Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haberi verdiğimizde hiç olumlu bir tepki vermedi hayırlı olsun felan dedi o kadar herkes çok sevindi bizim için birşeyler yapıyor ama ondan hiç beklediğim tepkiyi alamadım çok şaşırdımSevinmediğini nereden anladınız?
Ne konuda laf sokuyor?
Bence hamilesiniz ve alınganlık yapıyorsunuz2 yıllık evliyim görümcem herşeyimize yardım etti evlenirken evlendikten sonra da.şu an hamile olduğumu öğrendim hiç sevinmedi onun bir tane oğlu var bir tane daha istiyor acaba ondan önce hamile oldum diye mi böyle yapıyor? Ara sıra laf sokmaları oluyor ona karşı kendimi mahcup hissetiğim için sesimi çıkarmıyorum ama sonradan da pişman oluyorum keşke cevap verseydim diye sizce nankörlük mü yapıyorum ?
Öyle mi diyorsunuzBence hamilesiniz ve alınganlık yapıyorsunuz
Biraz öyle oldu gibiAlanı rezerve ettiniz de sonra mı yazacaksınız?
Hayırlı olsundan başka ne denir ki ? Zil takıp oynamak mı gerekiyor nedir?Haberi verdiğimizde hiç olumlu bir tepki vermedi hayırlı olsun felan dedi o kadar herkes çok sevindi bizim için birşeyler yapıyor ama ondan hiç beklediğim tepkiyi alamadım çok şaşırdım
Ben de hamileyim böyle durumlarda rahatsız olacak olsam ilk önce eşime tepki gosterirdim o da beklediğim tepkiyi vermemiştiÖyle mi diyorsunuzolabilir nankörlük ettğimi düşünüyorum
Kendi maddi durumu iyi acaba dedim oda isteiyordu hamile kalmak ondan önce oldu diye mi bu tribiYardım ettiyse bunu yüzünüze vurma hakkı yada çocuğunuza sevinmeme hakkı yok. Acaba ben onlara yardım ettim onlar yüzünden kendim bile çocuğa maddi olarak hazır değilken onlar bebek bekliyor diye mi size surat astığını düşünüyorsunuz. Eğer öyleyse de görmeyin duymayın fazla muhatap olmayın. Bebeğinizi beklerken de onlardan maddi bir beklentiniz olmasın, ilerde minnet de duymazsınız böylece.
Teşekkür ederimHamile olursanız da kendinize, olmasanız da kendinize canım.
Hayırlı uğurlu olsun, herkes aynı görüşte histe olmayabilir.
Sen kendine odaklan, herkese de söylemeye gerek yok.
2 yıllık evliyim görümcem herşeyimize yardım etti evlenirken evlendikten sonra da.şu an hamile olduğumu öğrendim hiç sevinmedi onun bir tane oğlu var bir tane daha istiyor acaba ondan önce hamile oldum diye mi böyle yapıyor? Ara sıra laf sokmaları oluyor ona karşı kendimi mahcup hissetiğim için sesimi çıkarmıyorum ama sonradan da pişman oluyorum keşke cevap verseydim diye sizce nankörlük mü yapıyorum ?
Biraz da olsa onu tanıdığım için tepkisi farklı geldi hatta eşime söyledim evet o da bende farkettim şaşırmış olabilir dediHayırlı olsundan başka ne denir ki ? Zil takıp oynamak mı gerekiyor nedir?
Ayrıca insanın yapısına da bağlı bir şey bu. Ben olsam bende hayırlı olsun der geçerdim. Yeğenimin olacağını da duyunca sevindim tebrik ettim geçti ama başka bir arkadaşım amca olduğunu yanımızda öğrendi adamım gözleri doldu. Fazla mana arıyorsunuz.
İşte bunlar hep hormonlardan2 yıllık evliyim görümcem herşeyimize yardım etti evlenirken evlendikten sonra da.şu an hamile olduğumu öğrendim hiç sevinmedi onun bir tane oğlu var bir tane daha istiyor acaba ondan önce hamile oldum diye mi böyle yapıyor? Ara sıra laf sokmaları oluyor ona karşı kendimi mahcup hissetiğim için sesimi çıkarmıyorum ama sonradan da pişman oluyorum keşke cevap verseydim diye sizce nankörlük mü yapıyorum ?