canım sen kaç beden giyiyosunbu konuyu ben açsam bu kadar olur yanikilo aynı,boyum senden 2 cm kısa.ben de kendimi bildim bileli hep kiloluydum ama ben de ilaçlar yüzünden daha da kilo aldım.ne yapacağımı bilmiyorum,bir an önce motive olup bu kiloları vermeliyiz
canım boyun 1.70 ise 60 kilo civarında olduğunda tam fit bir görüntün olur.
ama 65 falan olsan da o kadar göze batmaz yani, boyunun uzunluğu çok güzel çünkü.
yapabiliyosan spor yap canım. ben de uğraşıyorum kilo vermek için.
spor salonuna gidiyorum 2 haftadır. vücudum toparlanmaya başladı gerçekten.
yarım saat yürüsen o bile yeter. sadece diyetle yüklenme vücuduna.
ilaçlarımı bırakacam yakında ama dkkat ediyorum akşamları özellikle sizce akşamüstü yürüşümü yoksa sabah yürüyüşümü zayıflatır spor yaptıgınız için soruyorum
canım sen kaç beden giyiyosun
ben sabahları gidiyorum spor salonuna. saat 10.30 gibi yani çok da erken değil.
şimdi şöyle bir şey var; zayıflarken metabolizmayı hızlandırmak çok önemli.
spor da metabolizma hızlandıran bir şey olduğu için sabah yapmak daha mantıklı.
güne spor yaparak başlayınca gün içinde daha zinde oluyor insan.
diğer önemli bir konu da sporu aç yapmamak. 1 yudum da olsa ağzınıza bi'şey atarak yapın mutlaka sporunuzu.
bunlar hep metabolizmayı hızlandıran yardım etkenler.
benim sabah spor yapacak vaktim yok diyorsanız akşam yapın sporu tabii ki.
yeter ki yapın yani :)
ama dediğim gibi sabah her zaman daha iyidir.
ben 44 giyiyorum,ama üst giyimde ve etekte 42 de oluyor.bacaklarım kalın olduğu için pantolonda 44 giyiyorum genelde
42 artık hayal gibi bana 44- genelde 46 giyiyorum benim kemiklerim iri ama ben kilo aldıgım zaman orantılı alıyorum heryer eşit alıyor bazılarına bakıyorum benimle aynı boydalar benden daha uzunlar benden kilo olarak zayıflar ama daha kilolu duruyolar işte benim sordugum herkesin bedeni kandinemi özgü çok umutsuzum bu kilolardan
ben 170 boyunda iri kemikliyim ve 95 kiloyum ama görüntüde öyle çok çok kilolu durmuyorum yani 44 bedende oluyor 46 da evet kilom vardı ama kortizonlu ilaçlardan daha çok aldım 80 kilo iken 3-4 ay içinde 95 oldum nekadar kilo vermem gerekiyor 38 beden olmak için iri kemikliyim 6 kilo bir beden mi yeter atrık bu hafta kontrom var büyük bir ihtimal bırakacam ilaçları teşekkür ederim sizi çok seviyorum aile gibiyiz hakkınızı helal edin
merhabaaa ben 175 boyundayım 65 kiloydum ve 40 beden giyordum 1,5 aydır diyetteyim 4.80 kg verdimm ama hala40 bedenim kemikliyim sanırım 14.takım cuma zayıflama yarışmamız var diyet gruplarındaa beklerizz çok faydasını görüyorum birbirimizi çokkk güzel motive diyoruzz hep birlikte kilo veriyoruzz beklerimm canım senide
kilo olarak aynı olan insanların görünüm ve beden olarak farklı olmaları vücutlarındaki yağ-kas oranına bağlı sanırım.çünkü kaslı vücut daha sıkı oluyor,eğer kilonun çoğu yağ ise ve kas az ise daha kilolu bir görünüm ortaya çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?