Ben size görümcem neden sevinmedi demiyorum sadece bu sebep olabilir mi diye sordumNereden bilelim görümcenizin neden sevinmediğini niyet okuyucu muyuz?
Yardım ettiyse etmiştir. O zaman içinden öyle gelmiş. Görümceye göre mi çocuk yapacaksınız yani ona ne?
Nankörlüğu bırakın bi kenara.. neden hayırlı olsun demedi hamile olduğunuzu duyduğunda neden güzel şeyler söylemedi insan sevinir sevinmese bile hayırlı olsun yedi yabanciya gözün aydın denirÖyle mi diyorsunuzolabilir nankörlük ettğimi düşünüyorum
Bu diziler mahvetti bizi. Bende olağanüstü bir sevinç bekliyordum ama olmuyor işteBen de hamileyim böyle durumlarda rahatsız olacak olsam ilk önce eşime tepki gosterirdim o da beklediğim tepkiyi vermemişti
Ayrıca söylemesi gerekeni söylemiş napsin ille de biseyler yapması mı lazım ya da insanların hiç sorunu olmaması mı gerekir siz hamile olduğunuz diye. O gebelik heyecanını yaşamış belki o yüzden daha normal karşılamıştır belki kafası başka şeylerle meşguldür yani size niye kasıtlı bi harekette bulunsun. Ondan önce hamile kalma mevzusu kadar saçma mantık dışı bişey yok zaten bi çocuğu var yani her şartta sizden önce başlamış bu işe kafanizi gereksiz seylere takmayın.
Haberi verdiğimizde hiç olumlu bir tepki vermedi hayırlı olsun felan dedi o kadar herkes çok sevindi bizim için birşeyler yapıyor ama ondan hiç beklediğim tepkiyi alamadım çok şaşırdım
Ben size görümcem neden sevinmedi demiyorum sadece bu sebep olabilir mi diye sordum
Sadece bi hayırlı olsun o kadar bi sarılıp hala oluyorum diye sevinmesini beklerdim açıkcasıNankörlüğu bırakın bi kenara.. neden hayırlı olsun demedi hamile olduğunuzu duyduğunda neden güzel şeyler söylemedi insan sevinir sevinmese bile hayırlı olsun yedi yabanciya gözün aydın denir
Bu diziler mahvetti bizi. Bende olağanüstü bir sevinç bekliyordum ama olmuyor işte
Her ihtimal olabilir ama bu ihtimalin hangisi olduğunu bulmak cok zor bence. Sonuçta bir cocugu zaten var cocuk isine sizden önce başlamış yani. O yüzden sizinle cocuk yarıştırdığını düşünmüyorum ama karakterini siz daha iyi bilirsiniz. Kıskanç bir yapısı varsa önce ben hamile niye kalmadım diye tribe girmiş olabilir. Bence hic düşünmeye bile değmez, nankörlükle de alakası yok. Ondan izin alıp hamile kalacağınız zamanı ayarlayacak haliniz yoktu.Kendi maddi durumu iyi acaba dedim oda isteiyordu hamile kalmak ondan önce oldu diye mi bu tribi
Biz hamileligimizi öğrenince olağan üstü seviniyoruz ama bizim içimizde olduğu için belki de böyle başka kimse benim hamileligime benim kadar sevinmedi ve bu çok normalBu diziler mahvetti bizi. Bende olağanüstü bir sevinç bekliyordum ama olmuyor işte
O zaöanBen de olsam hayırlı olsun der geçerim. Halaya mı durmamız gerekiyor ki?
Hamileliğiniz sizin için büyük bir olay başkası için değil ki. Ben de tam tersi yapmacık sevgi gösterisinden irite olurum..
Kendi kardeşim hamile olsa da aynı tepkiyi verir. İleriki zamanda neye ihtiyacınız var diye sorarım yani..
İyi işte biz de nereden bilelim diyorum. İki soru da aynı kapıya çıkıyor..
Bu açıdan düşünürsem benden mutlusu yok o zamanYa esasında çocuk yaptı diye bence kimseyi tebrik de etmeye gerek yok bence.
Sonuçta karı koca birleşti çocuk oldu e biz ne yapalım?
E ikisi de aynı kapıya çıkıyor.Ben size görümcem neden sevinmedi demiyorum sadece bu sebep olabilir mi diye sordum
Bu diziler mahvetti bizi. Bende olağanüstü bir sevinç bekliyordum ama olmuyor işte
Nereden bilelim görümcenizin neden sevinmediğini niyet okuyucu muyuz?
Yardım ettiyse etmiştir. O zaman içinden öyle gelmiş. Görümceye göre mi çocuk yapacaksınız yani ona ne?
Elbette öyle. Ama kocamdan beni bi döndürsün ya da evin içinde bi baba oluyorum diye bağırarak koşsun bekliyor insan. Dizilerde öyle ya haniBiz hamileligimizi öğrenince olağan üstü seviniyoruz ama bizim içimizde olduğu için belki de böyle başka kimse benim hamileligime benim kadar sevinmedi ve bu çok normal
Hayırlı olsun dememiş diye biliyorum eyer demişse buyutmenize gerek yok.. yapmacık olup sarılacaksa sevinecekse boşver eksik kalsın ben olsam takmamSadece bi hayırlı olsun o kadar bi sarılıp hala oluyorum diye sevinmesini beklerdim açıkcası
Benimki daha beter ya. Hem adamın yanımda hemde sürpsiz gibi ekstra sevinç gösterisi bekledimBen kendim sürpriz yapmayı beceremedim ki aradım pat diye telefonda söyledim.
Adamın tepkisi "aaa ııı tamam" oldu yanındaki akrabasına çaktırmamak için. Tutamadım çenemi 2 3 saat
Romantizm fukarasıyım
en doğru yorum bu
burayı çok okuyoruz galiba sanırım normal tepkiler veremiyoruz b
herhalde hormonlardan dolayı fazla takıyorum kafamaHayırlı olsun dememiş diye biliyorum eyer demişse buyutmenize gerek yok.. yapmacık olup sarılacaksa sevinecekse boşver eksik kalsın ben olsam takmam
Yok ya biraz sevinsinler bence bebek bu sonuçtaYa esasında çocuk yaptı diye bence kimseyi tebrik de etmeye gerek yok bence.
Sonuçta karı koca birleşti çocuk oldu e biz ne yapalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?