- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
bence evlenırlerse ılerde bu hep sorun olur . genelde erkekler ıcın. her erkegın mıgdesı kaldırmaz bunu bence.. ck zor durum kız ıcınde. bence o kardesının kendı bılcegı ve kendı kendıne bu durumdan kurtulması gerekn bsy sen bsy dedıgınde ılerde de bı sorun oldugunda abla sen bana bu aklı vermıstın dcek bence karısma ama bence ayrılmaları en dgrusu
Arkadaslar,
kizla birlikte olduktan sonra bakire olmadigini anlamis
Ben oyle anladim
Yanlis mi anladim ki diye baktim yanlis anlamamisim...
Yeni tanistigi kizla birlikte olana kadar bakirelik sorun degil,
birlikte olduktan sonra sorun oluyor...
Kardesinin yaptigi alacagini alip kizi terketmek...
evlenmeden önce her haltı yemeği elinin kiri gören erkeği midem kaldırmıyor!!!! Kadın bu cümleyi kuruyorsa ne denir ki.......
Arkadaslar,
kizla birlikte olduktan sonra bakire olmadigini anlamis
Ben oyle anladim
Yanlis mi anladim ki diye baktim yanlis anlamamisim...
Yeni tanistigi kizla birlikte olana kadar bakirelik sorun degil,
birlikte olduktan sonra sorun oluyor...
Kardesinin yaptigi alacagini alip kizi terketmek...
Asıl sorun bakire olup olmaması değil. Bunu benden gizledi ben kendim öğrendim dedi. Tanıştığımız günden beri bana rahibe Terezayı oynadı. Gerçeği söyleyebilirdi. Artık ona hiç güvenim kalmadı ve doğal olarak artık onu sevmiyorum dedi.
O her haltı yiyen erkek, evleneceği kadının ilk erkeği olacak ama
Racon böyle
evlenmeden önce her haltı yemeği elinin kiri gören erkeği midem kaldırmıyor!!!! Kadın bu cümleyi kuruyorsa ne denir ki.......
kadınlar bu durumu saklasa bir dert saklamasa bir dert..bazen konu açılıyor kızcağız soruyor bakire değilim sevgilime söylemeli miyim diye..şimdi nasıl dürst ol,söyle diycez..hem onula da bitmiyor..adam kızla birlikte oluyor baktı bakire değil bırakıyor..bu ne kadar dürüstçe peki?
Kadesa bakire olanlari da birakanlar cok. Onlari cozdun mu peki. Ben cozemedim. Erkekleri bu yonden anlamak zor.
ben erkekleri hiçbir zaman çözemem çünkü onların "düşünme organı" bizden farklı..
onlar bakir olmayabilirler,bir kız ile birlikte olabilrler ama kız onunla birlikte olursa düşünce şekilleri aynen şu olur; bak bu kız benimle birşeyler yaşadıysa demek ki başkasıyla da yaşayabilir" ve ondan sonra terk ederler..
işte çoğunun mantığı bu.
evet racon böyle,baksana her erkeğin midesi almazmş..ama kadının midesi alabiliyor nasılsa bu iş.
ben kıza çok üzüldüm..dürst olup söylemiş,saklamamış..kandırmamış..hangi insan daha sevgili olur olmaz ben bakire değilim der ki,tabii ki biraz zaman geçince açılabilir.bu çok normal.
kadınlar bu durumu saklasa bir dert saklamasa bir dert..bazen konu açılıyor kızcağız soruyor bakire değilim sevgilime söylemeli miyim diye..şimdi nasıl dürst ol,söyle diycez..hem onula da bitmiyor..adam kızla birlikte oluyor baktı bakire değil bırakıyor..bu ne kadar dürüstçe peki?
O zaman sorun tam olarak bekaret degil , evlenene kadar surundurmek lazim.
Arkadaşlar kardeşim çok iyi bir insan. İnanın kıza dokunmamış. Anladığım kadarıyla kıza gıcığı olan eski bir kız arkadaşı sayesinde öğrenmiş kardeşim. Yani düşündüğünüz gibi değil. Ayrıca kardeşim bakireliğe takıldığı için değil, kız yalan söylediği için bıraktı. Bana şunu dedi; Abla dedi iliskinin başında gizlemesini anlarım ama gizlemeyi bırak eline erkek eli değmemiş kız rolü yaptı bana diyor. Ayrıca söylemesi için yeterli süresi vardı, ben iyi niyetli olduğuna inanmadığım için istemiyorum diyor. Kardeşim haklı gibi düşünüyorum ama bir taraftan kıza üzülüyorum işte...
Arkadaşlar kardeşim çok iyi bir insan. İnanın kıza dokunmamış. Anladığım kadarıyla kıza gıcığı olan eski bir kız arkadaşı sayesinde öğrenmiş kardeşim. Yani düşündüğünüz gibi değil. Ayrıca kardeşim bakireliğe takıldığı için değil, kız yalan söylediği için bıraktı. Bana şunu dedi; Abla dedi iliskinin başında gizlemesini anlarım ama gizlemeyi bırak eline erkek eli değmemiş kız rolü yaptı bana diyor. Ayrıca söylemesi için yeterli süresi vardı, ben iyi niyetli olduğuna inanmadığım için istemiyorum diyor. Kardeşim haklı gibi düşünüyorum ama bir taraftan kıza üzülüyorum işte...
tam olarak öyle değil..odunumsu olmayan kadir kıymet bilen,kadına değer veren bir adam bulmak lazım...zor değil,böylelerinin nesli tükenmedi hala..yapacak adam evlendikten sonra da yapar.evlilik -sevgililik değil ki karakter önemli olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?