Kızlar ne yapacağımı bilmiyorum! :(

umutsuzusss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2015
43
12
3
33
Merhabalar kızlar
üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum sevgilim polis özel harekat kazandı .Beni istemeye geleceklerdi şimdi ailem bunu duyarsa farklı tepki verir diye korkuyorum normalde sıkıntı yok gelsin diyorlardı . nasıl anatcam onlara ne diycem bilmiyorum . özel harekat olunca evlilik zor olur diyolar hemen özel harekat eşleri var mı ? nasıl sürüyor evliliğiniz yardım edin arkadaşlar kafam allak bullak ...

Ne alakası var Allah askına, özel harekat olunca ne oluyor devriye barış gücü olunca ne oluyor

özel harekat olanlar evde kaldı desenize !!!
ne alaka ? sanırım önceden bu sınavlara girdiğini biliyodunuz sevgilinizin !!!bu işler kısmet yani ,
aileniz önceden vasıfsız iken gelsin istesin diyorlardı şimdi adamın işi var mesleğinden ötürü kovalamaca mı yapacaksınız ?

özel hareketta farklı birsey yok sadece izinleri felan daha kısıtlı oluyor aksam 10 da ise çagrıldıklarıda.. arkadasımın esinden biliyorum.

sınava girmesini hiç istemedim ama gidi istiyor çünkü saygı duyuyorumbenim tek korktuğum il dışına göreve gidiyorlarmış ben sevdiğimin akşam yanımda olmasınnı isterim sen istemezmisin evlendikten sonra bu kadar uzak kalmak istermisin tek korktuğum bu ? ailemde aile düzeni olmaz diye istemezler diye korkuyorum sizin anneniz istermiydi ya da kzınız olsa veririmiydiniz?

Şimdi sizin ki anladığım kadarı ile görücü usulü değil yani severek birlikte olmuşsunuz ,kısmende olsa hayatı ile ilgili bilgi sahibiydiniz.Şimdi benim daha 2 yaşında biricik bir kızım var ama o kızımın tercihi, bana zaten istediğini söyleyerek evime getiriyorsa kalbim onda olsada dua ederim çocuklaırma birşey olmasın diye ve istiyorsa evlenir mesleğiyle bağdaştırmazdım.Evet hayat şartları çok kötüye gidiyor doğru onda çok haklısınız ,ama bu yüzden sırf sevdiğimden ayrılmazdım ayıramazdımda.Birde sevgiliniz bu düşüncesini evlendikten sonrada gerçekleştirebilirdi! ozaman soruyorum neyapacaktınız ? Yanlış anlaşılmasın lütfen ben saygı duyuyorum fikirlerinize anlaşamazsınız bu konuda ayrılırsınız orası zaten sizi ilgilendirir .Benim ki sadece nacizane bir fikir okadar....

Özel harekatta bişey yok çok.Sadece normal polis memuru gibi nöbetçi olup ertesi gün izinli olmuyorlarda bişey olduğu zaman saat 10da 11de işe çağrılabiliyorlar.Buda her zaman olmuyor.Baba polis,konuya ordan hakimim emiin olabilirsiniz.Ha bbirde bazen geçici görev yeri oluyor bir kaç günlük.Ama oda her zaman değil. Her zaman olan bi durum yok açıkcası öyle söyliyim.

Çok teşekkür ederim . Bilmediğim için tereddüt ediyorum saol:)

Canım benim sevgilim de polis. Malesef benim deli de bomba imhacı olcam.diye tutturdu sınavlara girdi geçti şimdi mülakat var önünde seni iyi anlayabiliyorum benimde ailem öğrenirse ya vermezlerse diye düşünüyorum. Bende hiç istemedim ama bu benim işim falan dedi bu arada bildiğim kadarıyla özel harekatcilar çok yoğun calisiyomus benimki anlatıyodu sen.naptin geldiler mi istemeye

Benim ailem düşündüğüm gibi tepki vermedi canım üzüldü annem biraz ama elinde mesleği olunca daha güzel oldu bizim iş bu hafta sonu geliyorlar istemeye ... benim içime hala sinmiyor ama o kadar istekli hevesli ki anlatamam ygs ye böyle hevesli olsaydı tıp okurdu . Bende onun mutlu olduğunu görünce mutlu olmaya çalışıyorum... biliyorum zorlu günler bizi bekliyor...ama ömür boyu benim başıma kakıcağına bende bıraktım onun istediği gibi olsun :)
ailen duyunca ona birşey olur sen öyle kalırısn diye düşünüyorsa çok yanlış düşünce çünkü ölüm şekli değişir ölüm tarih saat saniye bile şaşmaz canım bu konuda evham yapıp kendini üzme ... sadece çok zorlanıcaz onada seviyorsak katlancaz artık ben düşünmekten bıktım oluruna bıraktım sende öyle yap

Çok sevindim senin adına hayırlısı olsun canım

Bak canım. Benim eşim de sürekli şehir dışında ve sadece ay sonlarında eve geliyor, 5- 6 gün kalıp gidiyor. Ama çok şükür evliliğimiz çok iyi gidiyor. Tek sorunumuz bebeğimizin olmaması. Hani şunu desen anlarım. "Nişanlım işsiz, sıkıntı olur"..Ama nişanlın maşallah aslanlar gibi özel harekatçı olmuş. Eşinle ayrı yaşıyorsan hep sevgili gibi oluyorsun. Ha yalnızlık zor tabi. Geceleri yalnız yatmak zor ama geleceğini bildiğin için tatlı bir bekleyiş oluyor. O yüzden şimdi bunları hiç düşünmüyorsun ve mutlu olmaya bakıyorsun; istemeye geldiklerinde ne giyeceğini düşünüyorsun tamam mı

Çok teşekkür ederim çok tatlısınız şu an onu düşünüyorum gerçekten ne giysem Allah hayırlısıyla bir bebek veriri inş. size daha mutlu olursunuz teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…