Yok ya biraz sevinsinler bence bebek bu sonuçta
Beklediğim kişi kocamdı ya yabancı değilYa tabiki sevinilir ben de sevınırım bırının cocugu olsa ama buyuk bır beklentıye gırmek garıp gercekten
Benimki daha beter ya. Hem adamın yanımda hemde sürpsiz gibi ekstra sevinç gösterisi bekledim
Neyse ki akıllandım da ikincide rahattımSen şansını çok zorlamışsın. Reelde öyle şeyler olamaz..
Geçen bir dizide gördüm adam karısına "dans kursunda" emzik hediye ederek bebek yapmayı teklif ediyor. Dikkatini çekerim henüz hamile değil hazırlık aşaması.
Çıkardılar çıtayı arş-ı alâya biz de kendimizi yiyoruz burada.
Ben eşimle gezmeye giderken bir an boşlukta eczaneye girip test aldım. Aklımdaki neydi ne ettim. Gönderip ona aldırsam daha iyiymiş
Hayalimdeki / Gerçekte olan capsi çıkar bizim hikayeden
Neyse ki akıllandım da ikincide rahattım
Bebek yapmayı teklif etmek, hemde dışarıda
Sen de kendi ayağına sıkmışsın resmen. Bari eşin işteyken alsaydın
Çok orijinal ya üçüncü olursa bende böyle söyliyimAynı işyerindeyiz..
Ben de akıllandım canım. İkinci olursa akşam yemekte "bugün işler nasıldı? ben de hamileyim bu arada" falan derim herhalde
Ne bu yeni gelinlerin sürekli konfeti beklemeleri anlamıyorum? Ne yapması lazımdı? Hayırlı olsun demiş işte. Sizin hamile olmanız size önemli ama başka insanlara göre sıradan birşey. Ha şöyle olur 20 yıldır çocuğunuz olmuyordur şimdi olmuştur, evet kutlamalar yapılsın kurban kesilsin. Ama neymiş, önce ben hamile kaldım diye kıskandı mı? Şaka gibi.Haberi verdiğimizde hiç olumlu bir tepki vermedi hayırlı olsun felan dedi o kadar herkes çok sevindi bizim için birşeyler yapıyor ama ondan hiç beklediğim tepkiyi alamadım çok şaşırdım
Konfeti havai fişek gibi beklentim olsaydı konuya neden konfeti patlatmadılar yazardım anormal bir tepki yedi yabancı olsa iyi dileklerinizi iletirsiniz hayırlı olsun deyip başka konuya geçmezsinizNe bu yeni gelinlerin sürekli konfeti beklemeleri anlamıyorum? Ne yapması lazımdı? Hayırlı olsun demiş işte. Sizin hamile olmanız size önemli ama başka insanlara göre sıradan birşey. Ha şöyle olur 20 yıldır çocuğunuz olmuyordur şimdi olmuştur, evet kutlamalar yapılsın kurban kesilsin. Ama neymiş, önce ben hamile kaldım diye kıskandı mı? Şaka gibi.
Evet aynen benim için halay çeksinler demiyorum sadece kuru bir hayırlı olsun yedi yabancı bile demez sonuçtaYa bende yaşadım benzer şeyler Bi kaç uzaktan akraba ile. Aaa inanamıyoruuuum çok sevindim falan beklioduk hımm öle mii hıı falan yaptılar çok bozuldum. Ama sonra dedim boşver bu gereksizler için canını sıkma dünyada fesat mı yok. Bende 2 yıldır istiodu Bi akrabam hamile kaldı yaa içim Bi burkuldu ama dedim hayırlı olsun canım AA kaç haftalık falan sordum yani ne kaybettim insanlık kazandım. Bazılarının fesatı dısına vuruyor. Takma sorarsa anlatırsın sormasa çokta tın.
Haberi verdiğimizde hiç olumlu bir tepki vermedi hayırlı olsun felan dedi o kadar herkes çok sevindi bizim için birşeyler yapıyor ama ondan hiç beklediğim tepkiyi alamadım çok şaşırdım
Sevinmemiştir çünkü kıskanıyorlardır kesin. Doğurmak çok önemli çünkü.Nedir bu hamile kalanların "x kişisinden beklediğim tepkiyi göremedim" afra tafraları?
Herkes sizin mutluluğunuza sizin kadar sevinmek zorunda değil. Kaldı ki kimsenin içinde ne yaşadığını bilemezsiniz. Ayrıca başkalarının sevinmesine ihtiyacınız mı var? Siz sevinin yeter, görümce sevinmiş sevinmemiş ne farkeder.
Haberi verdiğimizde hiç olumlu bir tepki vermedi hayırlı olsun felan dedi o kadar herkes çok sevindi bizim için birşeyler yapıyor ama ondan hiç beklediğim tepkiyi alamadım çok şaşırdım
Sevinmemiştir çünkü kıskanıyorlardır kesin. Doğurmak çok önemli çünkü.
Ne yapmasini bekliyordunuz ki ? Hayırlı olsun denir, Allah hayırlısıyla kucağına aldırsın denir, başka ne yapılmalı ?Haberi verdiğimizde hiç olumlu bir tepki vermedi hayırlı olsun felan dedi o kadar herkes çok sevindi bizim için birşeyler yapıyor ama ondan hiç beklediğim tepkiyi alamadım çok şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?