kızlar mektup hakkında biSey soracaktim

ah ya ne güzel yıllar, bak özledim şimdi :)
yazar idik mektup bizde, foto koysak mı koymasak mı en büyük derdimizdi.
Askerlik de bir ilişkideki önemli sınavlardandır bence.
Konu sahibine sevgiler :)
Biz birbirimize söz verdik. Ben onun askerliğini beklyecem sabr edecem. Oda benim hamileliği mi .

5 dk. dışarı yalnız çıkamıyorsanız sevgili nasıl buldunuz ? Ee netten bulduydanız ve tlf.la konuşuyorsanız bu kadar sıkan insanlar nasıl uyanmıyor ? ( Konu dışı , sadece dedikodu olsun maksat :)
Çok sıkıntı çekiyorum ama

Bir bizim buradakiler mi sorun, adam gönderen kişinin TC sini bile alıyor İsmimi yazmayacağım desem cıngar çıkartır valla

mektubu düz kağıda yazma kokulu mektup kağıtları zarfları vardan al asker mektup kağıtları var onlara yaz bir tanığım asker eşine düz kağıda yazmış eşi öyle kağıda yazma okurken utandım acık renkli kağıt olsun demiş

Bir bizim buradakiler mi sorun, adam gönderen kişinin TC sini bile alıyor İsmimi yazmayacağım desem cıngar çıkartır valla
Valla ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum kardeşim ptt den bir zarf yollamisti mektup değildi ama iadeli dediklerinden tc numaraya kadar yazdı diye hatirliyorum yani başkalarıda vardı onlarda bir sürü şey doldurdu gönderdi.

O zaman bana kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…