyecektin...kader işte olacaktıseverek mi evlendin?

Neden 33 de evlenmedim ben neden annemle daha cok kalmadım neden bit işe grip özgürce yaşamadım

ayni sey bendede var tatlim 8 aylk evliyiz ama senin gibi dusunuyrm ailemin yanindan gelesm gelmiyr farkli sehirlerdryz ustelik. hamileyim acaba bunalimdanmi diyrm ama bilmiyrm hic mutlu degilm bende. keske 30 kusur yasinda evlenseymism pff

bunun yaşla alakası yok siz kendi ayaklarınız üzerinde durupta kendi kararlarınızı alamadığınız ve karşı çıktığınız noktalar olsada sonunda yine eşinize boyun eğmek zorunda kaldığınız için ve ev hanımı olduğunuzdan kı eve temızlıkçı de gelıyormuş size düşen tek şey iki tas yemek çamaşır bulaşık bunları yapınızdan ötürü yapmaya üşendiğinizden iyice depresyona vurmuşunuz kendinizi...
arada arkadaş çevrenizle buluşun gezin tozun alışveriş yapın bence sosyalleşmek iyi gelir size...
bende bekar günlerimi özlüyorum ama özleme nedenşim sorumluluklarımın çok çok az olması ve dusunecek kımsem olmaması o yıllarda , sımdı evlıyım esım ve bır kızım var herseyden once kızıma karşı maddı manevı sorumluluklarım var , ev aldık kredı oduyorum borcu benım ustume , kafama estıgınde cekıp kapıyı çıkamıyorum cunku eşi bıraksanda çocuk sana bakıyor bilmem anlatabildim mi???
ama neden evlendim ki yaaa demiyorum sadece şunu söylüyorum iyiki evlendimde bir kızım oldu
not 30 yasında evlendım 31 de anne oldum.

Arkadaşım bunları yaşayan sen olduğun için eminim zor geliyordur, saygım sonsuz ama dışardan bakan biri olarak psikolojinin bozukluğundan ötürü geldiğini düşünüyorum. Evlilik kolay birşey değil, zamana ihtiyacı olan bir kurum. Ama özellikle severek isteyerek evlendiysen lütfen evliliğine sahip çık. Durumu senin kadar olamayan insanlar var, haline şükret. İlk zamanlar geçmişe özlem duymak, o zamanlara geri dönmek, kaçıp gitme isteği vs vs birsürü düşünce insanı ele geçiriyot, engel olamıyorsun. 27 yaş erken bile değil. Bunlar zamanla geçiyor ama seninde bu yönde çabalaman gerek. Gerekirse destek al derim.

ayni sey bendede var tatlim 8 aylk evliyiz ama senin gibi dusunuyrm ailemin yanindan gelesm gelmiyr farkli sehirlerdryz ustelik. hamileyim acaba bunalimdanmi diyrm ama bilmiyrm hic mutlu degilm bende. keske 30 kusur yasinda evlenseymism pff
Sen kaçta evlendin ki

Sağolun cok . 27 den iki ay almıştım cok erken gelıyor ya bıkac yıl sonra olsaydı bari diyorum niye bilmıyorum takıldım boylenkafam dolu. Eşimle Harika degılız ama kötü biri de degıl dün canım sıkkın diye evi süpürdü çamaşır yıkadı normalde yapmaz bazen oyle yapıyor nenbilim yaşa takıldım acayıp unutmak istiyorum 28 de de anne oldum işte

Ne güzel en azından otuzunda evlendin :)

Bazen bende derim bekar değilde nisanlilik zamanı mı eşimi çok seviyorum ve onunla aynı evde yaşamayı çok çok fazla istedigim için ayları günleri sayardım hep evimin hayalini kurdum eşimle oturup film izlemeyi rahat rahat dışarı çıkıp istediğim saatte eve girmeyi ailem üzülürken tek kızım evden gideceğim diye ben tam tersi mutluluktan ucuyordum evlendim hayalimde ki herşeye sahibim elhamdülillah ama geri dönüp baktığımda tek pişmanlığım aceleci olmamdı şimdi ki aklım olsaydı o günlerin bırak dakikasını saniyesinin bile tadını çıkartırdım eşimle benimde sorunlarımız var tabi benim eşimde çok titizdir bende tam tersi rahattım iş yapmazdım bekarken ama işte adapte oluyorum öyle yada böyle bence bu günlerimizin kıymetini bilelim giden zaman geri gelmiyor gelen zamanı nasıl yaşamaksa o bizim elimizde bebeğin yoksa çık dışarı yürüyüş yap bi kafe ye git kendine bi pasta bi kahve ismarla calisabiliyorsan çalış hayata hep olumlu bak unutma senin beğenmediğin hayatın sadece hayalini kuranlar var

Bilmıyorum benim hayatımı isteyen var midir zaten başka ülkeye gidecez sanırım orda yardımcı alamam olsun sorun degıl huzurum olsun ama annem istemıyor gitmemi eşim gidelim dıyor Of sorun çok bende eskilere dönerek yıpranıyorum o ayrı mesele dua edin bana

evlenip de bunalma sebebi çalışmamak mı acaba? ya da evliliği sevmemek mi?
Aslında çalışmamak degıl bilmıyorum çalışırım gene zamanı gelınce . 27 yaş cok erken gelıyo bana keşke ikinci okulumu okusaydım dıyorum keşke ailem tamamıyle kabul etseydı bu evliliği keşke annemle kalsayd M bir süre daha otuzlara kadar nolcaktı sanki mutlaka biti çıkıyor insanın karşısına . Eşime de anlattım . Oda İstanbul'da yaşasaydın biri ile evlenırdın belki sonra sarhoş esrarkş olurdu ne biliyorsun iyi olacağını falan dedi evet bilmıyorum ama olabıkırdide sonuçta eşimle de cok kavgalar ettik mükemmel geçmedi günlerimiz ama evlılık istedim çocuk istedim ama su an aklım geçmişte kaldı

Farkında mısın takılmış plak gibi aynı şeyleri yazıp duruyorsun.
Evlenmek istemişsin ve evlenmişsin ailene rağmen, çocuk istemişsin ve yapmışsın kimse seni zorlamamış bunlar için ama pişmansın. Yani dediklerini yapsan bu sefer de belki geç anne oldum keşke iki sene daha erken evlensem diye konu açıp hayıflanacaktın.
Sabit fikirlisin takılmışsın iki seneye gidiyorsun.
Hani yirminde evlensen on sene ciddi bir zaman hak vereceğim ama iki sene sonra evlensen bu sefer başka şeye takacaktın eminim
İki sene nedir gerçekten insan ömründe. Ha 27 ha 30 nedir yani.
Hayatta ne garanti üstelik? Bu sefer hiç evleneyebilirdin yada evlenirdin ama çocuğun olamazdı belki hepsi olurdu ama kayınvaliden senle oturmak isterdi ona daralırdın belki engelli bir çocuğun olurdu bu sefer geç evlendim ondan mı oldu diye hayıflanırdın belki... Yani iyi ihtimal de çok belki ama kötü ihtimal de çok. Bu hayatını arayacağın bir hayatın da olabilirdi.
Sizin derdiniz sabahtan akşama bir çorba kaynatmadan oturunca sıkıntıdan kendinize dert aramanız bence.

Diyorum seni engelleyen ne şuan bir şeyler yapmak için. Hala diyor ki erken evlendim. Her konudaki yorumu da aynı. Takıntı boyutunda kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…