kızlar mektup hakkında biSey soracaktim

Gerçek mi ya. Olmaz o zaman

Kardeşim var sağolsun onunla cikiyorum
İsminiz yazsa ne olur, gizli hayran gibi mi göndereceksiniz yoksa :) Dediğim gibi bizim buradakiler gönderen adını,adresini tc sini alıyor. Almak da zorunda karşı tarafa ulaşamazsa seni nereden bulup da mektubunu verecekler? Kaybolur diğer türlü,böyle bir sorumluluk alacaklarını sanmıyorum

Ben askere cok mektup yolladim once tam adresini bolugunu filan ogren gonderen kismina kendi adimi yazardim adres olarakta ptt nin adresini yazardim sevgilimde bana yazdigi mektuplari ptt nin adresine yollardi ben ara ara gider sorardim benim adima mektup geldimi diye :) babam bilmiyodu evin adresini veremiyodum hey gidi gunler heyy suan 7 yillik evliyiz

Ayy ne diyorsun sen renkli kağıt aldım parfümü mu sıktım ona da. Çok romantigimdir

Evet öğrendim hayırlısı ile gider inşallah. Size de çok mutluluklar

Yorumlara baktım da ben fazla odunmuşum
Benim de eşim o dönemler sevgilim de olsa Hakkari de askerdi, 1 tane bile mektup yazmadım
Fırsat bulursa mesajlaşırdık
Acaba o da mektup hasreti çekmiş midir

Yassık ona kimisi atkı bilem örüyormuş ben bi mektubu çok görmüşüm
Ben zarfın içine bir de küçük not yazdım sonra kalpli bilekligim var di pesi sıra kalpler. Kopardım onu. İki tane kalp yan yana birleştirdim. Not yazdığım kağıdın içine koyup katladım. Nota da kalplerimiz birbirine bağlı gibisinden bir kaç cümle yazdım

Vay vay vay
Dışarı çıkamadan neler yapıp yakıştırmışsın
Ben 10 posta dışarı da çıksam hiç böyle şeyler aklıma gelmedi
Ama kargoya veremezsen bişeye yaramaz seninkide

Bu sıkı yönetimde sevgili edinip ilişkinizi devam ettirebildiginiz için tebrik ederim
Benim sevdicegim de gidecek asker yollarına, 1 gun gormesem özlüyorum,zaman nasıl geçecek bilmem

Yassık ona kimisi atkı bilem örüyormuş ben bi mektubu çok görmüşüm
Ben mekyuna1
Bu sıkı yönetimde sevgili edinip ilişkinizi devam ettirebildiginiz için tebrik ederim
Benim sevdicegim de gidecek asker yollarına, 1 gun gormesem özlüyorum,zaman nasıl geçecek bilmem
Geçiyor bi şekilde. Ben de çok özlüyorum ama zaten sürekli uzakta sevdik birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…