- Konu Sahibi sari_sheker07
-
Canım saol yorumun için söylediklerin çok mantıklı ben şen şakrak değil veya kapalılar öcü gözüyle bakmıyorum ama onalrın yapısı öyle evlerinde kuran okunur hep ayrı oturulur tv pek izlenmez gülemezsin gülümseyebilirsin sadece eşinle biraz mesafe olur aranda otururken bile o tarzdalar oyüzden okdr emin konuştum. bendimde anlamadığım şu bu insanlar bukdr dinine bağlılar ancak bilmelilerki baş kapatmak örtünmek allh rızası için olur ben bunu savunuyorum zmanı gelince kendimi hazır hissettiğimde elbet kapanırım ama bunu ailesi istiyor veya ayşe mehmet istiyor diye yapmam ailesini kırmadan nasıl açıklayacağım bunu bilmiyorum erkk arkadaşımın üstüne yüklenmelerinide istemiyorum ama bakalım hayırlısı,Teşekkür ederim gzl yorumun için...
Canım saol yorumun için söylediklerin çok mantıklı ben şen şakrak değil veya kapalılar öcü gözüyle bakmıyorum ama onalrın yapısı öyle evlerinde kuran okunur hep ayrı oturulur tv pek izlenmez gülemezsin gülümseyebilirsin sadece eşinle biraz mesafe olur aranda otururken bile o tarzdalar oyüzden okdr emin konuştum. bendimde anlamadığım şu bu insanlar bukdr dinine bağlılar ancak bilmelilerki baş kapatmak örtünmek allh rızası için olur ben bunu savunuyorum zmanı gelince kendimi hazır hissettiğimde elbet kapanırım ama bunu ailesi istiyor veya ayşe mehmet istiyor diye yapmam ailesini kırmadan nasıl açıklayacağım bunu bilmiyorum erkk arkadaşımın üstüne yüklenmelerinide istemiyorum ama bakalım hayırlısı,Teşekkür ederim gzl yorumun için...
ınanki okdr sevmeme rağmen sevgilimden şu duyduklarım ve gördüklerim herşeyin önüne geçti bikez konuşucam tavrımı dile getiricem sevgilime karşı iice bilsin yoksa dha yapıcak birşeyim yok...başarılı bi insanım ben belki iş hayatıma bile ilerde karışabilirler böyle giderse... kısmet bakalım tşkr ederim yorumların için
Arkadaşlar 1 yılı aşkın süredir bi ilşkim var ailesiylede tanıştım onun tarafı komple başı kapalı insanlar annesi çarşaflı hatta,bizimkilerde aksine şen şakrak kıpır kıpır bi aileyiz sohbet muhabbet olsun başımız açık ancak sevgilimle ciddi düşünüyoruz çokta seviyorum ve ailesi kapanmamı istiyor yoksa hakkımı helal etmem demiş benimkine,ben dha onların aile yapısını bzimkilere nasıl kabullendiricem diye düşünürken hiç aklımda olmayan kapanma mevzusu çıktı sevgilim ben sni zorlamam sna bırakıyorum diyordu şimdi emir byk yerden geldi diyo ne yapıcam hiç bilmiyorum :S lütfen yardımcı olun kızlar senağlama
belkimi.:1shok:
iş hayatına karışacaklar tabii.
ilahi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?