Su an verdim gitti. Posta ileVay vay vay
Dışarı çıkamadan neler yapıp yakıştırmışsın
Ben 10 posta dışarı da çıksam hiç böyle şeyler aklıma gelmedi
Ama kargoya veremezsen bişeye yaramaz seninkide
Nasıl yani hamileligimi derkenBiz birbirimize söz verdik. Ben onun askerliğini beklyecem sabr edecem. Oda benim hamileliği mi .
Adını soyadını yazdın mi?Su an verdim gitti. Posta ile
Simdi ben onu bekleyeceğim. Evlenip hamile kalınca da o bekleyecekNasıl yani hamileligimi derken
Evet yazdimAdını soyadını yazdın mi?
Nasıl verdin tek çıkamadığın halde çaktırmadanSu an verdim gitti. Posta ile
Simdi ben onu bekleyeceğim. Evlenip hamile kalınca da o bekleyecek
Evlenince hamile de olsan zaten yanında olmayacak mısın
Çekirge bu konu seni baya baya sorular sorular aklimdaki sorular moduna itmis
:))) valla bunlar benimde aklimdan geciyor bende bise anlamadimKonu sahibi mi tam anlatmıyo bende mi sorun var anlamadım
Genç kızım diye bakkala bile tek yollamaz ailem diyo
Mektubu nasıl ptt ye vereceksin diyorum o zaman
Verdim ki diyo
Ben onu askerde bekleyecem evlenince hamileliğimde de o beni bekler diyo
Bu kısmı anlamazdan da geliyo olabilirim aynı evin içinde neyi bekleyebilir yani
Bizde evlendik hatta çocuğum da oldu şükür ama hiç beni hamilelikte bekleyecen söz mü demedim, ikimizin evladı paşa paşa bekleyeceğiz neyi kast ediyo bilmiyorum:))) valla bunlar benimde aklimdan geciyor bende bise anlamadim
Yani hamilelikte neyi bekleyecek cocugun dogmasini mi.
E o zaman askerdeyken seni bekleyecem demesi de aynı anlam mı içeriyor, pazarlık yapmışlar bi nevihamileyken bekleyeceğine aldatmayacağına söz vermiş adamcazz kızlarrr
bunun sözü alınıyorsa zaten ortada güven yok demektir
asker sevgilinize gönderecekseniz, sakın renkli veya beyaz zarfa koymayın geç gidiyor önemsemiyorlar sanırım, hani iş için kullanılan kahverengi yada sarı zarflar varya onlara koyun gönderin daha çabuk gidiyor, 15 yıl önce tecrübe etmiştim :))))Mektubu yazdım bile ama benim dışarı çıkmam falan sıkıntılıdır
Garip ilişkiler. Sözleşme üzerine birliktelik mi olur yahuE o zaman askerdeyken seni bekleyecem demesi de aynı anlam mı içeriyor, pazarlık yapmışlar bi nevi
Pes
Ailesinin bi bildiği var ki dışarı tek bırakmıyo demek
1 ailem baskıcı bir tip tir. Erkek kardeşim olmadan yollamaz bit yereKonu sahibi mi tam anlatmıyo bende mi sorun var anlamadım
Genç kızım diye bakkala bile tek yollamaz ailem diyo
Mektubu nasıl ptt ye vereceksin diyorum o zaman
Verdim ki diyo
Ben onu askerde bekleyecem evlenince hamileliğimde de o beni bekler diyo
Bu kısmı anlamazdan da geliyo olabilirim aynı evin içinde neyi bekleyebilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?