- 14 Ocak 2015
- 506
- 279
- 103
- Konu Sahibi bikahvebana
Sanırım ben ne kadar sürede evlilik kararı alıp almayacağımı yaşayarak göreceğim. Şu an kafam karışık. İçimde saygı var bu kişiye karşı şu anda. Sonrasını ben de merak ediyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben eşimle lisede 2 hafta kadar aynı sınıfta idim. O zaman platonik hoşlanıyordum kendisinden ama bir konuşma görüşme olmadı, hatta günaydın bile demezdik ,o kadar..
Aradan 9 sene geçti tekrar karşılaştık, karşılaştığımız akşam birlikte bir kafeye gittik "benim niyetim çok ciddi " dedi ben de dalga amaçlı "iyi yarın annen gelsin istesin o Zaman "dedim. Ben tabiki dalga geçiyordum ama eşim ciddi imiş yarın gelmedi annesi ama 4 ay sonra sözlendik 5. Ayda nikah ve nişan oldu, 9. Ayda da düğün
O 4 ayda da aynı şehirde değildik hafta içi günde 1 kere yarım saatlik tlf konuşması, hafta sonu günde yarım saat skyp dan görüşme oldu içerikleri de genelde "çok özledim, keşke yanımda olsan , seni çok seviyorum " tarzı
Tabi herşey bu kadar ışık hızında olunca adamı zerre kadar tanımadığımı düğün gecesi anladım
Çok çok zorlu bir yıl oldu evliliğin ilk yılı, ikinci yıl eh işte gibiydi, üçüncü sene yani bu yıl içlerinde en iyisi ama yinede mükemmel diyemembiz şarap gibi olcaz zaar yıllandıkça aşkı bulucaz
![]()
ay ne guzel yaa bu ornekler!! MasallahhBen esimle 6 yıllık flört sonucu evlendim.Biz öğrenciydik çünkü is askerlik falan vardı.Ondan bekledik bu kadar..Ama ben esim bana ilgisini ilk söylediğinde ben bu adamla ilişkiye bile baslamam dedim.O kadar soguktum yani..Ama o sabrı ve sevgisiyle aşık etti beni kendine..Allaha şükür mutluyum kocami seviorum.Ilk düşünceler bazen yanıltıcı olabiliyor yani.Tanımakta fayda var.
Amin. inşallah ben de bir gün iyi ki derimBen eşimi ilk gördüğüm de hiç hoşlanmadım. Bana ilgisini hissedince aman bana açılmasın diye sanki hayatım da biri varmış gibi davrandım. Tabii o anladı yalan olduğunu. Acaba bu adam kiminle evlenecek yazık kadına derdim. ( Belirli bir sebebi yok. Nedense itiyordu beni). Sonra bana açıldı ben tersledim hatta feci tersledim. En yakın arkadaşım bir denesen iyi çocuk dedi ona aynen şunu dedim. O adam dünyada tek erkek kalsın ona evet demem ben.
Sonuç, 2 sene uğraştı pes etmedi. İyi ki onunla evlendim. O benim en büyük şansım. O benim herşeyim. 3 buçuk yıldır evliyim ve Allahıma binlerce şükür çok mutluyuz. Allah herkesin gönlüne göre versin