- 29 Kasım 2019
- 535
- 715
- 53
- 30
- Konu Sahibi denizirmakss
-
Işte istemiyoruz derseniz ardı arkası kesilmez. Bu konuda soru sorulmasından hoşlanmıyorum diyin. Hatta bunu eşiniz yapsin. Esimin halası bana bikac kere saçma sapan sordu. Kayinvalideme söyledim hoş mu anne, belki benim çocuğum olmayacak, aile içinde konuşulur ama uzak insana laf düşmez söyleyin bi daha bana bu tarz sorular sormasınlar dedim. Ondan sonra ne sordular me ağız açtılar. Soran olmazsa sizde tedavi sürecini daha stressiz geçirirsiniz.İnan’ın o kadar üzülüyorum ki onlar sorunca bazen istemiyoruz dediğimde bile kalbim titriyor sanki . Yıllardır çocuk sahibi olmaya çalışan insanlar var hayırlısı vardır Allah’ın bir bildiği diyorum ama onlar böyle yapınca eşimle aramız soğuk oluyor çünkü eşimde olmadığının farkında ve onların kafasında
Siz çocuğu kendiniz mi istiyorsunuz yoksa elalem çocuk soruyor diye mi yapmak istiyorsunuz?Kızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum biraz dağınık anlatırsam kusura bakmayın lütfen. Şimdi biz eşimle bir yıl 3 aylık evliyiz. 6 yıllık bir ilişkini sonunda çok severek evlendik ben 25 o 30 yaşında. Önceki konularımda da yazdığım gibi biz 9 aydır korunmuyoruz ve gebelik oluşmuyor . Doktora gittiğimde fsh değerimin 11,44 olduğunu öğrendim ve doktor tekrar edeceğiz testi dedi araya Covid girince ben de daha gitmedim çok önemli değil diye . Eşimin ailesi de doğulu ve çocuğun hemen olması taraftarları hep sorarlar e hamilelik yok mu e niye olmuyor doktora gittiniz mi diye ben ve eşimde sürekli istemiyoruz diyoruz onlara biraz birikim yapalım öyle istiyoruz diyoruz fakat olmuyor yani . Velhasıl kelam bugün yine aradılar ve acaba niye olmuyor yaşları geçmesin ve artık ailenin erkekleri karışmaya başladı olmuyorsa yaşları gençken tedavi olsunlar . Gelin mi istemiyor bizimki mi filan diyorlar . Artık bende eşime söyledim neden sürekli soruyorlar şakın olmuyor deme dddim çünkü aile yapısını biliyorum sürekli bu laf yayılacak ve atım kısıra çıkacak . Eşimde e ne yapayım olmuyor işte dedi bağırarak bende Vardır Allah’ın bir bildiği hayırlısı budur belki dedim oda kimseye istemiyoruz deme filan dedi ve biraz bu konuda tartıştık e bende ona senin ailendeki erkeklerin yatak odamıza karışması bence hoş değil o da normal bizim için söylüyorlar diyor . Bilmiyorum yani ne düşüneceğimi de bilmiyorum onlara ne diyeceğimi de
Bende istiyorum açıkcası ama millet sordukça uzaklaşıyorum çocuk fikrinden ne yalan söyliyeyimSiz çocuğu kendiniz mi istiyorsunuz yoksa elalem çocuk soruyor diye mi yapmak istiyorsunuz?
şöyle diyelim. Eş tarafı hemen evlenip çocuk yapan bir geleneğe sahip. Sizden de aynısını bekliyorlar. Sinir stres olunca olacağı varsa da olmuyor. Yaşınız bence küçük daha ama siz istiyorum diyorsanız önce milletin ağzını kapatın, sormaya cekinsinler. Cevap vermeyin sallamayın. Çok ayıp zaten.Bende istiyorum açıkcası ama millet sordukça uzaklaşıyorum çocuk fikrinden ne yalan söyliyeyim
İnan’ın o kadar üzülüyorum ki onlar sorunca bazen istemiyoruz dediğimde bile kalbim titriyor sanki . Yıllardır çocuk sahibi olmaya çalışan insanlar var hayırlısı vardır Allah’ın bir bildiği diyorum ama onlar böyle yapınca eşimle aramız soğuk oluyor çünkü eşimde olmadığının farkında ve onların kafasında
Çığır açıcı bir soru..Siz çocuğu kendiniz mi istiyorsunuz yoksa elalem çocuk soruyor diye mi yapmak istiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?