Kızlar Lütfen Bir Akıl Verin Çok Önemli

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dota
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Neyi kaybediyor pardon. Onu sevmeyen, bir zardan ibaret goren erkegi mi. Cok mu onemli bu? Belki kendi kaybeder ama cocuklari kazanir. Bu sekilde ikiyuzlu bir evlilik olur. Cocuklari da ayni kaderi yasar.

Konu sahibine gore konu kapandi. Biz de anlasilan bosuna tartisiyoruz cunku farkli dusunuyoruz. Ikili polemik forum kurallarina aykiri. Iyi gunler diliyorum.

Son düzenleme:

sana katılmamak elde değil

Son düzenleme:
Neyi kaybediyor pardon. Onu sevmeyen, bir zardan ibaret goren erkegi mi. Cok mu onemli bu? Belki kendi kaybeder ama cocuklari kazanir. Bu sekilde ikiyuzlu bir evlilik olur. Cocuklari da ayni kaderi yasar.

Sizin şartlarınız buna müsait olabilir ama birçok kişinin çevresi müsait değil.Benim tanıdığım 10 erkekten 9 u hatta bu oran düşük bile 100de 99 u diyeyim kendisi yüzlerce ilişki yaşamış genelevlere bile gitmiş olsa Şartlar ve iki yüzlü kültürün kendine tanıdığı fırsatı değerlendirerek bakire birini istiyor.Kızlara öğretilir bizdede erkek yaparsa vbişey olmaz ama kadın yapmayacak diye.Benim çevremde bile böyle ve ben Ankara'nın göbeğinde oturuyorum.Akrabalarımızın bi kısmı İzmirli bir kızmıysa Ankaralıdır.Bizde olmayan ama ülkenin belirli yerlerinde yaygınlık gösteren bir adette erkeğpin evlenmeden önce ilişkiye uygulamalı hazırlanması.Eğreti gelin diyorlar sanırım beraber oldukları kişiye.düşünmek etkin olmuyor bu fikrinizle eylemde bulunduğunuzda zorluklar yaşayabiliyorsunuz yani.Ben ne yapsam söyleyeceğim erkeğime çünkü her şartta ayakta durabilirim.Ama söylemeyenlere iki yüzlülük eden kadınlara da hak veriyorum çünkü bazılarının hak ettikleri bu.

Sartlari insan kendisi yaratir, baskasi degil. Dogru olan ogretilen midir ? Dogru olan bir operasyon masasinda kendini bictirmek midir? Dogru olan ikiyuzlu bir adamla evlenmek midir? Dogru olan yalan soylemek midir? Dogru olan dogru bulmadigimiz toplum kurallarina uymak ve cocuklarimizi ona gore yetistirmek midir? Sanmayin ki sadece kendinizden meshulsunuz. Yeni nesiller de bu sekil yetisiyor/yetistiriliyor ve ayni seyler tekrar tekrar yasaniyor ve yasanacaktir. Bu da son cevabimdir. Iyi gunler .

Yorumları okumadım fakat anladığım kadarıyla kız, kardeşinize ben bakireyim dememiş.Faceden başka bir kız çıkıp o bakire değil gibi bir ihbarda bulunmuş Şu açıdan bakalım.O kız da her ilişkisinin başında biliyor musun ben bakire değilim gibi bir beyanat verirsem benimle ciddi düşünmez, birlikte olana kadar ilişkiyi sürdürüp ayrılabilir, anlaşamayıp kısa sürede ayrılırsak bakire olmadığım kulaktan kulağa yayılacaktır gibi endişeler taşıyordur. Facedeki ihbarcıya ödül olarak ne verdiniz onu da merak ettim.Tc kimlik nodan bekaret sorgu modülleri çıksın şu internette de erkeklerimize bi hizmetimiz daha olsun

Kızlar ben bu konuyu açarken sadece görüşlerinizi almak için açtım. Olayı bildiğim şekliyle bütün çıplaklığıyla anlattım. İlk mesajımda yazmadığım bazı detaylar art niyetimden değil tamamen mesajı yazarken atlamış olmamdan. Sonuçta bende nobel ödüllü bir yazar değilim ki hatasız yazayım. Eğer gerçekten art niyetim olsaydı zaten sorulduğu zaman cevap vermezdim. Eski mesajları zahmet edip okuyanlar zaten olayı gizlemeye çalışmadığımı, kardeşim bile olsa objektif olarak yaklaştığımı, kimseyi kırmak yada incitmek istemediğimi anlamışlardır.

Bazılarınıza gerçekten kırgınım. Hakarete varan tepkileri hak edecek bir şey yapmadım.

Gerçekten konuyu merak eden açsın okusun çok vaktini almaz maksimum 15 dakika.

Benim için bu konu kapanmıştır. Bir daha kesinlikle yazmayacağım.

konu sahibi "erkek tarafı" olduğu için mi üstüne bu kadar gidildi?

tüm mesajları okumak aynen 15 dakikamı almadı yani, ayrıca çok daha kötü üslup ve anlaşılması zor şekilde yazanlar var, bazı üyeler kocaman paragraf yazıp bir nokta işaretini bize çok görüyor.

neyse
anlattıklarınızdan yola çıkarak kardeşinizin haklı göründüğünü düşünüyorum, ama kıza da haksız diyemeyeceğim. o da toplumun baskısını üstünde hissetmiş. demek ki öyle bir yalanı söyleyerekkarşısındakini "bağlayabileceğine" inandırmışlar bir şekilde. bence kardeşin çok seviyorsa geri döner ama pek de zannetmiyorum çünkü bu toplum baskısı erkekler üzerinde de var. birliktelik yaşamış bir kızı kabul etmiş olmak, üstüne kandırıldığını hissedip kabul etmek de zor ve bence bunu kendine yediremeyecek, ayrıca erkekler bizim gibi değil, kolay soğurlar. o da soğumuş tekrar geri sevemez ki.... inşallah ikisi için de hayırlısı olur

bu konu çok hassas..bayan olarak bilirsiniz ki böyle bir durumu karşı tarafa anlatmak hayli güçtür..aynı zamanda şunu düşünür ya anlatırsam faydalanmaya çalışırsa falan..çeşit çeşit insan var haliyle..ve en öemlisi bu olayın gerçekleşme şeklinide bilemeyiz ki böylede olmalı..ne durumda hangi psikolojide olduğunu bilemeyiz..tabi erkek bunu tahmin edemez..olaylara sonuç olarak bakar..zaten kafasında zıpırlık olmadığı için böyle oluyor bir tanede
bende var kız versiyonu=)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…