Kızlar lütfen bi akıl verin..!!!

2 yıllık evliyim görümcem herşeyimize yardım etti evlenirken evlendikten sonra da.şu an hamile olduğumu öğrendim hiç sevinmedi onun bir tane oğlu var bir tane daha istiyor acaba ondan önce hamile oldum diye mi böyle yapıyor? Ara sıra laf sokmaları oluyor ona karşı kendimi mahcup hissetiğim için sesimi çıkarmıyorum ama sonradan da pişman oluyorum keşke cevap verseydim diye sizce nankörlük mü yapıyorum ?

Sevinmediğini nereden anladınız?
Ne konuda laf sokuyor?
Haberi verdiğimizde hiç olumlu bir tepki vermedi hayırlı olsun felan dedi o kadar herkes çok sevindi bizim için birşeyler yapıyor ama ondan hiç beklediğim tepkiyi alamadım çok şaşırdım

2 yıllık evliyim görümcem herşeyimize yardım etti evlenirken evlendikten sonra da.şu an hamile olduğumu öğrendim hiç sevinmedi onun bir tane oğlu var bir tane daha istiyor acaba ondan önce hamile oldum diye mi böyle yapıyor? Ara sıra laf sokmaları oluyor ona karşı kendimi mahcup hissetiğim için sesimi çıkarmıyorum ama sonradan da pişman oluyorum keşke cevap verseydim diye sizce nankörlük mü yapıyorum ?
Bence hamilesiniz ve alınganlık yapıyorsunuz

Yardım ettiyse bunu yüzünüze vurma hakkı yada çocuğunuza sevinmeme hakkı yok. Acaba ben onlara yardım ettim onlar yüzünden kendim bile çocuğa maddi olarak hazır değilken onlar bebek bekliyor diye mi size surat astığını düşünüyorsunuz. Eğer öyleyse de görmeyin duymayın fazla muhatap olmayın. Bebeğinizi beklerken de onlardan maddi bir beklentiniz olmasın, ilerde minnet de duymazsınız böylece.

Haberi verdiğimizde hiç olumlu bir tepki vermedi hayırlı olsun felan dedi o kadar herkes çok sevindi bizim için birşeyler yapıyor ama ondan hiç beklediğim tepkiyi alamadım çok şaşırdım
Hayırlı olsundan başka ne denir ki ? Zil takıp oynamak mı gerekiyor nedir?
Ayrıca insanın yapısına da bağlı bir şey bu. Ben olsam bende hayırlı olsun der geçerdim. Yeğenimin olacağını da duyunca sevindim tebrik ettim geçti ama başka bir arkadaşım amca olduğunu yanımızda öğrendi adamım gözleri doldu. Fazla mana arıyorsunuz.

Öyle mi diyorsunuz 😞 olabilir nankörlük ettğimi düşünüyorum
Ben de hamileyim böyle durumlarda rahatsız olacak olsam ilk önce eşime tepki gosterirdim o da beklediğim tepkiyi vermemişti 😂😂😂
Ayrıca söylemesi gerekeni söylemiş napsin ille de biseyler yapması mı lazım ya da insanların hiç sorunu olmaması mı gerekir siz hamile olduğunuz diye. O gebelik heyecanını yaşamış belki o yüzden daha normal karşılamıştır belki kafası başka şeylerle meşguldür yani size niye kasıtlı bi harekette bulunsun. Ondan önce hamile kalma mevzusu kadar saçma mantık dışı bişey yok zaten bi çocuğu var yani her şartta sizden önce başlamış bu işe kafanizi gereksiz seylere takmayın.

Yardım ettiyse bunu yüzünüze vurma hakkı yada çocuğunuza sevinmeme hakkı yok. Acaba ben onlara yardım ettim onlar yüzünden kendim bile çocuğa maddi olarak hazır değilken onlar bebek bekliyor diye mi size surat astığını düşünüyorsunuz. Eğer öyleyse de görmeyin duymayın fazla muhatap olmayın. Bebeğinizi beklerken de onlardan maddi bir beklentiniz olmasın, ilerde minnet de duymazsınız böylece.
Kendi maddi durumu iyi acaba dedim oda isteiyordu hamile kalmak ondan önce oldu diye mi bu tribi

Nereden bilelim görümcenizin neden sevinmediğini niyet okuyucu muyuz?

Yardım ettiyse etmiştir. O zaman içinden öyle gelmiş. Görümceye göre mi çocuk yapacaksınız yani ona ne?

Hayırlı olsundan başka ne denir ki ? Zil takıp oynamak mı gerekiyor nedir?
Ayrıca insanın yapısına da bağlı bir şey bu. Ben olsam bende hayırlı olsun der geçerdim. Yeğenimin olacağını da duyunca sevindim tebrik ettim geçti ama başka bir arkadaşım amca olduğunu yanımızda öğrendi adamım gözleri doldu. Fazla mana arıyorsunuz.
Biraz da olsa onu tanıdığım için tepkisi farklı geldi hatta eşime söyledim evet o da bende farkettim şaşırmış olabilir dedi

İşte bunlar hep hormonlardan:KK48:

Back
X