Ad gizleme olayı bana geriş dönüş yaparsa diye. Ailem yüzünden. Dışarı tek başıma cikamiyorum o sıkıntıSenin dışarı çıkman niye sıkıntılı onu anlamadım ?
Adını filan da gizliyosun
Niye çıkamıyosun tek başınaAd gizleme olayı bana geriş dönüş yaparsa diye. Ailem yüzünden. Dışarı tek başıma cikamiyorum o sıkıntı
Yok yok kötü bisey yazmadım. Ayıp hem. Daha evli değiliz yaeger kaba bişey değilse sorun olmaz,yani zarfı kabartan bişey koyma. yırtılıyor sonra mektup. müstehcen şeyler yazma komutanlar tarafından okunuyor mektuplar
İzin vermiyorlar genç kız olduğum için. Sana güveniyorum ama dışarı güvenmiyorum hesabi.Niye çıkamıyosun tek başına
Saçmaİzin vermiyorlar genç kız olduğum için. Sana güveniyorum ama dışarı güvenmiyorum hesabi.
Fiyat ne kadar peki kargo nunptt yle gönderirsen kaybolma ihtimali var ama. ben kargo gönderip arasına mektubu da sıkıştırıyorum kendisi gidip pttden alıyor. kimse okumamış da oluyor
ağırlığına bağlıFiyat ne kadar peki kargo nun
Biz birbirimize söz verdik. Ben onun askerliğini beklyecem sabr edecem. Oda benim hamileliği mi .ah ya ne güzel yıllar, bak özledim şimdi :)
yazar idik mektup bizde, foto koysak mı koymasak mı en büyük derdimizdi.
Askerlik de bir ilişkideki önemli sınavlardandır bence.
Konu sahibine sevgiler :)
Mektup çok ağırlık yapmaz 6 TL standart ücret filan ödersinMesela
Yok gitmiyorumSaçma
Bakkala bile mi gitmiyosun genç kızsın diye
Ptt de çok uzak değildir
Çok sıkıntı çekiyorum ama5 dk. dışarı yalnız çıkamıyorsanız sevgili nasıl buldunuz ? Ee netten bulduydanız ve tlf.la konuşuyorsanız bu kadar sıkan insanlar nasıl uyanmıyor ? ( Konu dışı , sadece dedikodu olsun maksat :)
Mektubu nasıl yollayacaksin peki.Yok gitmiyorum
Hayatımda ilk defa mektup yollayacağım. Adresi falan hallederim de mesela ben kendi ismimi farklı yazsam sıkıntı olur mu. Bide mektup göndermek ne kadar para. Hic bilgim yok. Asker sevdiğime göndereceğim de. Bi yardımcı olur musunuz
Valla ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum kardeşim ptt den bir zarf yollamisti mektup değildi ama iadeli dediklerinden tc numaraya kadar yazdı diye hatirliyorum yani başkalarıda vardı onlarda bir sürü şey doldurdu gönderdi.Bir bizim buradakiler mi sorun, adam gönderen kişinin TC sini bile alıyorİsmimi yazmayacağım desem cıngar çıkartır valla
Bir bizim buradakiler mi sorun, adam gönderen kişinin TC sini bile alıyorİsmimi yazmayacağım desem cıngar çıkartır valla
Gerçek mi ya. Olmaz o zamanBir bizim buradakiler mi sorun, adam gönderen kişinin TC sini bile alıyorİsmimi yazmayacağım desem cıngar çıkartır valla
Kardeşim var sağolsun onunla cikiyorumMektubu nasıl yollayacaksin peki.
Kargo olsa bazı firmalar gelip evden alıyorlar.
O zaman bana kolay gelsinValla ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum kardeşim ptt den bir zarf yollamisti mektup değildi ama iadeli dediklerinden tc numaraya kadar yazdı diye hatirliyorum yani başkalarıda vardı onlarda bir sürü şey doldurdu gönderdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?