- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi denizirmakss
-
O zaman da kulaktan kulağa 'x' in cocugu olmayan gelini bu ' diye cevreye kısık sesle tanıtıyorlar seni.Allah korusun ama kısır olsanız ne olur???
Evlatlık alır bir garibanın hayatını kurtarırsınız.
Manevi tatmin ayağını veya inanıyorsanız sevap olayını söylemiyorum bile.
Dünyanın sonu değil..
3, 5 çocuklu milletin yatak odasına karışan arsız, haddini bilmez biri olmaktansa, önce insan olmak lazım.
Stres yapmayın ve biraz "Size ne ? Bizim yatak odamız bizi ilgilendirir. Bu konular mahrem." Demesini öğrenin..
Yoksa çok başınız ağrır..
Hayırlı vakitte olsun acele etmeyin.
Ayrıca şu an dünyada salgın hastalık var. Ne çocuğu yahu..
Ayrıca daha 25siniz. Bu ne acele..
Ben olsam en az 1 yıl bu konuyu ertelerdim.
Sorma benim bir arkadaşım da eltisiyle birkac ay arayla evlendi. Ama kız hep ilk olmak istiyordu. İlk çocuğu ben yapcam diye yedi bitirdi kendini. Eltisi ondan önce çocuk yaptı evlenir evlenmez ona bile bozuldu. Elalem istiyor diye yapan dolu zaten. Daha düğün masraflarini ödemeden millet çocuk istiyor diye çocuk yapıyorlar
Çığır açıcı bir soru..
Tebrik ederim..
Senin adına çok üzüldüm bana bu soruyu arada soran akrabalarım arkadaşlarım oluyor eşim de bende sert bi dille deniyoruz olmuyor diyoruz direktKızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum biraz dağınık anlatırsam kusura bakmayın lütfen. Şimdi biz eşimle bir yıl 3 aylık evliyiz. 6 yıllık bir ilişkini sonunda çok severek evlendik ben 25 o 30 yaşında. Önceki konularımda da yazdığım gibi biz 9 aydır korunmuyoruz ve gebelik oluşmuyor . Doktora gittiğimde fsh değerimin 11,44 olduğunu öğrendim ve doktor tekrar edeceğiz testi dedi araya Covid girince ben de daha gitmedim çok önemli değil diye . Eşimin ailesi de doğulu ve çocuğun hemen olması taraftarları hep sorarlar e hamilelik yok mu e niye olmuyor doktora gittiniz mi diye ben ve eşimde sürekli istemiyoruz diyoruz onlara biraz birikim yapalım öyle istiyoruz diyoruz fakat olmuyor yani . Velhasıl kelam bugün yine aradılar ve acaba niye olmuyor yaşları geçmesin ve artık ailenin erkekleri karışmaya başladı olmuyorsa yaşları gençken tedavi olsunlar . Gelin mi istemiyor bizimki mi filan diyorlar . Artık bende eşime söyledim neden sürekli soruyorlar şakın olmuyor deme dddim çünkü aile yapısını biliyorum sürekli bu laf yayılacak ve atım kısıra çıkacak . Eşimde e ne yapayım olmuyor işte dedi bağırarak bende Vardır Allah’ın bir bildiği hayırlısı budur belki dedim oda kimseye istemiyoruz deme filan dedi ve biraz bu konuda tartıştık e bende ona senin ailendeki erkeklerin yatak odamıza karışması bence hoş değil o da normal bizim için söylüyorlar diyor . Bilmiyorum yani ne düşüneceğimi de bilmiyorum onlara ne diyeceğimi de
Evet haklısınız.O zaman da kulaktan kulağa 'x' in cocugu olmayan gelini bu ' diye cevreye kısık sesle tanıtıyorlar seni.
Cahil insanlar cahil beyinleri bu cahiller yüzünden huzurunu bozmana değmezKızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum biraz dağınık anlatırsam kusura bakmayın lütfen. Şimdi biz eşimle bir yıl 3 aylık evliyiz. 6 yıllık bir ilişkini sonunda çok severek evlendik ben 25 o 30 yaşında. Önceki konularımda da yazdığım gibi biz 9 aydır korunmuyoruz ve gebelik oluşmuyor . Doktora gittiğimde fsh değerimin 11,44 olduğunu öğrendim ve doktor tekrar edeceğiz testi dedi araya Covid girince ben de daha gitmedim çok önemli değil diye . Eşimin ailesi de doğulu ve çocuğun hemen olması taraftarları hep sorarlar e hamilelik yok mu e niye olmuyor doktora gittiniz mi diye ben ve eşimde sürekli istemiyoruz diyoruz onlara biraz birikim yapalım öyle istiyoruz diyoruz fakat olmuyor yani . Velhasıl kelam bugün yine aradılar ve acaba niye olmuyor yaşları geçmesin ve artık ailenin erkekleri karışmaya başladı olmuyorsa yaşları gençken tedavi olsunlar . Gelin mi istemiyor bizimki mi filan diyorlar . Artık bende eşime söyledim neden sürekli soruyorlar şakın olmuyor deme dddim çünkü aile yapısını biliyorum sürekli bu laf yayılacak ve atım kısıra çıkacak . Eşimde e ne yapayım olmuyor işte dedi bağırarak bende Vardır Allah’ın bir bildiği hayırlısı budur belki dedim oda kimseye istemiyoruz deme filan dedi ve biraz bu konuda tartıştık e bende ona senin ailendeki erkeklerin yatak odamıza karışması bence hoş değil o da normal bizim için söylüyorlar diyor . Bilmiyorum yani ne düşüneceğimi de bilmiyorum onlara ne diyeceğimi de
Tövbe ya..Sorma benim bir arkadaşım da eltisiyle birkac ay arayla evlendi. Ama kız hep ilk olmak istiyordu. İlk çocuğu ben yapcam diye yedi bitirdi kendini. Eltisi ondan önce çocuk yaptı evlenir evlenmez ona bile bozuldu. Elalem istiyor diye yapan dolu zaten. Daha düğün masraflarini ödemeden millet çocuk istiyor diye çocuk yapıyorlar
O kadar aptal ve cahiller kı, hemen cocuk sahıbı oldukları ıcın sevıstık ve oldu kafasında cogu. Cocugun aslında bir mucize oldugunun farkında degıller. Cunku sevısmısler olmus onların.Evet haklısınız.
Bu davranıştaki kişilerin diyecegi laf maalesef bu olacaktır. Ama sonra da büyük ihtimal bu lafın karşılığı onların bir yakınından çıkar.
Çocuk bir nimettir. Öyle kek yapayim fırına atayım pişsin gibi bir şey değil. Bazen çok istesen de olmayabilir. Ama bu seni ne daha az kadın yapar ne daha az anne yapar. Evlatlık alırsın.
Ama tabi bunu sadece hakiki insan olanlar anlayabilir iste..
Kelimesi kelimesine katılıyorum.O kadar aptal ve cahiller kı, hemen cocuk sahıbı oldukları ıcın sevıstık ve oldu kafasında cogu. Cocugun aslında bir mucize oldugunun farkında degıller. Cunku sevısmısler olmus onların.
Hayatlarında hamilelik dısında kadın doguma gitmeyen kadınların bilge bilge doktor tavsiye etmeleri mı dersin, sorunun her zaman kadında oldugunu sanan mı dersin. Sanki ogulları thor.
Bitkisel sacma sapan seyler ıcmen ıcın ısrar eden mı dersin.
Ne ararsan var bunların ıclerınde.
Nasılsın diye hal hatır sorarsın insanlık edip, ıyıyım sizde daha cocuk yok mu sorusunu duyarsın asla samımı olmadigin tipsizin bırınden.
Var, bır parca. Suan sadece el. Olusunda cıkarıcam dısarı cevabı vermıstım bırkere.
İnsana kendını delı gıbı hissettiriyorlar iste.
Had bilmek bu yuzden guzel su hayatta.
Bekar kadına veya erkege, Ee evlenmıyor musun denmez. Evlı cıftlere yapın bir cocuk sevelim denmez.
Tamam bekle burda yapıp gelcez.
Rabbimin işinede karısıyorlar.Kızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum biraz dağınık anlatırsam kusura bakmayın lütfen. Şimdi biz eşimle bir yıl 3 aylık evliyiz. 6 yıllık bir ilişkini sonunda çok severek evlendik ben 25 o 30 yaşında. Önceki konularımda da yazdığım gibi biz 9 aydır korunmuyoruz ve gebelik oluşmuyor . Doktora gittiğimde fsh değerimin 11,44 olduğunu öğrendim ve doktor tekrar edeceğiz testi dedi araya Covid girince ben de daha gitmedim çok önemli değil diye . Eşimin ailesi de doğulu ve çocuğun hemen olması taraftarları hep sorarlar e hamilelik yok mu e niye olmuyor doktora gittiniz mi diye ben ve eşimde sürekli istemiyoruz diyoruz onlara biraz birikim yapalım öyle istiyoruz diyoruz fakat olmuyor yani . Velhasıl kelam bugün yine aradılar ve acaba niye olmuyor yaşları geçmesin ve artık ailenin erkekleri karışmaya başladı olmuyorsa yaşları gençken tedavi olsunlar . Gelin mi istemiyor bizimki mi filan diyorlar . Artık bende eşime söyledim neden sürekli soruyorlar şakın olmuyor deme dddim çünkü aile yapısını biliyorum sürekli bu laf yayılacak ve atım kısıra çıkacak . Eşimde e ne yapayım olmuyor işte dedi bağırarak bende Vardır Allah’ın bir bildiği hayırlısı budur belki dedim oda kimseye istemiyoruz deme filan dedi ve biraz bu konuda tartıştık e bende ona senin ailendeki erkeklerin yatak odamıza karışması bence hoş değil o da normal bizim için söylüyorlar diyor . Bilmiyorum yani ne düşüneceğimi de bilmiyorum onlara ne diyeceğimi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?