Kardeşiniz kızın bakire olmadığını nasıl kendi anlamış?
Birlikte olmuşlar heralde ki bu durumu öğrenmiş, başkasına sormamış heralde bakire mi diye.
Bu durumda peki kardeşinizin bu kızla evlenme garantisi varmıymış ki kızla birlikte olabiliyor.
Bakireliğe çok önem veriyor ise, evlenmeden bir kıza nasıl dokunabiliyor,
yarın öbür gün o kızı yarı yolda bırakırsa ne olacak.(eğer bakire olsaydı)
Eğer durum bu şekildeyse, kız ne kadar hatalı ve samimiyetsiz ise,
malesef kardeşiniz de o kadar hatalı ve bencil.
Keşke biraz zahmet edipte şu konuyu okusanız. Belki o zaman daha kolay anlaşırız...
Merhaba kızlar. Başımızdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Benim bir erkek kardeşim var. 28 yaşında uzun boylu, esmer ve yakışıklı bir çocuk. Aklı başında ve ağırbaşlı birisi. Üstelik işinde de oldukça başarılıdır. Kendi kardeşim diye söylemiyorum gerçekten çok sağlam bir karaktere sahiptir. Adam gibi adamdır kısacası.
Fakat gel gelelim ilişkilerinden yana yüzü gülmedi. Karşısına hep yanlış kişiler çıktı. Gerçi çok fazla ilişki yaşamadı. Birkaç tane kısa süreli başarısız denemenin ardından, uzun süre hayatına kimseyi sokmadı. Kendisinin mühendislik bürosu var. Geçen aylarda iş yaptığı bir firmada çalışan bir kızla tanışmış. Birkaç hafta sonra çıkmaya başlamışlar. Beni de tanıştırdı. İlk izlenim olarak kızı beğendim. Hanım, hoş ve cici bir kızdı.
Geçenlerde beni aradı. Sesi üzgündü. Kız arkadaşından ayrılmış. Sebebini sordum. Bakire olmadığını öğrendim dedi. Ona kızdım. Dedim bak dürüst olmuş ve bunu sana bunu itiraf etmiş. Biraz birbirinize zaman verin diye söyledim. Hayır abla dedi. Asıl sorun bakire olup olmaması değil. Bunu benden gizledi ben kendim öğrendim dedi. Tanıştığımız günden beri bana rahibe Terezayı oynadı. Gerçeği söyleyebilirdi. Artık ona hiç güvenim kalmadı ve doğal olarak artık onu sevmiyorum dedi. Hatta yüzünü bile görmek istemiyormuş. Sonrada üzgün bir şekilde dert yandı. Abla ben hep iyi niyetimden kaybediyorum dedi. İyi kızlar hep serserileri buluyor sonra üzülüyorlar. Mutlu olmam için ille de kızları üzmem mi lazım dedi. Açıkçası üzüldüm. Onu biraz teselli ettim ve elbette iyi biriyle karşılaşacağını söyledim.
Birkaç gün sonra kız beni telefonla aradı. Sesi ağlamaklıydı. Kardeşimin anlattıklarını teyit etti. Gençken hata yaptığını, çok pişman olduğunu ve kardeşimi kaybetmekten korktuğu için bunu ondan gizlediğini anlattı. Kardeşimin hayatında tanıdığı en mükemmel erkek olduğunu ondan ayrılmak istemediğini söyledi. Barışmalarına vesile olmam için bana adeta yalvardı.
Evet kızlar siz olsanız ne yapardınız. Bir taraftan gerçekten çok sevdiğim ve her yönden sonsuz güvendiğim kardeşim. Kardeşim gerçekten iyi bir kızı hakediyor diye düşünüyorum. Diğer taraftan sesinde samimiyetini hissettiğim hemcinsim. Off kafam çok karışık. Kıza içim acıyor. Gerçi ben aracı olsam da kardeşimin artık onu isteyeceğini hiç sanmıyorum. Çok kararlıdır. Lütfen bana bir akıl verin.
Keşke biraz zahmet edipte şu konuyu okusanız. Belki o zaman daha kolay anlaşırız...
Ben şurayı anlayamadım : Neden kardeşim uzun boylu , yakışıklı diye başladınız ? Yakışıklı olduğu için bakire birini ''hakediyor'', ama kız değilmiş, püh defolu çıktı mı oluyor ?
Kardeşiniz 1.60 , kambur zumbur olsaydı paketinden yeni çıkan bir ''mal'' haketmeyecek miydi ?
Bakire olan insanlar olmayanlara göre daha mi değerli ??!!
Kadınları mal olarak gören zihniyeti, bu zihniyeti devam ettiren abinizi, kendini değersiz gören söz konusu kızı, kıza defolu mal muamelesi yapan konu sahibesini ve toplumuzu buradan kınıyorum.
Toplumumuzu zaten her topicte bu yüzden kınıyorum ama kadınlar kendilerini ar, zar, mal olarak görmeye devam ettikçe ne erkeklerin ne toplumun bakış açısı değişmez, ben de kınamaya devam ederim.
iyi de bekaret önemli. kimse kullanilmis istemez..sadece kadin degil erkek te bakire olmali eger ki kendisi bakire istiyorsa...belki siz önemsemiyorsunuz bekareti ama bazilari icin cok önemli bir mesele..
iyi de bekaret önemli. kimse kullanilmis istemez..sadece kadin degil erkek te bakire olmali eger ki kendisi bakire istiyorsa...belki siz önemsemiyorsunuz bekareti ama bazilari icin cok önemli bir mesele..
Konu sahibi konuyu kapattığını gördüm ama başka insanlarda okuyor o yüzden yazmak istedim.Yazdıklarımında ilk kısmı tabiki sizde değil size şiddetle karşı çıkanlar için yazıyorum.Yani bakire değilmiş diye onca laf söylediniz kıza ama diktirenlerede kızıyorsunuz.Kız hata olduğunu da kabul etmiş ona rağmen kara çalıyorsunuz resmen kıza.Bir hata yaptı diye ölsün mü bu kız.Adet gününe denk getireblir ilişkiyi ya da bulunmayacak para değil 1000 liraya yalan satın alabilir.Bence kız doğrusunu yapmış, çok seven erkeklerde bir şekilde kabul edebiliyor bunu.
Vee konu sahibi size söyleyeceklerim....Eğer gelininiz olursa bahsettiğiniz kız gerçekten çok çok şanslı biri sizin kadar iyi ve anlayışlı bir görümcesi olacağı için
ya o senin kardesin olur mu hic, onlari aceba baristirayim diye düsünmen bile hata! kardesine hic acimiyormusun? nasil acirsin o kiza? ya zaten o kadar yalan söylemis, nerden biliyorsun sana da yalan söylemedigini? acima lütfen ve kardesine yazik etme...kendi gibi biriyle tanissin yani masumlugunu paylasacagi biriyle...allah korusun ama evlenirseler o zaman büyük bi sorun olur bu ilerde...erkek gurur meselesi yapar ki hakli bence. Aklina kiminle yatip kalkdigi gelir...ya sana inanamyiorum ben kendimi yerine koydum da ben asla biricik namuslu erkek kardesimi böyle bi kadina laik görmem. kiz demeye dilim varmiyor...acaip sinirlendim o yalanciya..basit bir yalan da degil hani bunu söyleyen daha nelerde yalan söylemistir...gitsin kendisine kendi gibi birini bulsun...hiçbitürlü ellenmiş , kullanılmış biriyle evlenmek hoşuma gitmez ...o kişi hataları yapmadan önce düşünecekti..
bak canm bende 28 yasindayim ve asla cinsel bisey yasamadim...erkek arkadasim olmadimi evet oldu ama ben onun böyle pis sohbet yaptigini anladigim anda ayrildim bi agirligimi koydum...arkadasim gibiydi yani...uzunda sürmedi zaten ama kendimden de ödün vermedim...enbüyük korkum kendimi koruyp karsima bakire olmayan deneyimli bir erkegin cikmasi. cünki kendime laik görmüyorum...
Evet haklısın ama dayanamadım.bi tarafta namus dürüslüktür diyorlar bakire olmayan göğsünü gere gere söylesin diyorlar, diğer tarafta bakire olmayan kız sonsuza kadar dışlanıyor.Böyle bazı yorumları gördükçe kızıyorum işte o zman diktirmekte haklı kadınlar be diyorum bazen sitem ediyorum.
Kizin yalan soylemesini hic bir zaman savunmadim. Ne olursa olsun yalan soylemeyecekti arkasinda duracakti, hata yaptim da demeyecekti. Karsisindaki erkek bakir degil , boyle birsey istemeye hakki yok. Diktirme operasyonu aslinda tam da erkegin istedigini yapmaktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?