Kızlar Lütfen Bir Akıl Verin Çok Önemli

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dota
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Dota

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
254
12
118
İzmir
Merhaba kızlar. Başımızdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Benim bir erkek kardeşim var. 28 yaşında uzun boylu, esmer ve yakışıklı bir çocuk. Aklı başında ve ağırbaşlı birisi. Üstelik işinde de oldukça başarılıdır. Kendi kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok sağlam bir karaktere sahiptir. Adam gibi adamdır kısacası.

Fakat gel gelelim ilişkilerinden yana yüzü gülmedi. Karşısına hep yanlış kişiler çıktı. Gerçi çok fazla ilişki yaşamadı. Birkaç tane kısa süreli başarısız denemenin ardından, uzun süre hayatına kimseyi sokmadı. Kendisinin mühendislik bürosu var. Geçen aylarda iş yaptığı bir firmada çalışan bir kızla tanışmış. Birkaç hafta sonra çıkmaya başlamışlar. Beni de tanıştırdı. İlk izlenim olarak kızı beğendim. Hanım, hoş ve cici bir kızdı.

Geçenlerde beni aradı. Sesi üzgündü. Kız arkadaşından ayrılmış. Sebebini sordum. Bakire olmadığını öğrendim dedi. Ona kızdım. Dedim bak dürüst olmuş ve bunu sana bunu itiraf etmiş. Biraz birbirinize zaman verin diye söyledim. Hayır abla dedi. Asıl sorun bakire olup olmaması değil. Bunu benden gizledi ben kendim öğrendim dedi. Tanıştığımız günden beri bana rahibe Tereza’yı oynadı. Gerçeği söyleyebilirdi. Artık ona hiç güvenim kalmadı ve doğal olarak artık onu sevmiyorum dedi. Hatta yüzünü bile görmek istemiyormuş. Sonrada üzgün bir şekilde dert yandı. Abla ben hep iyi niyetimden kaybediyorum dedi. İyi kızlar hep serserileri buluyor sonra üzülüyorlar. Mutlu olmam için ille de kızları üzmem mi lazım dedi. Açıkçası üzüldüm. Onu biraz teselli ettim ve elbette iyi biriyle karşılaşacağını söyledim.

Birkaç gün sonra kız beni telefonla aradı. Sesi ağlamaklıydı. Kardeşimin anlattıklarını teyit etti. Gençken hata yaptığını, çok pişman olduğunu ve kardeşimi kaybetmekten korktuğu için bunu ondan gizlediğini anlattı. Kardeşimin hayatında tanıdığı en mükemmel erkek olduğunu ondan ayrılmak istemediğini söyledi. Barışmalarına vesile olmam için bana adeta yalvardı.

Evet kızlar siz olsanız ne yapardınız. Bir taraftan gerçekten çok sevdiğim ve her yönden sonsuz güvendiğim kardeşim. Kardeşim gerçekten iyi bir kızı hakediyor diye düşünüyorum. Diğer taraftan sesinde samimiyetini hissettiğim hemcinsim. Off kafam çok karışık. Kıza içim acıyor. Gerçi ben aracı olsam da kardeşimin artık onu isteyeceğini hiç sanmıyorum. Çok kararlıdır. Lütfen bana bir akıl verin.

Kız ne güzel size anlatmış. "bunu söylerse eğer,bırakıp gideceğinden korkmuş" ve kardeşiniz aynısını da yapmış zaten. Bu durumlara gerçekten çok üzülüyorum. Gençken herkes hata yapıyor ve o hatanın bedelini ömür boyu çekmek zorunda kalıyor, her konuda. Bakire olmadıysa sevilmeyecek,sayılmayacak mı yani? Erkeklerdeki çoğu anlayış bu. Bir hatadır olmuştur,pişman olmuştur ama bu ömür boyu bunun bedelini çekecek anlamına gelmez.

Kardeşinizle bir kez daha konuşun. Eğer gerçekten istemiyorsa zorlamayın,sonra sizin başınıza kakabilir senin yüzünden barıştım yoksa barışmayacaktım diye. Umarım her şeyin hayırlısı olur kardeşiniz içinde o kız için de..

Ben bakire olmayanlara degil, ustunu bir sekilde kapatmak isteyenlere kiziyorum. Erkek kardesiniz hakli. Kendisi bu sekilde ogrenmeseydi ne olacakti. Bu kiz bir operasyon olup karsisina mi cikacakti ya da dugun gunu kendisi mi itiraf edecekti. Ne kadar surdurecekti bu yalani.

Bence olmaz...
Adamın ağzından bir defa sevmiyorum kelimesi çıktıktan sonra olmaz.
Kardeşiniz soğumuş artık,bence. Barışsalar bile kardeşiniz kıza bekaret konusunu hatırlatır,gerek yok kızı yok yere üzmeye.

Kardeşim meseleyi nasıl öğrenmiş ben onu merak ettim kızla ilgili bu durumu kim biliyor da çocuğun kulağına fısıldıryor

Ne olursa olsun dürüst olması lazımdı.
Kardeşiniz haklı ..
Güven duygusu çok önemli
Birkez konuşurdum kardeşimle ama kararı ona bırakırdım..

İnsanlar hata yapabilir.
Sevdiklerini kaybetmekten korktukları için söyleyemeyebilirler.
Herkes 2. bir şansı hakeder.

Anladığım kadarıyla kardeşin için bekaret önemli.
Kız arkadaşını "gerçekten" sevseydi, enine boyuna düşünür, onu dinler ve ona göre karar verirdi diye düşünüyorum.

Ama haksız da diyemiyorum.
Kızı da anlamaya çalışıyorum.

Bence biraz zaman.

Sevdiğinin, bekaret yüzünden senden ayrılması çok acı olmalı, o kız yerinde olmak istemezdim

Kendisi bakir mi ki kizin bekaretini sorguluyor?

Su an kizla ayni konumda farkinda degil

Diyelim ki kizin birlikte olan ilk insan o olsaydi dusuncesi bir anda degisip daha mi farkli olacakti?
Hic sanmiyorum

Birlikte olarak bakire olmadigini ogrenmis
bunu en basta soracakti o zaman.

Bence hic karisma
Hatta mumkunse kiza iyilik yap kardesini uzaklastir...
Cunku omru boyunca hatasini yuzune vuracak bir erkek var karsisinda...

Haklisin ama bu bir secimdir. Kizlar da dolassin ben bakireyim, bakir erkek istiyorum diye. Hatta biraz daha ileri gitsin, ben bakire degilim ama bakir erkek istiyorum desin. O zaman belki bakir erkeklerin sayisi artar. Erkekleri yucelten , bu duruma getiren yine kizlarin kendisidir.

Son düzenleme:
kım yenı tanıştığı bı erkeğe ben bakıre değilim yada bakıreyım dıyeblırki

kardeşinize başındada söylese terk ederdı bence olayı sıze kadar yansıttığına göre bekarete önem veren bırı demekki onada saygı duymak lazım

bence hiç uğraşmayın olacağı varsa olur ayrıca uğraşsanızda sonuçta görümce olmıycakmısınız yınede kötü siz olursunuz bırakın iila hayaında bırı olsun dıye kardeşinizin istemediği birini tekrar hayatına sokmayın

bence evlenırlerse ılerde bu hep sorun olur . genelde erkekler ıcın. her erkegın mıgdesı kaldırmaz bunu bence.. ck zor durum kız ıcınde. bence o kardesının kendı bılcegı ve kendı kendıne bu durumdan kurtulması gerekn bsy sen bsy dedıgınde ılerde de bı sorun oldugunda abla sen bana bu aklı vermıstın dcek bence karısma ama bence ayrılmaları en dgrusu

İyi de, ilişkiye başladıkları ilk gün ben bakire değilim diyemez ki kızcağız..
İlişkinin oturmasını beklemek en mantıklısıdır..
Ben söylememiş olmasını yadırgamadım..
Ve kardeşiniz de, kızın korkularını cevapsız bırakmamış.. Haklıymış demekki saklamakta..
Dürüstlük yapmayıp söylemeseydi, çok afedersiniz evliliğe yakın o şeyi işte eski haline getirseydi, kardeşinizin ruhu duymazdı..
Bence karışmayın artık.
Kız dürüstlüğünden kaybetmiş; kardeşiniz de aradığını bulur inş.

Renklendirdiğim kısmı anlayamadım?
Bakire olmayan kadın mikroplu, pis ya da cüzzamlı falan mı oluyor?

Benim de her bulduğu deliğe girmek için üstün çaba sarfeden erkekleri midem kaldırmıyor.

Kardeşim olsaydı kendisine şunu sorardım, sormama da gerek yok gerçi bilirdim zaten: Kızın başka herhangi bir konuda yalanını yakalamış olsaydı aynı hızla soğuyacak mıydı kızdan acaba? Nedense zannetmiyorum hiç. Kadınlar bile birbirlerini bekaretlerini muhafaza etmeleri yönünde her gün her gün telkin ederken, evlilik dışı cinsel ilişki yaşayan kadınları daha en başta hemcinsleri yerden yere vururken kızın bocalamasından normal ne olabilir? Gidip kızlık zarını diktirseydi daha iyi bir iş yapmış olacaktı demek ki. Bir de şeyi merak ettim, kardeşiniz bunu "kendisi" nasıl öğrenmiş?

İlişki daha yeni ve kız bi süre bu konuyu anlatmak için beklemedeyken nasıl oluyor da kardeşiniz kendi yöntemleriyle öğreniyor ?
Aklıma tek birşey geliyor benim başka türlü öğrenme ihtimali zor

Kardeşiniz kendisini geliştirmeli ve insanları oldukları gibi kabul edip mutlu olmaya bakmalı...

kız için üzüldüm bence her insan hata yapabilir ve 2. şansı hakeder özelliklede bu hata küçük yaşlarda yapılmışsa ve pişman olunmuşsa bana göre affedilebilir ama kardeşin kararını vermiş sen kararlıdır dönmez diyorsun en iyisi bir defa konuş ama çok da üsteleme oluruna bırak hayırlısı neyse öyle olsun de

Arkadaslar,
kizla birlikte olduktan sonra bakire olmadigini anlamis

Ben oyle anladim
Yanlis mi anladim ki diye baktim yanlis anlamamisim...

Yeni tanistigi kizla birlikte olana kadar bakirelik sorun degil,
birlikte olduktan sonra sorun oluyor...
Kardesinin yaptigi alacagini alip kizi terketmek...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…