Kızlar Lütfen Bir Akıl Verin Çok Önemli

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dota
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evlenmeden önce her haltı yemeği elinin kiri gören erkeği midem kaldırmıyor!!!! Kadın bu cümleyi kuruyorsa ne denir ki.......

Ben açık bir şekilde öyle bir ayrıntı görmedim ama eğer öyleyse işin rengi daha güzel bir hal alır
Bu kadar önem veren bir erkek neden beraber olma girişiminde bulunmuş diye sorarım

Ya ben ne yapsam, ne etsem de, her kızla beraber olup, evleneceği ya da ciddi düşündüğü kadının ilk erkeği olma sevdalısı olma zihniyetini anlayamıyorum, nasıl bir düşünce şeklidir bu ama:84:

aralarına girmemenizi tavsiye ederim
ayrıca kardeşinize değil kıza çok üzüldüm
tanıştıkları gün ben bakire değilim diyecek hali yok kızın elbet saklayacak

Katılıyorum..
Ayrıca kız hiçbir şekilde açıklama yapmak zorunda değil! Önceden özelini anlatıp o stresi yaşamak zorunda mı!!Beyimiz bütün birlikte olduğu kadınları önceden anlatmış mı ki kızdan bunu bekliyor...

Aynen alacağını almış,hemen de sevmiyormuş kardeşiniz.... Kız kurtulmuş haberi yok..

Eger ki kizla birlikte olup oyle ogrendiyse yuh diyorum baska birsey demiyorum. Baska turlu ogrendiyse hala kardesin hakli diyorum. Bakire degilim demesin ama bakireyim de demesin. Oynamaya gerek yok, bilmesine de gerek yok.

O her haltı yiyen erkek, evleneceği kadının ilk erkeği olacak ama
Racon böyle

evet racon böyle,baksana her erkeğin midesi almazmş..ama kadının midesi alabiliyor nasılsa bu iş.

ben kıza çok üzüldüm..dürst olup söylemiş,saklamamış..kandırmamış..hangi insan daha sevgili olur olmaz ben bakire değilim der ki,tabii ki biraz zaman geçince açılabilir.bu çok normal.

kadınlar bu durumu saklasa bir dert saklamasa bir dert..bazen konu açılıyor kızcağız soruyor bakire değilim sevgilime söylemeli miyim diye..şimdi nasıl dürst ol,söyle diycez..hem onula da bitmiyor..adam kızla birlikte oluyor baktı bakire değil bırakıyor..bu ne kadar dürüstçe peki?

Hımmm.

Kız bakire değil,ama kız bunu söylemiyor.Bak sen terbiyesize.

Erkek kardeşiniz de bunu öğreniyor.

Kızı bayılıtıp bekaret kontrolüne götüremeyeceğine göre geriye tek bir seçenek kalıyor.

Haaa kulağına birileri kar suyu akıttıysa bilemem.

Kız açısından iyi olmuş bence.Güven yok ilişkide,başkası söylediyse eğer.

Yok eğer tahmin ettiğimiz gibiyse... Kardeşiniz hangi hakla bunu sorguluyor ?

Dam üstünde saksağan,vur beline kazmayı...

Erkekler onlarca kızla birlikte oluyor kadın ne yapsa suç ne yazık ki... birkaç ay önce tanıştığı adama ''ben bakire değilim'' dese pekçoğu faydalanmaya kalkar ve pekçok kadın bu yüzden saklıyor.. Erkeklere anlatmak gereken çok şey var aslında bakire her kadın masum melek değil! farklı yollarla seks yaşayanlar var,diktirenler var,adamı kandıranlar var bilseler yani! o bayanla birlikte olup bakire olmadığını anladı diye terkeden adam zaten ne kadar sevmiş o da ayrı muamma..... amacına ulaşmış ve uzaklaşmış..............

Kadesa bakire olanlari da birakanlar cok. Onlari cozdun mu peki. Ben cozemedim. Erkekleri bu yonden anlamak zor.

Nasil anlamis sonradan, ben de merak ettim, bunun cevabi olayin seyrini degistirecek bence.
Arkadaslarin da dedigi gibi hemen bakire olmadigini bildirecek hali yok kizin. Ha konusu gecip de bakire oldugunu soyleyip "yalan" soylediyse o baska.
Bu iliski bana zaten saglam zeminler uzerine kurulmamis gibi geldi. Nerden tutsan elinde kaliyor. Bitmesi hayirli olmus. Daha bu konu uzerinden cok sorun yasarlardi gibime geliyor.

Kadesa bakire olanlari da birakanlar cok. Onlari cozdun mu peki. Ben cozemedim. Erkekleri bu yonden anlamak zor.

ben erkekleri hiçbir zaman çözemem çünkü onların "düşünme organı" bizden farklı..

onlar bakir olmayabilirler,bir kız ile birlikte olabilrler ama kız onunla birlikte olursa düşünce şekilleri aynen şu olur; bak bu kız benimle birşeyler yaşadıysa demek ki başkasıyla da yaşayabilir" ve ondan sonra terk ederler..

işte çoğunun mantığı bu.

O zaman sorun tam olarak bekaret degil , evlenene kadar surundurmek lazim.

Canım kız söylememiş, adam kendi öğrenmiş..ama ne şekilde öğrendiği hala meçhul

Bu toplum -özellikle biz kadınlar- erkeklerin diledikleri şekilde ilişki yaşayıp, evlenecekleri kadının ilk erkeği olma tutumlarını normalleştirdiği sürece, bu tarz yaklaşımlar bitmeyecektir.

Arkadaşlar kardeşim çok iyi bir insan. İnanın kıza dokunmamış. Anladığım kadarıyla kıza gıcığı olan eski bir kız arkadaşı sayesinde öğrenmiş kardeşim. Yani düşündüğünüz gibi değil. Ayrıca kardeşim bakireliğe takıldığı için değil, kız yalan söylediği için bıraktı. Bana şunu dedi; Abla dedi iliskinin başında gizlemesini anlarım ama gizlemeyi bırak eline erkek eli değmemiş kız rolü yaptı bana diyor. Ayrıca söylemesi için yeterli süresi vardı, ben iyi niyetli olduğuna inanmadığım için istemiyorum diyor. Kardeşim haklı gibi düşünüyorum ama bir taraftan kıza üzülüyorum işte...

O zaman sorun tam olarak bekaret degil , evlenene kadar surundurmek lazim.

tam olarak öyle değil..odunumsu olmayan kadir kıymet bilen,kadına değer veren bir adam bulmak lazım...zor değil,böylelerinin nesli tükenmedi hala..yapacak adam evlendikten sonra da yapar.evlilik -sevgililik değil ki karakter önemli olan.

Bu işin rengini değiştirir.
Eğer gözünün içine baka baka kimseyle ilişki yaşamadığını söylediyse, bu kızın ayıbıdır ve kardeşin bu konuda haklıdır.

Acaba kardeşin bu konulara değer verir mi?
Yani önemser mi?

Şu yüzden soruyorum, kız durduk yerde neden rahibe teressayı oynadı ki?:44:

Eklemeyi unuttum, kızda kardeşimin bütün söylediklerini teyit ediyor ya.

% 1 mi bu, ben degisigine rastlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…