3 sene falan oldu ama çünkü ben de yanindaydim. Isim siz olmaz bence ama yinede bilemiyecegim.O zaman bana kolay gelsin
İsminiz yazsa ne olur, gizli hayran gibi mi göndereceksiniz yoksa :) Dediğim gibi bizim buradakiler gönderen adını,adresini tc sini alıyor. Almak da zorunda karşı tarafa ulaşamazsa seni nereden bulup da mektubunu verecekler? Kaybolur diğer türlü,böyle bir sorumluluk alacaklarını sanmıyorumGerçek mi ya. Olmaz o zaman
Kardeşim var sağolsun onunla cikiyorum
Ayy ne diyorsun senmektubu düz kağıda yazma kokulu mektup kağıtları zarfları vardan al asker mektup kağıtları var onlara yaz bir tanığım asker eşine düz kağıda yazmış eşi öyle kağıda yazma okurken utandım acık renkli kağıt olsun demiş
Evet öğrendim hayırlısı ile gider inşallah. Size de çok mutluluklarBen askere cok mektup yolladim once tam adresini bolugunu filan ogren gonderen kismina kendi adimi yazardim adres olarakta ptt nin adresini yazardim sevgilimde bana yazdigi mektuplari ptt nin adresine yollardi ben ara ara gider sorardim benim adima mektup geldimi diye :) babam bilmiyodu evin adresini veremiyodum hey gidi gunler heyy suan 7 yillik evliyiz
Bakkala bile tek çıkamıyosanYok gitmiyorum
E o zaman da ailesi çakarMektubu nasıl yollayacaksin peki.
Kargo olsa bazı firmalar gelip evden alıyorlar.
çekmiştirYorumlara baktım da ben fazla odunmuşum
Benim de eşim o dönemler sevgilim de olsa Hakkari de askerdi, 1 tane bile mektup yazmadım
Fırsat bulursa mesajlaşırdık
Acaba o da mektup hasreti çekmiş midir
Yassık onaçekmiştir
Ben zarfın içine bir de küçük not yazdım sonra kalpli bilekligim var di pesi sıra kalpler. Kopardım onu. İki tane kalp yan yana birleştirdim. Not yazdığım kağıdın içine koyup katladım. Nota da kalplerimiz birbirine bağlı gibisinden bir kaç cümle yazdımYassık onakimisi atkı bilem örüyormuş ben bi mektubu çok görmüşüm
Vay vay vayBen zarfın içine bir de küçük not yazdım sonra kalpli bilekligim var di pesi sıra kalpler. Kopardım onu. İki tane kalp yan yana birleştirdim. Not yazdığım kağıdın içine koyup katladım. Nota da kalplerimiz birbirine bağlı gibisinden bir kaç cümle yazdım
yazıvereydin iki satır bişilerYassık onakimisi atkı bilem örüyormuş ben bi mektubu çok görmüşüm
Mani yazardım sanırım o da pek duygusal olmuyoyazıvereydin iki satır bişiler
onu yazacaksan hiç yazmamış olman daha iyi olmuş çekirgeMani yazardım sanırım o da pek duygusal olmuyo
İşte o birşey yazmamam daha hayırlıonu yazacaksan hiç yazmamış olman daha iyi olmuş çekirge
aynen daha hayırlı olmuşİşte o birşey yazmamam daha hayırlı
Ben mekyuna1Yassık onakimisi atkı bilem örüyormuş ben bi mektubu çok görmüşüm
Geçiyor bi şekilde. Ben de çok özlüyorum ama zaten sürekli uzakta sevdik birbirimiziBu sıkı yönetimde sevgili edinip ilişkinizi devam ettirebildiginiz için tebrik ederim
Benim sevdicegim de gidecek asker yollarına, 1 gun gormesem özlüyorum,zaman nasıl geçecek bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?